25° Az bulutlu

KAOSÇULARIN KUKLACISI OLAN TV KANALININ KUKLASI 

Dünya - 14/03/2023 7:30 am A A

KAOSÇULARIN KUKLACISI OLAN TV KANALININ KUKLASI 

Deprem olduğu günden beri Deprem alanlarında, vatandaş can derdindeyken olamayan bir şeyleri olmuş gibi göstermeye çalışan, konuları her zaman saptırarak olumsuz bir algı oluşturmaya çalışan, Depremden kaynaklanan çoğu olumsuzlukları muhalif oldukları Partiye maletmeye ve bunun üzerinden siyaset yapmaya çalışan bir televizyon kanalının, kaosçu haber spikeri bu kez, “cenazeler toplu gömülüyor, elbise ile yıkanmadan gömülüyor” söylentilerinin yayılmasından dolayı, konuşulanlara cevaben, “cenazeleri kendi inanç değerlerine göre kefenleyip, yıkayıp, tek tek defnediyoruz diyen, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan üzerinden amacına ulaşmaya çalıştı.

Türkiye’de kaos çıkarmaya çalışan ve Türkiye’nin düşmanı olan dış güçlerin güdümündeki televizyon kanalının hadsiz spikeri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a “bununla övünüyorsak vay halimize” diyerek resmen konuyu saptırdığı görüldü. Yayın boyunca Gürkan’a bir şeyler maletmeye çalışan spiker amacına ulaşamadı. Hadsiz spikeri’n Deprem alanlarının birindeki başka bir sunumda biz kazıyoruz ekipler gelip sahipleniyor diyerek aslında kendisinin deprem çalışmaları üzerinden siyaset yapacak kadar düşük seviyeli olduğunu gösterdiği görüldü.

Televizyon kanalına ve Deprem alanlarını siyaset meydanlarına çeviren spiker ve muhabirlerine, Depremden dolayı can derdine düşmüş vatandaşlardan büyük tepkiler yağdı.

Ayrıca Deprem gerçekleştiği günden beri adeta gecesini gündüzünü Malatya sokaklarında, enkaz alanlarında geçiren Gürkan’nın büyük çaba ve çalışmalarını gören Malatyalı vatandaşların televizyon kanalına, bu kanalın fırsatçı spiker ve muhabirlerine tepkisi büyük oldu.

 

Haber: Abdulvahap Sekman

Dünya - 7:30 am A A
BENZER HABERLER