25° Az bulutlu

PÜTÜRGE’DE DENETİM

Dünya - 05/01/2023 2:00 pm A A

PÜTÜRGE’DE DENETİM

Pütürge İlçe Kaymakam’ı Özgü Özen, İlçe Jandarma Komutanlığı’nda ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde denetim ve incelemelerde bulundu. Denetim sırasında Özen, İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün tüm çalışmalarını en ince detayına kadar inceleyerek, Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü ile faaliyetler hakkında istişare etti.

Konu ile ilgili Gazetemiz’e verdiği demeçte; Özgü Özen, “sağlam temelli bir İlçe ve o İlçe’nin halkına daha refah bir gelecek sunmak, disiplin ve çok çalışma ile gercekleşir, inancındayım. Verilen bir görev emanettir, o görevi en iyi şekilde yerine getirmemek, emanete ihanettir. Bizler de devletimizin vermiş olduğu bu emaneti en iyi şekilde icra etmeye çalışıyoruz” dedi.

Göreve başladığından beri durmadan çalışan Özen, İlçe’ye, sadece çalışan değil, aynı zamanda denetleyen ve disipline önem veren Kaymakam imajı verdi.

Denetim ve incelemelerde bulunan Pütürge kaymakamı Özgü Özen, daha sonra İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet müdürü’ne ve personellerine teşekkür ederek, denetlenen kurumlardan ayrıldı.

Dünya - 2:00 pm A A
BENZER HABERLER