23° Açık

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesindeki Pütürge FM Radyosu’nun Sekmanla Siyaset Dünyası Programı’na katılan, Ak Parti Pütürge Meclis Üyesi Aday Adayı Cebrail Aydoğan, Programı’n sunuculuğunu yapan, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman’nın sorularına cevap
Dünya - 13/02/2024 4:05 pm A A

Pütürge Fm Radyo Programı’nda Konuşan Cebrail AYDOĞAN,

 YAPILAN ÇALIŞMALARA DESTEK ŞART

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesindeki Pütürge FM Radyosu’nun Sekmanla Siyaset Dünyası Programı’na katılan, Ak Parti Pütürge Meclis Üyesi Aday Adayı Cebrail Aydoğan, Programı’n sunuculuğunu yapan, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman’nın sorularına cevap vererek vurgulu açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Pütürge Meclis Üyesi Aday Adayı Cebrail Aydoğan,  2024 Mart Ayında yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesindeki Pütürge FM Radyosu, Sekmanla Siyaset Dünyası Programı’na konuk olarak, sorulan soruları yanıtlarken, vurgulu açıklamalarda bulundu. Program sırasında, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün çalışmalarını anlatan Cebrail Aydoğan, Başkan Sülük’ü başarılı bulduğunu ve takdir ettiğini belirtti.

CEBRAİL AYDOĞAN KİMDİR, NERELİDİR KISACA ÖZ GEÇMİŞİNİZİ ANLATIRMISINIZ?

Cebrail Aydoğan, ” Pütürge’de doğdum büyüdüm. 1985 doğumluyum, İlkokul ve Lise dönemlerim’i Pütürge Merkez’de tamamladım. Evli ve iki çocuk sahibiyim. Ailede 7 kardeşin en küçükleriyim. Üniversite mezunuyum, iki Üniversite okudum. Üçüncü Üniversite dönemimi inşallah yakında tamamlayacağım. Hayatım hep başarılı ve faydalı olma uğruna mücadele ile geçti” diyerek öz geçmişini anlattı.

CEBRAİL AYDOĞAN NORMALDE NE İŞ YAPAR NE İŞLE MEŞGULDÜR?

Özel Güvenlik işiyle uğraşıyorum. Şuanda Battalgazi Devlet Hastanesi’nde Güvenlik Vardiye Amirliği yapıyorum. Daha önce Pütürge Devlet Hastanesi ve Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde de görev yapmıştım. Görevim süresince herkese ve özellikle Pütürgeli Vatandaşlarımız’a yardımcı olmaya çalıştım. Faydalı olmaya ve dua almaya çalıştım. Bu anlamda Pütürge’li çoğu vatandaşımız’a da yardımım olmuştur. Bu görevlerimin öncesinde de Pütürge Merkez’de ikamet ederken esnaflık yapmıştım” diyerek iş hayatını anlattı.

SİYASETLE İLK NE ZAMAN TANIŞTINIZ, AK PARTİ TEŞKİLATINA NE ZAMAN GİRİŞ YAPTINIZ KISACA AK PARTİ TEŞKİLATIYLA İLGİLİ ÇALIŞMALARINIZDAN BİRAZ BAHSEDERMİSİNİZ?

Akdoğan, “siyaset’e 90’lı yıllarda rahmetli Erkan Dağhan’ın çalışmalarına özenerek başladım. Rahmetli Erkan Dağhan’ın heyecanlı çalışmaları mücadelesi bana siyaset’i sevdirmişti. Sonrasında Ak Parti kurulduğundan beri, Ak Parti’nin içinde bulundum, hizmetler verdim çok çalışma ve mücadelelerin içine girdim. 2009’da Gençlik Kolları Başkanlığı yaptım. Her zaman Pütürge’nin menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye çalıştım. Pütürge’nin ne sorunu varsa her zaman tespit eden ve mevcut Belediye yönetimine iletme noktasında çaba veren olduk. Sorun giderme faydalı olma noktasında çalışmalar yaptık. Sorumluluklarımız neyi gerektiriyorsa onu yaptık her daim. Herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım her zaman. Ayrıca şunu söylemeliyim ki, Mevcut çalışan ve çok başarılı bir Belediye Başkanımız var. Bizler kendilerine yardımcı olmalıyız. Her Belediye Başkanı bir şeyler yapmıştır tabiki. Fakat Mevcut Belediye Başkanımız Mikail Sülük hepsinin çalışmalarını taçlandırmıştır. Bu kadar hayata geçirilen Projeleri hangi Belediye Başkanı döneminde gördük Pütürge Halkının vicdanına soruyorum. Bu işler kolay değil, bir proje bir günde olup bitmiyor, bir projenin üretimi, sunulması, onaylanması, onaylanma sürecinde verilen mücadeleler ve yapımı ayları, hatta bazen yılları buluyor. Bu adam bunu en iyi şekilde başarıyor, destek olmamız gerekir. Vallahi bir millet vekillerimiz’in, Mikail Sülük hakkında aynen şunu söylediğini duydum. “Sizin Başkan buraya gelmiş resmen çadır kurmuş, istediğini almadan gitmiyor” 13 İlçe arasında en başarılı ve çalışan Belediye olarak Pütürge gösteriliyor. Madem öyle, bu çalışmaları görmemiz ve destekçi olmamız şart, saygı duymamız şart, baş tacı etmemiz şarttır. Aksi takdirde Pütürge olarak kaybederiz. Ancak birlik ve beraberlik içinde hareket edersek kazanırız” diyerek çalışmalarını ve mevcut Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün başarılarını anlattı.

PÜTÜRGE CEBRAİL AYDOĞAN’A DESTEK VERİR Mİ, VEYA NEDEN DESTEK VERMELİ?

Cebrail Aydoğan, “Pütürge’li vatandaşlarımız’ın bize destek vereceğine inanıyorum. Çünkü Cebrail Aydoğan olarak ben, onların sevdiği, onlara yardımcı olma ve hizmet verme noktasında çabalar sarfeden bir evladıyım. Nitekim anlattığım gibi, ben her zaman elimden geleni yapmaya çalıştım. Ben Pütürge milliyetçisi olan biriyim. Pütürge’ye Pütürgeli Vatandaşlarımız’a gönül vermiş bir insanım. Ve Pütürge’li vatandaşımız da bunu çok iyi biliyor. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah” dedi.

Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesindeki Pütürge FM Radyosu Sekmanla Siyaset Dünyası Programı’na konuk olan, Pütürge Meclis Üyesi Aday Adayı Cebrail Aydoğan,  ” Pütürge Haber Ajansı A.Ş olarak, bizlere bu kadar kitleye kısa bir sürede ulaşmamızı sağladığınız ve Pütürge’nin sesi mahiyetinde bir medya ile Basın Kuruluşu kurduğunuz için, başarılı bir iletişim alanı olma yolunda başarılı işler yaptığınız için teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Dünya - 4:05 pm A A
BENZER HABERLER