22° Açık

MEGSAŞ, SAĞLIKLI EKMEKLER ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Malatya Ekmek ve Gıda Sanayi A.Ş (MEGSAŞ) tarafından Yeni Ekmek ve Yemek Fabrikasında üretilen ekmek ve unlu mamullerin her aşaması gıda mühendislerinin kontrolünden geçiyor. Böylelikle vatandaşlara sağlıklı, hijyenik, lezzetli ekmek ve unlu mamuller üreten MEGSAŞ, kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.
Dünya - 07/01/2024 9:36 am A A

MEGSAŞ, SAĞLIKLI EKMEKLER
ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Malatya Ekmek ve Gıda Sanayi A.Ş
(MEGSAŞ) tarafından Yeni Ekmek ve Yemek Fabrikasında üretilen ekmek ve unlu
mamullerin her aşaması gıda mühendislerinin kontrolünden geçiyor. Böylelikle vatandaşlara
sağlıklı, hijyenik, lezzetli ekmek ve unlu mamuller üreten MEGSAŞ, kaliteli hizmet sunmaya
devam ediyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Ekmek ve Yemek Fabrikasında üretilen ekmek ve unlu
mamullerin üretim aşamalarından bahseden MEGSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Fikret Sarıcı,
“MEGSAŞ şirketimiz Malatya’da ekmek ve unlu mamuller imal etmektedir. Fabrikamızda
üretim sabah saat 5’te başlar ve akşam 8’e kadar devam eder. 3 vardiya halinde çalışıyoruz.
Malatya’nın ihtiyacı olan günlük ekmek ihtiyacını gelen taleplere göre yapıyoruz. Burada
üretilen ekmekler günlük olarak üretiliyor. Yani burada ikinci güne kalmış bayat bir ekmek
olamaz.
6 Şubat’ta yaşanan depremlerden ötürü çoğu fırınlarımız çalışmamaktadır. Fırınlarımız
çalışmadığı için bizlerde Malatya’mızın günlük ekmek ihtiyacını karşılıyoruz. Bizim buradaki
amacımız kar elde etmek değil vatandaşlarımıza hizmet etmektir.
İmal ettiğimiz ekmeklerimizde ve unlu mamullerimizde sağlığa aykırı hiçbir madde
bulunmamaktadır. Ekmek ve unlu mamullerimizin tüm üretim aşaması gıda
mühendislerimizin kontrolünden geçiyor. Gıda mühendislerimiz iki vardiya şeklinde
çalışıyorlar. Ayrıca ürünlerimizi imal etmeden önce laboratuvar bölümünde ürünlerimiz
inceleniyor. O nedenle tiziz bir çalışma ile üretimimizi yapıyoruz. Vatandaşlarımız
ürünlerimizi güvenle ve rahatlıkla tüketebilirler.
Öte yandan MEGSAŞ olarak çölyak hastalarımızın ihtiyacını karşılama noktasında haftada iki
gün glütensiz ekmek üretimine de devam ediyoruz.” dedi.

Dünya - 9:36 am A A
BENZER HABERLER