23° Açık

CAMİ AÇILIŞI

Genel - 11/12/2022 7:50 am A A
PÜTÜRGE AKTARLA’DA BULUŞMA
Malatya Valisi Hulusi ŞAHİN, hayırsever İş Adamı Mehmet Özer tarafından yapımı tamamlanan Aktarla Hacı Ahmet Kayhan Camii’ne ziyaret gerçekleştirerek, vatandaş ile bir araya geldi.
Pütürge İlçesi Aktarla mahallesi’nde Mahalle Muhtarı Osman DOĞAN’ın  gözetiminde, hayırsever İş Adamı Mehmet Özer’in tüm masraflarını karşıladığı, Hacı Ahmet Kayhan Camii’nin yapımı tamamlanarak hizmete sunuldu. Vali ŞAHİN, Yapımı tamamlanan camii’de Pütürge Mülki İdare Amirleri, Belediye Başkanı ve vatandaş ile bir araya gelerek buluşma sağladı.
Buluşmaya Pütürge Kaymakamı Özgü ÖZEN, Pütürge Belediye Başkanı Mikail SÜLÜK, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ömer METE, Büyükşehir Meclis Üyesi Hasan KARAKAŞ, Pütürge Milli Eğitim Müdürü Metin OĞUZ, Aktarla Muhtarı Osman DOĞAN, hayırsever İş Adamı Mehmet ÖZER, İlçe Jandarma Komutanı Benal KURT, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet KARACA, İlçe Müftüsü Ali SÖYLER ile çok sayıda vatandaş büyük bir ilgiyle katılım sağladı.
Vali ŞAHİN, mahalle ve iş insanı Mehmet Özer tarafından yapımı tamamlanan cami hakkında bilgi alarak, cami yapımında emeği geçenleri tebrik ederek teşekkürlerini etti.
Genel - 7:50 am A A
BENZER HABERLER