23° Açık

AK PARTİ’NİN YENİ MALATYA MİLLETVEKİLİ KADROSU’NDAN PÜTÜRGE ZİYARETİ

Dünya - 23/05/2023 7:49 am A A

AK PARTİ’NİN YENİ MALATYA MİLLETVEKİLİ KADROSU’NDAN PÜTÜRGE ZİYARETİ

14 Mayısta yapılan, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde seçilen, Malatya Ak Parti Milletvekilleri, 15 Mayıs’tan itibaren durmaksızın Malatya merkez ve Malatya İlçeler’ini gezerek, tüm kurum yetkilileri’ni ve esnafı ziyaret etti. Yeni Malatya Ak Parti Milletvekili Kadrosu’ndan Söz konusu ziyaret programları kapsamında Pütürge İlçesi’ne de ziyaret gerçekleştirildi.

Söz konusu ziyaret Programları kapsamında Ak Parti Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan, Ak Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, Ak Parti İl Başkanı Namık Gören, Hüdapar İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer, Teşkilat Üyeleri ile birlikte Pütürge İlçesi’ni ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında gelen Ak Parti 28. Dönem Malatya Milletvekillerine, MKYK Üyesi Öznur Çalık’a ve beraberindeki heyete Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Ak Parti Pütürge İlçe Başkanı Bülent Karayılan, Pütürge Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Aslan ve Ak Parti Pütürge İlçe Teşkilatı Üyeleri eşlik etti. Yine Ziyaretler sırasında Malatya Ak Parti Milletvekilleri tarafından, “Biz seçimden önce de buradaydık, seçim bittikten sonra da buradayız ve bundan sonra hep buralarda sizlerle olacağız ” ifadeleri kullanıldı.

Ziyaret programları kapsamında öncelikle, Pütürge Belediye’si Nikah Sarayı’nda Toplantı düzenledi. Toplantı sırasında 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan,  2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için İstişare yapıldı. Yapılan istişareler çerçevesinde yapılması gereken çalışmalar, sandıklar ve sandıklardan sorumlu ekiplerin çalışmaları ele alındı.

Sonrasında 28. Dönem Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan, MKYK Üyesi Öznur Çalık, Ak Parti İl Başkanı Namık Gören, Hüdapar İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer ve beraberindeki Teşkilat Üyeleri ile birlikte Pütürge Kaymakamı Özgü Özen’ni Makamında ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundular.

Daha sonra Pütürge Merkez’de çarşı esnafını ziyaret ederek sokakta vatandaşlarla hasbihal eden 28. Dönem Malatya Milletvekilleri ve beraberindeki heyeti, vatandaşlar büyük bir coşkuyla karşıladı. Pütürge esnafını tek tek dolaşarak, esnafın dilek ve temennilerini dinlediler. Sokakta vatandaşlarla hasbihal eden 28. Dönem Malatya Milletvekilleri ve beraberindeki heyet vatandaşların dilek ve temennilerine çözüm sözü verdiler. Vatandaşlardan, ” Daha büyük bir Türkiye istiyorsak, daha özgür bir ülke istiyorsak, bu mücadele Türkiye Düşmanlarına karşı verilen bir mücadeleyse ve bu mücadelede kazanan biz olmak istiyorsak, oyumuz’u  Türkiye’ye ömrünü feda etmiş sayın Erdoğan’a vermeliyiz ” ifadelerini kullanarak 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde oylarını, Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanmalarını istediler.

Ziyaret Programı kapsamında en son, 28. Dönem Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan, Ak Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, Ak Parti İl Başkanı Namık Gören, Hüdapar İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer ve beraberindeki Teşkilat Üyeleri, Ak Parti Pütürge İlçe Başkanı Bülent Karayılan’ı ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundular.

Dünya - 7:49 am A A
BENZER HABERLER