22° Açık

AYDIN ÖZTÜRK, “HALKA HİZMET, HAKKA HİZMETTİR “

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından, Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkanı Adayı olarak seçilen Aydın Öztürk, yoğun birşekilde, Mahalle ve Pütürge Merkezde ziyaretler gerçekleştirmeye başladı. 7 Aralık Perşembe günü Pütürge merkez’de ziyaretler gerçekleştiren Öztürk’e vatandaşın ilgisi ve kalabalık bir şekilde karşılanması gözden kaçmadı.
Dünya - 11/12/2023 11:48 am A A

AYDIN ÖZTÜRK, “HALKA HİZMET, HAKKA HİZMETTİR “

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından, Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkanı Adayı olarak seçilen Aydın Öztürk, yoğun birşekilde, Mahalle ve Pütürge Merkezde ziyaretler gerçekleştirmeye başladı. 7 Aralık Perşembe günü Pütürge merkez’de ziyaretler gerçekleştiren Öztürk’e vatandaşın ilgisi ve kalabalık bir şekilde karşılanması gözden kaçmadı.

Her fırsatta “Ben Pütürgeli’yim, Pütürge’deyim, hep buradaydım, hep burada olacağım ve onun için Pütürge’nin sorunlarını, burada olup bilenler gibi, en iyi biz biliriz” diyen ve özellikle çalışmalarını yürütürken kimseyi incitmeme’ye çalıştığı gözlemlenen Aydın Öztürk’ün, Pütürge Merkez’de esnaf ve vatandaş tarafından ilgiyle karşılanması dikkat çekti. Ziyaret Programı çerçevesinde, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Pütürge Şubesi’ne de ziyaret gerçekleştiren Aydın Öztürk, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman ile bir araya gelerek, yaklaşan Yerel Seçimler ile Pütürge İlçesi’nin genel durumu hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında Pütürge Haber Ajansı A.Ş Pütürge Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirerek, Ajans’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman ile bir araya gelen Aydın Öztürk’e ziyareti sırasında, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman tarafından röportaj gerçekleştirildi. Röportaj kapsamında Öztürk’e, “öz geçmişi, siyasi hayatı, Pütürge İlçesi ile ilgili geçmişteki çalışmaları ve Pütürge İlçesi’ne Belediye Başkanı olduğu takdirde ne gibi projelerinin olacağı ile ilgili sorular yöneltildi.

AYDIN ÖZTÜRK KİMDİR NERELİDİR KISACA ÖZ GEÇMİŞİNİZİ ANLATIRMISINIZ?

Aydın Öztürk, “1965 Malatya Pütürge Bakımlı Mahallesi doğumluyum. İlköğretim Okulu’nu Bakımlı’da okudum, daha sonra Orta Okul ve Lise dönemini Malatya merkez’de tamamladım. Hiç bir zaman ayağımı Pütürge’den kesmedim, İş amaçlı arada Malatya’da kalsak da, ikametim hep Pütürge’de oldu. Kaysıcı’lık işiyle, Kaysı Üretimi ile uğraşıyorum. Kendimi bildim bileli Pütürge’deyim, bu nedenle Pütürge’nin tüm sorunlarını çok iyi biliyorum” diyerek öz geçmişini anlattı.

SİYASİ HAYATINIZ İLK NE ZAMAN BAŞLADI, PÜTÜRGE İLE İLGİLİ GEÇMİŞTEKİ ÇALIŞMALARINIZ SÖZ KONUSU BUNLARDAN KISACA BAHSEDERMİSİNİZ?

Öztürk, “Siyasi Hayatım, ilk 1997 tarihinde, o dönemin İktidar Partisi’nin Pütürge İlçe Başkanlığını yapmamla başladı. O dönemlerde En önemli iletişim Teknolojisi olan Ev Telefonu’nun Pütürge’de alt yapısı hiç yoktu. Sadece 8 köyde Telefon Santrali vardı ve o Santrallere bağlı birer tane Telefon vardı. Geriye kalan 60 civarı Pütürge Mahallesi’nde Telefon yoktu. Siyaset’e atılmadan önce de çeşitli bakanlıklar ve özellikle Ulaştırma Bakanı ile abi kardeş boyutunda tanışıklığım, iletişimim vardı. Bu samimi iletişimim üzerinden talepte bulunarak, Pütürge İlçesi’nin tamamına Telefon alt yapısını sağladık ve 60 küsür Mahallesi’ni Telefon’a kavuşturduk. Yine o zamanın en ileri teknolojisi olan, 11 Mahalleyi kapsayacak,  Telsiz Telefon alt yapısını Üçyaka Mahallesi’ne kurarak, 11 Mahalleyi de Telsiz Telefon ile buluşturduk. Ve yine İlçe Başkanlığım döneminde, Tepehan Mahallesi’ne 300 öğrenci kapasiteli, “PYO” Pansiyonlu Yatılı Okul yaptık. Bu proje için Pütürge’ye iki Bakan’ın gelmesini sağladım. Sonrasında İl Genel Meclis Üyesi olarak, Pütürge İlçesini orada da temsil ettim. O zaman siyaset’te yeni olduğum için siyaseti fazla bilmiyordum. Fakat kendime has, bir Pütürgeli’ye has bir siyasetim olmalı dedim ve Pütürge’li biri nasıl ki düz, şeffaf ve net bir karaktere sahipse, kendime düz, şeffaf, net bir siyasi çizgi çizerek, herzaman net ve şeffaf oldum. Bir Dönemler, İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi olarak, o zamanın İmkanlarıyla verdiğimiz tüm hizmetleri, halkımız teveccüh ederse, aynı kararlılıkla, aynı şeffaflık ve aynı Pütürge sevdası ile bundan sonra da, Pütürge Belediye Başkanı olarak vermek istiyoruz” diyerek siyasi hayatı ve geçmişte Pütürge İçin vermiş olduğu hizmetleri anlattı.

PEKİ PÜTÜRGE İLÇESİ’NE BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUNUZ TAKTİRDE VİZYONUNUZ VE PROJELERİNİZ NELER OLACAK?

Aydın Öztürk, “bizim kimseyi eleştirmeye hakkımız yok, mutlaka şimdiye kadar Pütürge İlçesi’ne Belediye Başkanı olmuş Tüm Başkanların çalışmaları olmuştur, yaptıkları işler, gerçekleştirdikleri projeleri olmuştur. Fakat biz diyoruz ki, biz geldiğimizde daha farklı olacak, daha iyisini yapmak için en büyük gayreti sarfedeceğiz. Barışçıl bir şekilde, ayırmadan, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, birlik ve beraberliği sağlayacağız.  Daha Refah bir toplum düzeni sağlayacağız Allah’ın izniyle. Pütürge şuanda hak ettiği yerde değildir, Pütürge’yi hak ettiği yere hep beraber getireceğiz inşallah. Projelerimiz Yerinde tespit ve tespite göre proje üretmek olacaktır. Birde Genel Projelerimiz olacaktır. Genel Projelerimiz de yine Tespit dahilinde olacaktır. Belediye herkesin Belediyesi olacaktır, herkes her istediğini açık yüreklilikle gelip bize söyleyebilecektir. Belediye’yi halkın hizmetine sonuna kadar vereceğiz. Her Hizmetimiz Pütürge İçin, Halk İçindir. HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR düstur’u ile yola devam” diyerek vizyonunu anlattı.

Dünya - 11:48 am A A
BENZER HABERLER