22° Açık

ISTANBUL’DA PÜTÜRGE’Lİ FİRMALAR’DAN KENDİ MEDYASI’NA DESTEK 

Dünya - 29/03/2023 8:34 am A A

ISTANBUL’DA PÜTÜRGE’Lİ FİRMALAR’DAN KENDİ MEDYASI’NA DESTEK

7.7 ile 7.6 şiddetinde, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen, Asrın felaketi olarak tanımlanan depremden sonra hizmet verdiği binada ağır hasar meydana geldiği için,  Pütürge merkez’de yeniden sistemini kurarak hizmet vermeye başlayan, PÜTÜRGE HABER AJANSI, BASIN YAYIN REKLAM PRODÜKSİYON TELEVİZYON VE RADYO YAYIMCILIK ANONİM ŞİRKETİ’ne, İstanbul’daki Pütürge’li bir çok firmalardan reklam verme desteği verildi.
7.7 ile 7.6 şiddetinde, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen, Asrın felaketi olarak tanımlanan depremden sonra hizmet verdiği binada ağır hasar meydana geldiği için, taşınmak zorunda kalan ve İlçeye ait tek Medya ve Basın kuruluşu olan firmaya daha önce Pütürge Kaymakamı Özgü Özen’nin talimatı ile, Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi Müdürü Hikmet Bucak’ın yer tesis etmesi sonucunda Pütürge merkez’de yeniden sistemini kurarak hizmet vermeye başlamıştı. PÜTÜRGE HABER AJANSI, BASIN YAYIN REKLAM PRODÜKSİYON TELEVİZYON VE RADYO YAYIMCILIK ANONİM ŞİRKETİ’ne bu kez İstanbul’daki Pütürge’li Firmalar, Pütürge Dernekler Federasyonu ve Köklükaya Köyü Dernegi’nden destek geldi. Destekler firma sahipleri’nin firmaları’nın reklamını vermesi ile gerçekleştirildi. Ajans’ın İmtiyaz sahibi Abdulvahap Sekman, “karşılıksız herhangi bir destek kabul etmediklerini” dile getirerek, “reklam’a ve tanıtıma ihtiyaç duyan firmalardan reklam desteği karşılığında iyi bir tanıtım ile iyi bir hizmet vermek ve bu sayede hem kendi kuruluşumuz’un yoluna sağlıklı devam etmesini, hemde destek veren firmalarımıza fayda sağlamak istiyoruz” dedi.
Firmalar’a ziyaret gerçekleştiren Sekman, Reklam hizmetleri’nin içeriğini anlatarak, Pütürge İlçesi’nin tek iletişim alanı olan ve şirketleşmiş bir medya olarak büyük organizasyonlar’a  imza atan Medya ve Basın kuruluşu’nun mevcut çalışmaları ile ileride yapılacak çalışmalar ile ilgili görüşme ve değerlendirmelerde bulunuldu. Pütürge’li İş insanları’nın duyarlı davranarak tam destek verdiği gözlemlendi. Ziyaretler sırasında, FİTMENS GÖMLEK firması olarak Şevket SEKMAN, ERİS GİYİM Firması olarak Şaban ERASLAN, DURSUN KUMAŞ, TEKSTİL VE HAZIR GİYİM Firması olarak, aynı zamanda PÜTÜRGE DERNEKLER FEDERASYONU BAŞKANI olan Osman DURSUN, OLİVERA GİYİM Firması olarak, aynı zamanda KÖKLÜKAYA KÖYÜ DERNEK BAŞKANI olan Engin YILMAZ, ÇUKUR TEKSTİL Firması olarak Celal AKBALIK, İÇEN TEKSTİL Firması olarak Hasan İÇEN, GÖNÜLTAŞ TEKSTİL Firması olarak Mustafa GÖNÜLTAŞ, BY DERSAN Firması olarak Salih ALTUNDAĞ, YMR MODA Firması olarak Ahmet KOÇAK, TEKDEMİR DERİ VE HEDİYELİK EŞYA Firması olarak Murat TEKDEMİR, ÖZ TEKSTİL Firması olarak Ramazan TEKDEMİR firmaları’nın Reklamı’nı vererek, desteklerini sağladılar.
İLERLEYEN GÜNLERDE PÜTÜRGE HABER AJANSI, İSTANBUL’DA İRTİBAT BÜROSU VE STÜDYOSU’NU KURMAYI PLANLIYOR!
Şirket’in Müdürü ve İmtiyaz Sahibi olan Sekman, Ziyaretler gerçekleştirirken İstanbul’da Ajans faaliyetleri’ni, Gazete ve Radyo yayını’nı sürdürecek yer aradığını ve ilerleyen süreçte hem Ajans ile Gazete ve  hemde RADYO için İstanbul’a şube açmayı planladıklarını dile getirerek firmalarla bu çalışma ile ilgili düşüncesini paylaştı. Köklükaya Köyü Dernek Başkanı Engin YILMAZ, Köklükaya Köyü Dernek Binası’nda bağımsız bir bölümünü, ücretsiz bir şekilde Ajans, Gazete ve Radyo Stüdyosu için vereceklerini söyleyerek, Pütürge İlçesi adına hizmet veren Medya ve Basın kuruluşu’na ve dolayısıyla Pütürgeliler’e, en büyük desteği vermiş oldu. PÜTÜRGE HABER AJANSI A.Ş, bu doğrultuda çalışmalarını başlattı. Pütürge’li Firmalar ve dolayısıyla firma sahipleri, bir kez daha iyi birer Pütürge milliyetçi’si olduklarını ıspatlamış oldu.
Şirket Müdürü Abdulvahap Sekman, “Ne olursa olsun bir iletişim alanı olan Medya ve Basın, tüm olayları, gelişen her şeyi insanlara ilettiği ve haberdar ettiği için ayakta durmalı, yoluna her daim devam etmelidir. Yaşanan bu denli büyük Afet sonrasında, çalışmalarımızı aralıksız devam ettirebilmemiz için Reklam ve Gazete Aboneliği desteği veren Firmalarımız, FİTMENS GÖMLEK firması olarak Şevket SEKMAN, ERİS GİYİM Firması olarak Şaban ERASLAN, DURSUN KUMAŞ, TEKSTİL VE HAZIR GİYİM Firması olarak, aynı zamanda PÜTÜRGE DERNEKLER FEDERASYONU BAŞKANI olan Osman DURSUN, OLİVERA GİYİM Firması olarak, aynı zamanda KÖKLÜKAYA KÖYÜ DERNEK BAŞKANI olan Engin YILMAZ, ÇUKUR TEKSTİL Firması olarak Celal AKBALIK, İÇEN TEKSTİL Firması olarak Hasan İÇEN, GÖNÜLTAŞ TEKSTİL Firması olarak Mustafa GÖNÜLTAŞ, BY DERSAN Firması olarak Salih ALTUNDAĞ, YMR MODA Firması olarak Ahmet KOÇAK, TEKDEMİR DERİ VE HEDİYELİK EŞYA Firması olarak Murat TEKDEMİR, ÖZ TEKSTİL Firması olarak Ramazan TEKDEMİR’e desteklerinden dolayı,  hem kendim, hem Firmam ve hemde tüm Pütürge’liler adına teşekkür ediyorum” diyerek Şükranlarını iletti.
Dünya - 8:34 am A A
BENZER HABERLER