22° Açık

PÜTÜRGE VEFA GRUBU’NDAN KUTSAL HİZMET

Genel - 27/10/2022 4:19 pm A A

Cumhurbaşkanlığı’nın 18/07/2022 tarih ve 95042 sayılı yazısı ile ulusal düzeyde başlatmış olduğu Vefa Programı kapsamında, Pütürge Kaymakamlığı bünyesindeki, Pütürge Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Pütürge kaymakamı Özgü Özen’in başkanlığında, Vefa grubu olarak, 15 ağustos 2022 tarihi itibariyle 160 yaşlı ve engelli vatandaşın ev temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçları karşılamaktadır. Yapılan hizmetler ev temizliği, yemek yapımı, banyo hizmeti, saç – sakal traşı, kişisel bakım, tırnak kesimi, çamaşır yıkama ve ütünün yanı sıra programa ek olarak vatandaşın kış hazırlıkları, soba kurma, odun kırma vb talepleri de yerine getirilmektedir.

Pütürge Kaymakamı ÖZEN başkanlığında, sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdüresi Serap Kızılırmak koordinatörlüğünde, Vefa grubu, 9 temizlik personeli ve 2 araç ile hizmetlerine  devam etmektedir.

Pütürge Vefa grubu, yaşlı ve engelli vatandaşın şahsi ve ev temizliğini yaparak vede diyer ihtiyaçlarını gidererek,  tabiri caizse çoğu evladın annesi’ne babasına vermediği, bu denli kutsal bir hizmeti gerçekleştirerek, Pütürge vatandaşı’ın sevgisini kazanmayı başardı

Genel - 4:19 pm A A
BENZER HABERLER