23° Parçalı bulutlu

MHP PÜTÜRGE’DE KÜRŞAT AYAYDIN’I TERCİH ETTİ 

MHP Pütürge İlçe Başkanlığı’na, Pütürge’nin önemli isimlerinden, iyi bir MHP milliyetçisi olduğu kadar, iyi bir Pütürge milliyetçisi de olduğu bilinen, aynı zamanda Pütürge Ziraat Odası Başkanı olan, Kürşat Ayaydın atandı. 
Dünya - 13/08/2024 7:22 pm A A

MHP PÜTÜRGE’DE KÜRŞAT AYAYDIN’I TERCİH ETTİ 

MHP Pütürge İlçe Başkanlığı’na, Pütürge’nin önemli isimlerinden, iyi bir MHP milliyetçisi olduğu kadar, iyi bir Pütürge milliyetçisi de olduğu bilinen, aynı zamanda Pütürge Ziraat Odası Başkanı olan, Kürşat Ayaydın atandı. 

Pütürge İlçesi söz konusu olduğunda “Ben Pütürge için faydalı her işin yanında, zararlı olan her işin karşısındayım. Pütürge söz konus ise ben her daim halkımın yanindayım” diyen Pütürge’nin sevilen yüzü, çoğu başarılı işlerin altına imza atan Kürşat Ayaydın, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin takdiri ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın uygun görmesiyle MHP Pütürge İlçe Başkanlığına ataması gerçekleştirildi. MHP Malatya İl Başkanlığında MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök tarafından, Pütürge MHP İlçe Başkanı olan Kürşat Ayaydın’a Mazbatası törenle takdim edildi. Tören sırasında konuşan MHP İl Başkanı Gökhan Gök, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın Bey’in de uygun görmeleriyle MHP Malatya Pütürge İlçe Başkanlığına Kürşat Ayaydın atanmıştır. Görevi devreden Ramazan Bayrekin Başkanımıza şimdiye kadar verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni Başkanımız Kürşat Ayaydın’a da yeni görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi. Başkan Kürşat Ayaydın, konu ile ilgili verdiği demeçte, “Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’nin takdirleri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih YALÇIN Bey’in de uygun görmeleri Malatya Millet Vekilimiz M.Celal FENDOGLU ve İl Başkanımız Sayın  Gökhan GÖK Beyin tensip görmeleri ile MHP Malatya Pütürge İlçe Başkanlığı görevi Şahsıma ve Yönetimime tebliğ edilmiştir. Çıktığımız bu Kutlu yolda Cenabı ALLAH yar ve yardımcımız olsun ve Cenabı ALLAH bizleri utandırmasın inşallah” şekilde konuştu.

MHP MİLLET VEKİLİ MEHMET FENDOĞLU VE İL TEŞKİLATINDAN, BAŞKAN AYAYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 

MHP Millet Vekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ve beraberindeki Partililer tarafından, MHP Pütürge İlçe Başkanlığı’na yeni atanan Kürşat Ayaydın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında MHP Parti binasında toplantı yapan MHP Millet Vekili ve beraberindeki heyet, yeni dönemde yapılacak Parti çalışmalarını ele alındı. Ziyaret sonrasında konuşan Fendoğlu, “Pütürge İlçe Başkanlığına atanan MHP Pütürge İlçe Başkanı Kürşat Ayaydın başkanımıza, İl Başkanımız ve yönetim kurulundaki değerli dava arkadaşlarımızla hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledik. Davamıza, Pütürge’mize ve Malatya’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. MHP olarak yarın seçim varmış gibi çalışmaya, her an halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.

Dünya - 7:22 pm A A
BENZER HABERLER