22° Açık

ÖZTÜRK, “PÜTÜRGE’NİN EN BÜYÜK SORUNU SU VE YOL

Yerel seçimler’e sayılı günler kala, seçim çalışmalarını büyük bir özveri ve yoğunlukla yürüten Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında, Pütürge’li vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. 
Dünya - 10/03/2024 4:27 pm A A

ÖZTÜRK, “PÜTÜRGE’NİN EN BÜYÜK SORUNU SU VE YOL

Yerel seçimler’e sayılı günler kala, seçim çalışmalarını büyük bir özveri ve yoğunlukla yürüten Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında, Pütürge’li vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. 

Seçim sonrası yapılacak çözümler için, bir yandan seçim çalışmalarını yapan Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, bir yandan da sorunları yerinde tespit ediyor. Gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında konuşan Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, “Biz sadece seçim çalışmaları için dolaşmıyoruz, biz ziyaretler sırasında tabiki Pütürge’li vatandaşlarımızdan, daha iyi, daha Refah, daha sorunsuz bir Pütürge için oy talebinde bulunuyoruz, fakat bir yandan da dolaşmışken, vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, sorunların ve sıkıntıların yerinde tespitini yapıyoruz. Allah’ın izniyle Belediye Başkanı olduğumuzda, sorun tespiti için bir kez daha dolaşmaya gerek duymadan, bu süreçte tespit edilen sorunları hemen giderme çalışmaları başlatacağız. Seçim çalışmalarının yanı sıra şimdiden yaptığımız tespitlerle hizmetlerimiz gecikmeden başlayacaktır. Kıymetli Pütürgeli hemşerilerim! Şimdiye kadar yaptığımız tespitlere göre, Pütürgemiz’in en önemli sorunları’ının başında yol ve su sıkıntısı gelmektedir. Gezdiğimiz tüm bölgelerde vatandaşlarımız, genellikle yol, su ve şebeke sorunlarından muzdaripler. Geniş tarım arazileri olmasına rağmen halkımız, su probleminden dolayı arazilerden faydalanılamıyor,  yol probleminden dolayı hayvancılık verimli birşekilde yapılamıyor. Allah nasip ederse ilk ele alacağımız konular bunlarla ilgili olacaktır. Her bölgede sulama için irili ufaklı göletler yapacağız ve yol sorunlarını da ivedi bir şekilde çözeceğiz. Yıl olmuş 2024, çoğu bölgemizde halâ şebeke sorunu yaşanmaktadır. Bizimle beraber bu sorunlar ortadan kalkacaktır inşallah. Yerine göre tespit, tespite göre proje üreteceğiz. Biz Allah’ın izniyle ve siz değerli Pütürge’li halkımızın teveccühüyle gelirsek, Pütürge’yi hak ettiği yere getireceğiz,  çünkü pütürgeye hizmet sözümüz var. Biz bu yola kalbimizle, sevdamızla, Pütürge’li hemşerilerimizin desteğiyle girdik.

Bizim Belediyecilik anlayışımızda kültürel, bölgesel ayırımcılık asla olmayacaktır. Uzak yakın ayrımcılığı olmayacaktır. Akraba yabancı ayrımcılığı olmayacaktır. Herkese eşit mesafede ve herkese adil bir yönetim anlayışıyla hizmet üreteceğiz. Hep birlikte el ele ilçemizi refaha kavuşturacağız inşallah. Köy isimlerini belirtmiyorum ve belirtmeyeceğimde , Pütürgemizde ki her köy bizim için aynıdır, kimseyi ayırt etmeden ayrıştırmadan, sağcı solcu, alevi sünni demeden bütün olarak bakıyoruz. Aylardır Pütürgemiz’i karış karış geziyoruz ve gezmeye devam edeceğiz. Gitmediğimiz, varmadığımız köy , elini sıkmadığımız, hatrını sormadığımız bir hemşerimiz kalmayacaktır. Bu gün nasılsak, yarın da aynı olacağız. Allah nasip eder de kazanırsak seçimden sonra da devamlı köylümüzün yanında halkımızın içinde olacağız” şekilde açıklamalarda bulundu.

Her kesimden destek alan AydınÖztürk, Yeniden Refah Partisi’nin, Pütürge’de saflarını her geçen gün biraz daha büyütüyor. Tek umut Aydın Öztürk diyen Pütürge’li vatandaş, Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’ün etrafında adeta kenetlenerek dahada güçlü bir kadroyla, 31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimlere girmesini sağladı.

Dünya - 4:27 pm A A
BENZER HABERLER