22° Açık

İSTANBUL ŞUBESİ VE ZİYARET PROGRAMLARI

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, Malatya merkez’de iki iş yeri yıkılan ve büyük bir mücadele vererek yeniden faaliyet’e devam eden Pütürge Haber Ajansı A.Ş, İstanbul Esenler’de şube açtı ve bu süreçte destek veren Pütürge’li Firmalar’ı ziyaret etti. 
Dünya - 13/10/2023 11:19 am A A

Pütürge Haber Ajansı A.Ş’nden

İSTANBUL ŞUBESİ VE ZİYARET PROGRAMLARI

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, Malatya merkez’de iki iş yeri yıkılan ve büyük bir mücadele vererek yeniden faaliyet’e devam eden Pütürge Haber Ajansı A.Ş, İstanbul Esenler’de şube açtı ve bu süreçte destek veren Pütürge’li Firmalar’ı ziyaret etti.

FİTMENS FİRMASI’NA ZİYARET 

Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesinde, Pütürge Haber Gazetesi Ziyaret Programları kapsamında, Ajans’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman tarafından, Pütürge Fm Radyosu ve Pütürge Haber Gazetesi’ne Ana sponsor olan FİTMENS Firması ve Pütürge’li İş Adamı Şevket Sekman’a ziyaret gerçekleştirildi.

İstanbul’da, Pütürge Haber Ajansı İstanbul Şubesi’nin kurulumunu gerçekleştirmek için İstanbul’a giden Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman’ın, Ajansın faaliyetlerine sponsor olan Pütürge’li İş Adamlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerin ilk durağı FİTMENS FİRMASI oldu.

Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesindeki, Pütürge Haber Gazetesi Ziyaret Programları kapsamında gerçekleştirilen ziyaret sırasında Ajansı’n Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman ile Pütürge’li İş Adamı Şevket Sekman bir araya gelerek, Pütürge Haber Ajansı İstanbul Şubesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

ERİS GİYİM FİRMASI’NA ZİYARET İstanbul’da, Pütürge Haber Ajansı İstanbul Şubesi’nin kurulumunu gerçekleştirmek için İstanbul’a giden Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman ile İstanbul Şube Müdürü Can Tan, Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesindeki Pütürge Haber Gazetesi Ziyaret Programları kapsamında ERİS GİYİM Firması ve Pütürge’li İş Adamı Şaban Eraslan’a Ziyaret gerçekleştirdi.

Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesindeki, Pütürge Haber Gazetesi Ziyaret Programları kapsamında gerçekleştirilen ziyaret sırasında Ajansı’n Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman, Pütürge Haber Ajansı İstanbul Şube Müdürü Can Tan, ile Pütürge’li İş Adamı Şaban Eraslan bir araya gelerek, Pütürge Haber Ajansı İstanbul Şubesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Kuruluşundan beri Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesindeki Pütürge FM Radyosu, Pütürge Haber Ajansı ve Pütürge Haber gazetesi’ne ana sponsor olan ERİS GİYİM İmtiyaz sahibi, Pütürge’li İş Adamı Şaban Eraslan ziyaret sırasında konuşurken, “Pütürge bizim, Pütürge ismi altında gerçekleştirilen, her faaliyet alanı bizi temsil eder. O yüzden her daim sizlerleyiz” dedi.

UĞURLU BİJUTERİ FİRMASI’NA ZİYARET 

Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesinde, Pütürge Haber Gazetesi Ziyaret Programları kapsamında, Ajans’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman tarafından, Pütürge Fm Radyosu ve Pütürge Haber Gazetesi’ne Ana sponsor olan UĞURLU BİJUTERİ Firması ve Firmanın İmtiyaz Sahibi Enes Gönül’e ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaret sırasında Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman ile UĞURLU BİJUTERİ İmtiyaz sahibi Enes Gönül tarafından, Pütürge İlçesi’ne ait tek Medya ve Basın kuruluşu olan Pütürge Haber Ajansı ile bünyesindeki, Pütürge Haber Ajansı, Pütürge Haber Gazetesi, Pütürge FM Radyo’su hakkında değerlendirme ve istişarelerde bulunuldu.

Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesindeki Pütürge Haber Gazetesi Ziyaret Programları kapsamında gerçekleştirilen ziyaret sırasında konuşan Enes Gönül, “Bizler de, Pütürge İlçesi’ne sağladığınız bu büyük iletişim alanı’nın, yani Pütürge Haber Ajansı’nın her daim yanındayız ” defi.

OLİVERA GİYİM FİRMASI’NA ZİYARET 

Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesinde, Pütürge Haber Gazetesi Ziyaret Programları kapsamında, Ajans’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman tarafından, Pütürge Fm Radyosu ve Pütürge Haber Gazetesi’ne sponsor olan, ve aynı zamanda Köklükaya Köyü Derneği Başkanı olarak Köklükaya Köyü Derneği binasında, Pütürge Haber Ajansı İstanbul Şubesi için yer veren, OLİVERA GİYİM Firması imtiyaz sahibi, Pütürge’li İş Adamı Engin Yılmaz’a ziyaret gerçekleştirildi.

Daha önce, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Malatya merkez’de iki iş yeri yıkılan, Pütürge Haber Ajansı A.Ş’ne OLİVERA GİYİM FİRMASI imtiyaz sahibi,  Köklükaya Köyü Derneği Başkanı Engin Yılmaz ve Köklükaya Köyü Derneği Yönetim Kurulu, aldığı kararla, Derneğin binasında şube açmaları için yer vermişlerdi. Geçtiğimiz günlerde, Köklükaya Köyü Derneği tarafından verilen yerde Pütürge Haber Ajansı A.Ş İstanbul Şubesi’ni kuran Ajansı’n Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman, Dernek Başkanı Engin Yılmaz’a ziyaret gerçekleştirerek, istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman, “Köklükaya Köyü Derneği Başkanı Engin Yılmaz ve Yönetim Kuruluna bizlere yer tesis ettikleri için Pütürge İlçesi’ne İstanbul’dan daha iyi hizmet verebilme imkanı sundukları için, Pütürge adına teşekkür ediyorum ” dedi.

Dünya - 11:19 am A A
BENZER HABERLER