22° Açık

KAYMAKAM ÖZEN’E VEDA YEMEĞİ 

Pütürge İlçesi’nde bir yıllık görevini tamamladıktan sonra, Edirne Meriç İlçesi’ne atanan Kaymakam Özgü Özen’e, Kurum Amirleri olarak mesai arkadaşları tarafından Veda Yemeği düzenlendi. Düzenlenen Veda Yemeğine, Kurum Amirleri, Muhtarlar, Kurum personelleri ve Aileleri katıldı. 
Dünya - 25/09/2023 10:10 am A A

KAYMAKAM ÖZEN’E VEDA YEMEĞİ 

Pütürge İlçesi’nde bir yıllık görevini tamamladıktan sonra, Edirne Meriç İlçesi’ne atanan Kaymakam Özgü Özen’e, Kurum Amirleri olarak mesai arkadaşları tarafından Veda Yemeği düzenlendi. Düzenlenen Veda Yemeğine, Kurum Amirleri, Muhtarlar, Kurum personelleri ve Aileleri katıldı.

Pütürge İlçesi’nde bir yılı aşkın süreden beri görev yapan, göreve geldiğinden beri gerek çalışmaları, gerek ziyaretleri ile gündemde olan, Kurum Amirleri, personelleri ve vatandaşın sevgi ve ilgisini kazanan, Pütürge İlçe Kaymakamı Özgü Özen’in Edirne Meriç İlçesi’ne yapılan atamasından sonra, Kurum Amirleri olarak mesai arkadaşları tarafından, düzenlenen Veda Yemeğinde yoğun katılım ve ilgi duygulu bir atmosfere neden oldu. Pütürge Yatılı Bölge Okulu, Havuz Başı Tesisinde düzenlenen Veda Yemeği Programı sırasında,  gelen misafirler tek tek karşılanarak masalarına kadar eşlik edildi. Gelen misafirlerle sohbetler ve hasbihaller edilerek ikramlarda bulunuldu. Sonrasında Tesise gelen Kaymakam Özen, gelen misafirlerle tek tek tokalaşarak hal hatır sordu. Kaymakam Özen’in yerine geçmesiyle gelen misafirlere yemek servisi yapıldı. Yemeğin bitiminde Pütürge Müftü Vekili Mahmut Doğan tarafından yemek duası yapıldı. Yemeğin bitiminde mesai Arkadaşları ve misafirler tarafından Kaymakam Özgü Özen’e hediyeler takdim edildi. Programın sonunda herkesle tek tek kucaklaşan Kaymakam Özen ve Vadalaşanlar arasında duygulu anlar yaşandı. Bir yıl gibi kısa bir sürede gönüllere adeta taht kuran Kaymakam Özgü Özen’le vedalaşma sırasında ağlayanlar oldu. “Bizlerin Amiri olmanın yanı sıra, bizlere abi arkadaş, kardeş gibiydiniz” diyerek duygulananlar oldu. Vedalaşma sırasında göz yaşlarını tutamayan Kaymakam Özen, “Bu denli büyük bir sevgiye mazhar olabildiysek, ne mutlu bize. Bizler bu temiz yürekleri kazandık ya! Varsın birileride sevmesin bizi, ama biz yinede onarla beraber herkesi seviyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.

Veda Yemeği’ne katılan Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman, Kaymakam Özgü Özen ile vedalaşırken, ” Pütürge İlçesi, tarihinden bu yana ilk kez bu denli iyi niyetli, çalışan, halkın içinde olan, kimine abi, kimine kardeş, kimine arkadaş olan, görevini de gereğinin üstünde icra eden ve çoğunluğun yüreğini kazanarak, bu kadar büyük sevgilere mazhar olan bir Kaymakam gördü. Şahsım olarak benim herkese karşı olan sevgimin sınırları vardır. Fakat Kaymakamımız Sayın Özgü Özen’e karşı olan sevgimin bir sınırı olmadı. Kendilerinin sürpriz vedaları, herkesi olduğu gibi beni de derinden üzmüş ve duygulandırmıştır. Pütürge’de her zaman olduğu gibi, menfaatleri uğruna çalışan insanları sevmeyen ve kendileriyle uğraşan bir kaç çatlak sesli insanlar olmuştur. Kaymakamımız’ın incinip yorulması ve gitmek istemesine sebep olan o insanlar, işte bu yüreklerin, Özgü Özen sevgisiyle dolu bu yüreklerin burulmasına, üzülmesine sebep olmuştur. Bizler bu insanlara hakkımızı helal etmiyoruz” dedi

Dünya - 10:10 am A A
BENZER HABERLER