22° Açık

ÖZEN’DEN OKUL ZİYARETLERİ 

Dünya - 12/01/2023 8:47 am A A
ÖZEN’DEN OKUL ZİYARETLERİ 
Pütürge İlçe Kaymakamı Özgü ÖZEN, Pütürge Yatılı Bölge Ortaokulu, Pütürge İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Kaymakam Özen, okullarda öğrenciler ile bir araya gelerek, incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında Okul müdürleri ile öğretmenler’den Okul ve çalışmaları ile ilgili bilgilendirmeler aldı.
Kaymakam ÖZEN, “önemli bir maziye sahip olan YİBO’da çok önemli isimler yetişmiştir, yetişen bu isimler çok güzel yerlere gelmiş ve geçmişlerini unutmayan bir nesil haline gelmiştir, bu okullara her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz, bu günün çocuklarının, yarının mimarları olarak en iyi şekilde eğitim alabilmesi için lazım gelen ne varsa yapacağız, ailelerinden uzakta bizlerin misafiri olan evlatlarımızın hiçbir ihtiyacı eksik edilmeyecektir, geçmişte olduğu gibi maddi ve manevi olarak öğrencilerin bu gün de yanındayız “dedi.
Kaymakam Özen, yerinde yapmış olduğu incelemeler sonucu okul idarecileriyle yaptığı görüşmelerde,yatılı bölge okullarının ayrı bir sorumluluk ve özen gerektirdiğini, burada eğitim gören öğrencilerimize her daim şefkatli ve hoşgörülü olunması gerektiğini dile getirerek, okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize bu mânâda hassasiyet göstererek başarılı çalışmalarda bulundukları için teşekkür etti.
Daha sonra Kaymakam ÖZEN, dere köylerinden, Uzunkoru, Yamaç ve
Bölünmez Mahallelerini ve okullarını ziyaret ederek öğrenciler ve vatandaş ile Mahalle okullarında görüşüp sohbet etti.
Özen, mahallelerin başta ulaşım sorunu olmak üzere yaşanılan sıkıntıları yerinde müşahede ederek, vatandaşın sükun ve selamet içerisinde hayatlarını idame ettirebilmeleri için gerekli önlemlerin alınacağını ifade etti.
Dünya - 8:47 am A A
BENZER HABERLER