22° Açık

HALKIN KAYMAKAMI

Dünya - 26/01/2023 3:17 pm A A

HALKIN KAYMAKAMI

Pütürge İlçesi’ne Kaymakam olarak atandığı günden beri mahalle ziyaretleri gerçekleştiren, vatandaşın taleplerini yerinde dinleyen, çözüm bulmaya çalışan ve kısa sürede gönüllerde taht kurmayı, vatandaşın sevgisini kazanmayı başaran Kaymakam Özgü Özen, bu kez Bölükkaya, Ulutaş, Kozluk ve Üçyaka mahalleleri’ne  ziyaret gerçekleştirdi.
Özen, Bölükkaya Mahallesinde ikamet eden ilçe’nin önemli kayısı üreticilerinden olan çiftçi Abdullah KARAKUŞ’u ziyaret ederek kaysı ve diyer tarım ürünleri hakkında bilgiler alıp değerlendirmelerde bulundu. Daha sonra Ulutaş mahallesinde evinde çıkan yangından etkilenen vatandaşı ziyaret eden Kaymakam Özgü Özen, bölgede incelemelerde bulunarak, çıkan yangından etkilenen vatandaşlara ekiplerin vakit kaybetmeden yardımcı olduğunu, yangına derhâl müdahale edildiğini, vatandaşa yanan evi inşâ edilene kadar yeni bir yer temin edildiğini, hayvanlarının koruma altına alındığını ifade etti. Vatandaşın hiçbir ihtiyacının eksik edilmeden gereken her türlü yardımın vakit kaybetmeden yerine getirileceğini dile getirerek mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.
Bu ziyaret’in akabinde Kozluk ve Üçyaka mahalleleri’ne de ziyarette bulunan Özen’e, Kozluk Mahalle Muhtarı Reis ERGÜL ile Üçyaka Mahalle Muhtarı Selahattin SEVİM eşlik etti. İlçe Kaymakam’ı Özen, vatandaş ile sohbet ederek “Öncelikle mahallelerin mevcut sorunları hakkında gereken tedbirlerin alınacağını,  ifade etmek istiyorum, ‘görev bir emanettir! Bir görev verildiyse görevi en güzel şekilde icra etmemek emanet’e ihanettir.’ Bu düstur ile hareket ederek, yetkimiz çerçevesinde, Pütürge’li vatandaşlarımız’a en güzel hizmeti vereceğiz inşallah ” dedi.
Dünya - 3:17 pm A A
BENZER HABERLER