22° Açık

PÜTÜRGE’DE ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMASI 

Dünya - 23/03/2023 9:18 am A A
PÜTÜRGE’DE ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMASI 
Pütürge İlçesi’nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü münasebetiyle tören düzenlendi. Törene Pütürge İlçe Kaymakamı Özgü Özen ve İlçe protokolü katılım sağladı. Tören’de Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 108. yıl dönümünde şehitler rahmetle anıldı.
İlçe Kaymakamı Özgü Özen ve ilçe protokolü’nün katılımıyla,18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle Atatürk anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.
Kaymakam Özen, daha sonra ilçe protokolü ile birlikte İlçe’deki şehitlerin ailelerini ve  gazileri evlerinde ziyaret ederek kendileriyle sohbet etti. Sohbet sırasında Özen, “Nesilden nesile bir kahramanlık öyküsü olarak aktarılan ve kahraman milletimizin kanlarıyla kazandığı en önemli zaferler’den biri olan Çanakkale Zaferinin 108. Yılını gurur ve mutlulukla idrak ediyoruz ve kutluyoruz, Çanakkale Zaferi bu toprakların bağımsızlığına vurulmak istenen prangalara karşı büyük bir yokluk içinde yazılmış en büyük kahramanlıklardan biridir. Şehitlerimiz’e Allah’tan rahmet, Gazilerimiz’e sağlık ve selamet diliyoruz” diye konuştu.
Dünya - 9:18 am A A
BENZER HABERLER