22° Açık

PÜTÜRGE KENDİ MEDYA VE BASIN KURUMUNA SAHİP ÇIKTI 

Dünya - 14/03/2023 7:23 am A A

PÜTÜRGE KENDİ MEDYA VE BASIN KURUMUNA SAHİP ÇIKTI 

7.7 – 7.6 Şiddetinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası, faaliyet gösterdiği binanın hasar görerek çalışmalarına ara vermek zorunda kalan,  Pütürge İlçesi’nin tek Medya ve Basın kuruluşu olan, PÜTÜRGE HABER AJANSI ve PÜTÜRGE FM RADYOSU’na Pütürge Kaymakamı Özgü Özen’in talimatıyla, Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi Müdürü Hikmet Bucak’ın Gençlik Merkezi’nde yer tesis etmesi sonucunda, Ajans ve Radyo Stüdyosu geçici olarak Pütürge Merkez’e taşındı.

7.7 – 7.6 Şiddetinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası PÜTÜRGE HABER AJANSI BASIN YAYIN REKLAM PRODÜKSİYON TELEVİZYON VE RADYO YAYIMCILIK A.Ş’nin bulunduğu bina hasar gördüğünden dolayı Pütürge Haber Ajansı irtibat bürosu ve Pütürge FM Radyo Stüdyosu kullanılamaz hale geldi.  Pütürge Haber Ajansı İmtiyaz sahibi Abdulvahap Sekman’nın Pütürge Kaymakamlığına yaptığı Pütürge İlçesi’nin Medya ve Basın kuruluşu’nun,  yayın ve basım Sistemini kurarak faaliyetlere devam edebilmesi için yer tesisi talebi sonucunda, Pütürge Kaymakamı Özen, yer tesisi için gerekli talimatı vererek, böylesine büyük bir felakete maruz kalan Pütürge’nin Medya ve Basın kurumu’na sahip çıktı.

Pütürge Gençlik Merkezi Müdürü Hikmet Bucak, Pütürge Gençlik Merkezi Binası’da yer ayarlayarak, gerken tüm imkanları Sağladı. Eksik olan ekipmanları temin eden Bucak, Ajans ve Radyo Stüdyosu’nun sisteminin kurulması sırasında çalışmalara bizzat katılarak çaba sarfetti.

Kuruluşundan sonra, Pütürge İlçe Kaymakamı Özgü Özen ve Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi Müdürü Hikmet Bucak, PÜTÜRGE HABER AJANSI BASIN YAYIN REKLAM PRODÜKSİYON TELEVİZYON VE RADYO YAYIMCILIK A.Ş’nin geçici yayın yerini ziyaret etti. Ziyareti sırasında Kaymakam Özen, ” Pütürge İlçemiz’e ait olan, Pütürge Haber Ajansı ve Radyo’su İlçemizin tek İletişimi sağlayan, İlçemiz ile ilgili olayları ve çalışmaları gündeme taşıyan Medyası’dır. Bizler bu denli hizmet veren Kuruluşlarımıza sahip çıkmalıyız ” diyerek konuştu.

Daha sonra Pütürge Kaymakamı Özgü Özen ve Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi Müdürü Hikmet Bucak şirketin İmtiyaz sahibi Abdulvahap Sekman’a geçmiş olsun dileklerini ileterek ajanstan ayrıldı.

Dünya - 7:23 am A A
BENZER HABERLER