22° Açık

PÜTÜRGE’DE COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI 

Dünya - 28/04/2023 10:00 am A A

PÜTÜRGE’DE COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI 

Pütürge İlçesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. Yılı, vatandaşın ve İlçe protokolü’nün kalabalık katılımı ve büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlama programı sırasında, Çuval Yarışması, Yumurta Yarışması gibi Yarışmalar düzenlenerek, çeşitli oyunlar oynandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen programda Yarışmaları kazanan öğrenciler’e ödüller ve diyer öğrenciler’e çeşitli hediyeler verildi. Pütürge Kaymakamı Özgü Özen, Büyük bir coşkuyla kullanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı’nda gerçekleştirilen Yarışma, oyun ve etkinlikler sayesinde öğrencileri ve ailelerini bir nebzede olsa Deprem psikolojisinden uzaklaştırmayı amaçladıklarını beyan etti.

İlçe Kaymakamı Özgü ÖZEN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleceğin büyüklerinden, Pütürge İlçesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 3.sınıf öğrencilerinden Hira Nur DEMİRCİ’ye Kaymakamlık Makamını teslim etti.

Makamı 3. Sınıf öğrencisi Hira Nur DEMİRCİ’ye teslim eden Kaymakam Özen yaptığı konuşmada, “Devletimizin geleceği,bugünün küçüğü yarının büyüğü olan çocuklarımızın geleceğin Türkiye’sinin mimarları olarak bizlere umut verdiğini dile getirerek,bugün aldıkları eğitimle yetiştirdiğimiz çocukların ülkemizin geleceğini belirleyeceğini,çocuklarımızın her daim hayal ederek,inanarak ve azmederek Allah’ın izniyle başaramayacakları hiçbir şeyin olmadığını,

geleceğimizi temsil eden çocuklarımızın, geçmişten aldıkları güçle yarınlarımıza ışık tutacak,barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli görevler üstleneceğini dile getirerek cumhuriyetimizin kuruluşunda ve milli egemenliğin tesis edilmesinde önemli bir görev üstlenen Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun 103’üncü yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, çocuklarımıza mutlu bir gelecek diliyorum” dedi.

Dünya - 10:00 am A A
BENZER HABERLER