22° Açık

PÜTÜRGE’DE KURUMLARI ZİYARET ETTİK 

Pütürge Haber Ajansı olarak Pütürge İlçe Kurumları’nı ve Kurum Amirleri’ni ziyaret ederek Kurum Çalışanları ile bir araya geldik. Ziyaretlerimiz sırasında Kurum Amirleri ve Çalışanları ile hasbihal ettik. Yine Ziyaretler sırasında Kurum Amirleri’ne, İlçe’nin tek Medya ve Basın kuruluşu olan Pütürge Haber Ajansı ile ilgili duygu ve düşüncelerini sorduk.
Dünya - 07/06/2023 3:51 pm A A

PÜTÜRGE’DE KURUMLARI ZİYARET ETTİK 

Pütürge Haber Ajansı olarak Pütürge İlçe Kurumları’nı ve Kurum Amirleri’ni ziyaret ederek Kurum Çalışanları ile bir araya geldik. Ziyaretlerimiz sırasında Kurum Amirleri ve Çalışanları ile hasbihal ettik. Yine Ziyaretler sırasında Kurum Amirleri’ne, İlçe’nin tek Medya ve Basın kuruluşu olan Pütürge Haber Ajansı ile ilgili duygu ve düşüncelerini sorduk.

6 Şubat Kahramanmaraş depreminden sonra Pütürge Merkez’e taşınmamız ile Ajansı’mızı ziyaret eden Kurum Amirleri ve Çalışanları’na Pütürge Haber Ajansı olarak, Kurum Ziyaretleri programı düzenleyerek Kurum Amirleri ve Çalışanları’na iade-i ziyaret gerçekleştirdik. Büyük bir ilgiyle karşılanan Ziyaretlerimiz sırasında Kurum Amirleri ve Çalışanları ile hasbihal ederek Ajans, Gazete ve Radyo faaliyetlerimiz hakkında duygu ve düşüncelerini sorduk. Gerçekleştirilen Kurum Ziyaretleri kapsamında, Pütürge İlçe Kaymakamı Özgü Özen ile Kaymakamlık Çalışanları, Pütürge İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Oğuz ile Milli Eğitim Müdürlüğü Çalışanları, Pütürge Devlet Hastanesi Mali ve idari İşler Müdürü Fatih Taştekin ile Pütürge Devlet Hastanesi Çalışanları ve Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Suat Bitirmiş, Müdür Yardımcısı Nihat Aldı ile Okul Öğretmenleri’ni ziyaret ettik.

PÜTÜRGE İLÇE KAYMAKAM’I ÖZGÜ ÖZEN VE KAYMAKAMLIK ÇALIŞANLARI’NI ZİYARET ETTİK 

Kurum Ziyaretleri Programı kapsamında, Pütürge Kaymakamı Özgü Özen ile Kaymakamlık Çalışanları’nı ziyaret ederek Pütürge İlçe Kaymakam’ı Özgü Özen’e Pütürge’nin İlk ve tek olan Medya ile Basın kuruluşu olan Ajansı’mız hakkında duygu ve düşüncelerini sorduk. Düşüncelerini dile getiren Özen, “İster yerel ister ulusal ölçekte olsun, yerli ve millî medya her daim önemli olmuştur. Özellikle son 20 yılda her alanda ülkemizin katettiği ilerleme, ulusal medyada olduğu gibi, yerel medyadaki çeşitlilik ve büyümede de kendisini göstermiştir. Hiç kuşkusuz medya, dinamik bir alandır. Teknolojide yaşanan gelişim ve beraberinde ortaya çıkan dijital dönüşüm, medyada da hem üretim hem de tüketim boyutunda yansımalarını gösteriyor. Hatta teknoloji ve dijital gelişimin etkilerinin en fazla medya sektöründe görüldüğünü, hissedildiğini söyleyebiliriz. Ayrıca Medya büyük bir iletişim alanıdır. Bu bağlamda Medya Toplumun toplumlara ve mercilere yansımasıdır. Bir anlamda Toplumun sesi ve görülmeyen’i gösteren yüzüdür. Medya ve Basın, kitleleri bir iletişim alanı üzerinde toplayan birleştiren bir güçtür. Bu güç aslında insanları birleştirdiği için Toplumun gücüdür. Dolayısıyla bir ilçenin Medyası varsa o İlçe’nin İnsanları güçlüdür. Pütürge İlçesi’ne ait Pütürge Haber Ajansı ise bu anlamda önemli ve Pütürge halkını güçlü kılan bir Medya ve Basın kurumudur. Böyle bir iletişim alanını ve birleştirici gücü Pütürge’ye kazandırdığınız için şahsım ve Kurumum adına sizlere teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

PÜTÜRGE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ METİN OĞUZ İLE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI’NI ZİYARET ETTİK 

Kurum Ziyaretleri programı kapsamında Pütürge Milli Eğitim Müdürü Metin Oğuz ile Milli Eğitim Müdürlüğü Çalışanları’nı ziyaret ettik. Ziyaret sırasında Pütürge Milli Eğitim Müdürü Metin Oğuz ve Çalışanları ile hasbihal ederek Pütürge Haber Ajansı Basın Yayın Reklam Prodüksiyon Televizyon ve Radyo Yayımcılık A.Ş hakkında duygu ve düşüncelerini sorduk. Düşüncelerini dile getiren Pütürge Milli Eğitim Müdürü Metin Oğuz, “Öncelikle Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizlerde Medya’ya ve özellikle Pütürge’ye ait olan Pütürge Haber Ajansı, Haber Gazetesi ve Radyosu’na önem veriyoruz. Çok önemli bir Kurum ve güçlü bir alan olduğunu biliyoruz. Bizler,  Eğitim ve Medyanın iç içe olmasının gerektiğine inanıyoruz, Mesela Eğitim bünyesinde, Okullarımız’da yapılan çalışmalar, faaliyetler ile etkinliklerin topluma,  medya üzerinden yansıtılması ve öğrenci ailelerinin bilip görmesi önemlidir ve bu bir ayrıcalıktır. Artık değişen düzende, Medya’yı da değişimin paydaş’ı olarak kabul ediyoruz. Bu anlamda Pütürge İlçesi’ne böyle bir iletişim alanı ve bu denli güçlü bir Medya kazandırdığınız için Pütürge Haber Ajansı olarak sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

PÜTÜRGE DEVLET HASTANESİ  İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜRÜ FATİH TAŞTEKİN İLE PÜTÜRGE DEVLET HASTANESİ ÇALIŞANLARI’NI ZİYARET ETTİK 

Pütürge Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Fatih Taştekin ile Pütürge Devlet Hastanesi Çalışanları’nı aynı program kapsamında ziyaret ederek, Pütürge Haber Ajansı Basın Yayın Reklam Prodüksiyon Televizyon ve Radyo Yayımcılık A.Ş hakkında duygu ve düşüncelerini sorduk. Duygu ve düşüncelerini dile getiren Pütürge Devlet Hastanesi İdari ve Mali  İşler Müdürü Fatih Taştekin, “aslında ben yaptığınız İşler ve kurmuş olduğunuz Pütürge İlçesi’ne ait olan Medya ve Basın kurumu’ndan dolayı sizlere gurur duyuyorum. Çünkü bir ilki başarmak, hiç olmayan bir yolu açmak ve o yolda başarılı işler yapmak her kesin karı değildir. Ve sizler bunu başardınız. Kendim iyi bir Pütürge milliyetçisi olduğum için İlçem’e ait bir Medya ve Basın Kurumu’nun olması da ayrıca gurur veriyor. İletişim ve toplumu birleştirme adına önemli olan Medya Sektörü’nün, sağlık çalışmaları ve yaptığımız faaliyetlerin topluma yansıtılması konusunda da önemi büyüktür. Bizler Pütürge Devlet Hastanesi olarak,  çoğu İl Hastaneleri düzeyinde güçlü sağlık personeli kadromuzla büyük hizmetler veriyoruz, belkide çoğu vatandaşımız bu hizmetlerden haberdar değildir. İşte bu noktada Medya ve Basın devreye giriyor. Toplumu bilmedikleri ile ilgili haberdar ediyor. Pütürge İlçesi’ne böyle büyük bir hizmeti sunduğunuz için şahsım ve Kurumum adına sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Her şey Pütürge için dediğiniz bu yolda başarılar diliyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜ SUAT BİTİRMİŞ, MÜDÜR YARDIMCISI NİHAT ALDI İLE OKUL ÖĞRETMENLERİ’Nİ ZİYARET ETTİK 

Kurum Ziyaretleri Programı kapsamında Pütürge İlçesi, Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Suat Bitirmiş, Müdür Yardımcısı Nihat Aldı ile Okul Öğretmenleri’ne ziyaret gerçekleştirerek, Okul Müdürü ve Öğretmenler ile bir araya geldik. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaret sırasında Pütürge Haber Ajansı Basın Yayın Reklam Prodüksiyon Televizyon ve Radyo Yayımcılık A.Ş hakkında duygu ve düşüncelerini sorduk. Düşüncelerini dile getiren Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Suat Bitirmiş, “Pütürge İlçesi’ne ait olan Medya ve Basın Kurumu olarak okulumuzu ziyaret etmenizden dolayı teşekkür ediyorum. Eğitim alanında yaptığımız çalışmalar ile etkinliklerin vatandaşa iletilmesi ve gösterilmesi adına Medya, Basın ve sosyal Medya çok önemli bir unsurdur. Bizler Okulumuzda normal eğitimin yanı sıra iş atölyemizde, gerek mobilya, gerek demir doğrama ve diyer üretim işleri ile ilgili eğitimler veriyoruz. Burada üretim yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın Medya aracılığıyla topluma yansıtılması önemlidir. Ben ve Okul personellerimiz, bu denli büyük ve önemli bir iletişim alanını kurduğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz. Zaten başarılı olan Pütürge Haber Ajansı olarak sizlere başarılar diliyoruz” dedi

Dünya - 3:51 pm A A
BENZER HABERLER