25° Az bulutlu

PÜTÜRGE YAZICA’DA EV YANDI!

Dünya - 17/04/2023 6:28 am A A

PÜTÜRGE YAZICA’DA EV YANDI!

Malatya’nın Pütürge İlçesi Yazıca Mahallesi Avde sokak adresindeki Cebrail.Dalkılıç’a evde çıkan yangın, büyük bir paniğe yol açtı. Mahalle’li tarafından kendi imkanlarıyla yangın söndürüldü. İtfaiye tarafından son müdahale ve tedbir çalışmaları yapılan yangında maddi hasar oluştu.

Edinilen bilgilere göre, Yazıca Mahallesi’nde yaşayan Cebrail Dalkılıç ile Emine Dalkılıç ikametindeki çamaşır makinesini çalıştırıldığı esnada elektrik kontağı kaynaklı yangın çıktı. Cebrail Dalkılıç’ın Mahalleli komşuları,  toplanarak büyük bir gayretle yangını söndürmeyi başardı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edilirken yangına, ekiplerin müdahalesiyle kontrol ve tedbir çalışmaları yapıldı. Yaralanma ve can kaybının olmadığı yangında maddi hasar oluşurken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangın ile ilgili Cebrail Dalkılıç ile yaptığımız telefon konuşması’nda Cebrail Dalkılıç, “evimi etimden tırnağımdan arttırarak inşa etmiştim, bu deprem sürecinde 3 aileyi barındıran evimde büyük hasar oluştu. Maddi imkanlarımız kısıtlı, tekrar nasıl onarabilirim bilemiyorum, çok şükür canımız sağ ” diye konuştu.

Dünya - 6:28 am A A
BENZER HABERLER