18° Parçalı az bulutlu

BAŞKAN SÜLÜK’TEN FUTBOL OKULU VE PÜTÜRGE SPOR SİNYALİ 

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ve AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Pütürge Çevre Köyleri Derneği’nin düzenlediği, Futbol Turnuvası’nın, Pütürge İlçe merkez Stadyumunda oynanan, Final Maçına katılım sağladı.
Dünya - 22/06/2024 2:30 pm A A

BAŞKAN SÜLÜK’TEN FUTBOL OKULU VE PÜTÜRGE SPOR SİNYALİ 

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ve AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Pütürge Çevre Köyleri Derneği’nin düzenlediği, Futbol Turnuvası’nın, Pütürge İlçe merkez Stadyumunda oynanan, Final Maçına katılım sağladı.

Pütürge Çevre Köyleri Derneği Futbol Turnuvası, Final Maçı Programı’na, ayrıca Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Malatya Dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Durmuş, Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun, Dernek Başkanları ve STK Başkanları katılım sağladı.

BAŞKAN MİKAİL SÜLÜK’TEN TURNUVA’YA TAM DESTEK 

Turnuva’nın, Final Maçı öncesi düzenlenen Program, yerel sanatçılar Aziz Karakaş ve Ebru Yaman’ın konserleriyle başladı. Konserlerin ardından, vatandaşlar tarafından yapılan “PÜTÜRGE SENİNLE GURUR DUYUYOR” sloganıyla, açılış konuşmasını yapmak üzere sahneye çıkan Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, “Öncelike hepinizin Kurban Bayramı mübarek olsun, Bizler Bayramı güzel bir şekilde yaşarken, çok şükür bir savaşın, bir mücadelenin içerisinde değiliz. Ama çok üzgünüz ki Müslüman coğrafyasında, bizim etrafımızda yıllardır kan akıyor. Gazzede büyük bir zulüm oluyor, yaşlı, çocuk, Kadın demeden insanlar katlediliyor. Rabbim kendilerine yardımcı olsun, Bizler de hiç birsey yapamazsak da, hiç olmazsa dua ederek, aklımızdan çıkarmayarak destek verelim. Ve halimize şükretmeliyiz” diyerek ne olursa olsun akan kanın unutulmaması gerektiğini işaret eden Başkan Sülük, konuşmasının devamında, “İstanbul’dan gelip kendi hemşehrileri’ne, kendi Esnafına, kendi Annesi, Babası’na, Akrabası ve Köyüne sahip çıkan bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yine Değerli Dernek Başkanlarımız’a da bu tür organizasyonları ve bu Turnuvayı burada, kendi İlçelerinde yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Bu turnuvanın kazananı öncelikle Pütürge oldu, Pütürge’nin esnafı oldu. Şimdi kupayı kimin kazanacağını belirleyecek Futbolcularımız. Fakat kim kazanırsa kazansın Pütürge Kazanmış olacak. Burdan Dernek Başkanları, Federasyon Başkanları ve İş Adamlarımız’a bir teklifte bulunmak istiyorum! Daha önce Pütürge Spor Futbol Kulübümüz’ün faaliyetleri, Pütürge’li gençler oynatılmadığı ve hep dışardan transfer yapıldığı için durdurulmuştu. Belediye olarak en büyük desteği bizim sağlayacağımızın sözünü vererek, gelin Derneklerimiz ve İş Adamlarımız’ında içinde olduğu, bir Futbol Okulu kurarak, Pütürge Spor’u tekrar canlandıralım, hep beraber sahip çıkalım. Her zaman bu tür faaliyetleri, gerekli tüm imkanlarımızı sağlayarak destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz, Her iki takıma da başarılar diliyorum,” dedi. Ayrıca, Pütürge için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

Maç sonrası düzenlenen ödül töreninde, galip gelen Aslankent takımına kupalarını takdim eden Başkan Sülük, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti. Sülük, “Her iki takımın da emeğine sağlık,. Başarılarınızın devamını diliyorum. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Dünya - 2:30 pm A A
BENZER HABERLER