22° Açık

DOĞANŞEHİR BELEDIYE ZİYARETİ

Genel - 25/11/2022 4:33 pm A A

BAŞKAN ZELYURT’TAN TİNGADER ZİYARETİ

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ve beraberinde Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri Hasan Kaplan, Mustafa Birişik, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği TİNGADER Malatya Şubesine ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Zelyurt ve beraberindeki Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri’ni TİNGADER Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazım Erayabakan, TİNGADER Pütürge Temsilcisi Abdulvahap Sekman, TİNGADER Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Ziyaret sırasında,  Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği, İnternet Gazeteciliği ve günümüz İnternet yayınları hakkında, durum değerlendirmeleri, bilgilendirme ve konu ile ilgili konuşmalar gerçekleştirildi.
Ziyaret sırasında TİNGADER Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazım Erayabakan, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’a ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Günümüz medya ve yayınlarının artık daha çok dijital yayın, paylaşım ve iletişime önem verdiklerini, çünkü artık insanların gündemi daha çok İnternet aracılığı ile takip ettiğini ve bu anlamda Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği TİNGADER önemini anlattı.
Başkan Zelyurt, ziyaret’i sırasında yaptığı konuşmada “bizler Doğanşehir Belediye’si olarak en başta İnternet Gazeteciliği olmak üzere basını, basın mensuplarını ve tüm medya kuruluşlarını önemsiyoruz, çünkü medya ve basın herkes için olduğu gibi bizler için de bir iletişim alanıdır, yaptığımız çalışmaları ve hizmetleri insanlara ulaştırma noktasında medya devreye giriyor, medya üzerinden insanlara daha çok ve daha hızlı ulaşıyoruz. Günümüz medya ve Gazeteciliği ağırlıklı İnternet üzerinden olduğu ve insanlar artık haberleri çoğunlukla İnternet üzerinden takip ettiği için, bu durum İnternet Gazeteciliğini dahada önemli hale getiriyor. Bizler Doğanşehir Belediye olarak, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği TİNGADER’i destekliyoruz ve herzaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” diyerek İnternet Gazeteciliği’nin önemini dile getirdi.
Daha sonra  TİNGADER Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazım Erayabakan tarafından Başkan Durali Zelyurt’a hediye taktimi yapıldı. TİNGADER Yönetim üyelerine hediye olarak Doğanşehir üretimi kuru Fasulye, Meşhur Doğanşehir elması ve hediye paketleri taktim eden Başkan Zelyurt, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği TİNGADER ziyaretinden ve gerçekleşen ikili ilişkilerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dernekten ayrıldı.
Genel - 4:33 pm A A
BENZER HABERLER