22° Açık

PÜTÜRGE’DE KAYMAKAMLIK, EMNİYET VE JANDARMA ZİYARETİ

Dünya - 11/10/2022 4:45 pm A A

PÜTÜRGE’DE KAYMAKAMLIK, EMNİYET VE JANDARMA ZİYARETİ

Pütürge İlçe Kaymakam’ı Özgü Özen, Nohutlu Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Özen, vatandaşın talep ve isteklerini dinleyerek, istek ve taleplerini kanun ve tüzük çerçevesinde yerine getireceklerini dile getirdi. Kaymakam Özen, Nohutlu mahallesi vatandaşı olan 15 Temmuz Şehidi’miz, Engin Tilbeç’in Mahalle Mezarlığındaki kabrini ve Şehidimiz’in ailesini ziyaret ederek, Kabirde dua edip, ailesine sabırlar diledi,.
İlçe Kaymakam’ı Özen’e, İlçe Jandarma Komutanı Benal Kurt, Emniyet Amiri İlhami Yıldırım, İlçe Müftüsü Ali Söyler, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Karaca ve Mahalle Muhtarı Yılmaz Akçakoç eşlik etti. Nohutlu mahallesini dolaşan protokol, Kore Gazisi Abdullah Tilbaç’ı da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Şehit aileleri, Kore Gazisi ve vatandaş ile Oturup sohbet eden Özen, ” Kaymakamlık makamımızın kapıları Öncelikle Şehit aileleri, Gazilerimiz ve siz değerli vatandaşımıza sonuna kadar açıktır. Kaymakamlık olarak tüm imkanlarımızla, yine kanun ve tüzük çerçevesinde her zaman vatandaşımız’ın yanındayız ” dedi.
Bu ziyaret’ten memnun kalan Şehit Yakınları, Gazi’miz ve Nohutlu vatandaş’ı, Kaymakam Özen’e ve Jandarma Komutanı Kurt, Emniyet Amiri Yıldırım, İlçe Müftüsü Söyler ile Yazı İşleri Müdürü Karaca’ya tek tek teşekkürlerini iletip memnuniyetlerini dile getirdiler

Dünya - 4:45 pm A A
BENZER HABERLER