22° Açık

PÜTÜRGE’DEBİTME AŞAMASINA GELEN 3 BÜYÜK PROJE

Dünya - 22/01/2023 6:19 pm A A

PÜTÜRGE’DE BİTME AŞAMASINA GELEN 3 BÜYÜK PROJE

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük,  inşaat çalışmalarında sona varılan, Pütürge İlçesi’ne hem ekonomi, hem çalışma alanında büyük katkıda bulunacak ve daha iyi hizmet sunacak olan,  Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, Belediye Hizmet Binası ve Pazarcık mahallesindeki Tekstilkent’i yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.
İnceleme sonrasında konuşan Sülük, “Açılış için son hazırlıkların yapıldığı Recep Tayyip Erdoğan millet bahçesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledik. Kafeterya, Restoran, Şelale, Oturma Alanları, Yeşil Donatılar, Meydan Çeşmesi, Yöresel ürün satış yeri ve Etkinlik Alanından oluşan Recep Tayyip Erdoğan Millet bahçesi Pütürge’mize ve kıymetli hemşehrilerime hayırlı olsun.
Vatandaşlarımıza daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunmak amacı ile yapımına başladığımız yeni Belediye hizmet binamızın inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. Yeni Belediye hizmet binamız Pütürge’mize ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olsun.
Pazarcık Mahallemizde yapımı tamamlanmak üzere olan, Tekstilkent Sanayi Sitesinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. 500 kişinin istihdam edileceği Tekstilkent Sanayi sitesi Pütürge’mize ve kıymetli hemşehrilerime hayırlı olsun. Bu projelerin ilçemize kazanımında emeği geçen Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Malatya milletvekillerimiz Sn. Öznur Çalık’a, Sn. Bülent Tüfenkci’ye, Sn. Ahmet ÇAKIR’a ve Sn. Hakan Kahtalı’ya teşekkür eder şükranlarımı sunarım” dedi.
Dünya - 6:19 pm A A
BENZER HABERLER