25° Az bulutlu

KUBBE DAĞINDA MESCİT 

Genel - 12/11/2022 9:49 am A A

KUBBE DAĞINDA MESCİT

Malatya Pütürge ilçesi’nde kubbe dağı mevkiinde, Başakşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan mescidin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Başakşehir Belediyesi tarafından Kubbe dağı dinlenme tesisinin yanında inşa edilen mescidin açılışına, Aslen Matyalı olan, Başakşehir Belediye başkanı Yasin Kartoğlu, Pütürge Kaymakamı Özgü Özen, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Ak parti Başakşehir ilçe başkanı Sebahattin Kayas AK Parti Pütürge ilçe başkanı Bülent Karayılan, Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı,  Osman Dursun, Dernek Başkanları, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış programı selamlaşma konuşmaları ile başladı. Programda konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Yasir Kartoğlu, “Yaptırmış olduğumuz mescit, sadece mescit olarak hizmet vermeyecek, burada yol üstünde mahsur kalınan zamanlar olursa konaklama olarak da kullanılacak. Malatya’mıza ilçemize hayırlı olsun” dedi. Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ise mescidin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.
Mescid, açılış konuşmasının ardından dualar eşliğinde kurdele kesilerek hizmete açıldı.
Genel - 9:49 am A A
BENZER HABERLER