23° Açık

PÜTÜRGELİ BAŞARILI FİRMALAR

Ekonomi - 28/11/2022 9:24 pm A A

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞAN PÜTÜRGELİ FİRMALAR

FİTMENS

Esenler İstanbul’da faaliyet gösteren FİTMENS firması,  2010’da kurulmuş, kuruluşundan bu yana kaliteden ödün vermeden, disiplinli ve deneyimli ekip çalışmaları ve bu çalışmaların piyasaya güven vermesi ile, markalaşma yolunda başarı elde etmiştir. Tekstil’in hayatımızdaki öneminin bilincinde olarak, ikili ilişkilere önem vererek, iş alanını ve piyasasını genişletme uğruna büyük çaba sarfedip, bu anlamda çalışmalar yaparak, bu başarıların sayısını arttırıp  günümüz Tekstil sektörünün en gözde ve sayılı firmalarından biri haline gelmiştir. Elde edilen başarılardan dolayı zaman zaman çeşitli ödüllere layık görülmüş ve ödüllendirilmiştir.
Pütürge Tepehan Yazıca Köyü, 1965 doğumlu olan, 1976 yılında, daha 11 yaşında bir çocukken iş hayatına Tekstil sektöründe çırak olarak başlayan FİTMENS firmasının İmtiyaz sahibi Şevket SEKMAN,
Pütürge FM Radyomuz’un Sekmanla İş Dünyası programı’na konuk olduğu sırada kendisine ” BAŞARI ELDE ETMİŞ PÜTÜRGELİ BİR FİRMA OLARAK SİZCE BAŞARININ SIRRI NEDİR? ” sorusuna cevap verirken, ” En başta işini severek yapmak lazım, severek yapılmayan bir iş, bir hizmet yada çalışma ne başarılı olur nede kaliteli olur! Sonrasında ciddiyet ve disiplin şart! disiplinsiz bir çalışma yine başarısızlık getirir, üçüncüsü ise dürüstlük! dürüst olmayan bir insan da başarı elde edemez!. Sadece tekstilci değil, çalışan yada işveren ve hangi sektör olursa olsun, başarı ve kıymete değer bir gelir elde etmek isteniyorsa, saymış olduğum üç ana başlığa dikkat etmelidir.
Zira, İşveren işini sevmezse, iş yerinde bir disiplin saglamazsa yada gerek çalışanlarına karşı gerek müşterilerine karşı dürüst olmazsa ve de aynı şekilde çalışa
n işini sevmez, disiplinli olmaz veya genel olarak dürüst olmazsa, O iş yerinde ne başarı olur ne kalite olur! Gerek çevremizden görerek gerek zaman zaman kendimiz yaşayarak tecrübe edindik” diyerek başarının kendince sırrını dile getirmişti.
Yine aynı programın “HEDEFLERİNİZ VARMIDIR VARSA KISACA ANLATIRMISINIZ?” sorusuna İş Adamı Şevket Sekman “şuan dış piyasaya, dünyanın çoğu Ülkesi’ne çalışıyoruz. Ve şuan ek olarak Niğde Aksaray’da Fabrikamız’ı kurduk. Hedefimiz iş alanımızı ve piyasamızı daha da genişleterek daha çok ülkeye ulaşmaktır” diyerek cevap vermişti.

ERİS GİYİM

Esenler İstanbul’da faaliyet gösteren ERİS GİYİM firması, 2019 yılında kurulmuş, kuruluşundan bu yana kaliteyi düstur edinerek, disiplinli ve deneyimli ekip çalışmaları ve bu çalışmalara ek olarak reklam ve tanıtıma önem verip, markalaşma yolunda başarı elde etmiştir. Tekstil’in hayatımızdaki öneminin bilincinde olan, ikili ilişkilere önem veren, ERİS GİYİM iş alanını ve piyasasını genişletme uğruna büyük çaba sarfederek, başarılarına başarı katmıştır. Bu başarıları ile günümüz Tekstil sektörünün en gözde ve sayılı firmalarından biri haline gelmiştir. ERİS GİYİM firması başarılı ve üstün çalışmaları sonucu zaman zaman ödüle layık görülmüş ve ödüllendirilmiştir.

Pütürge Tepehan Arguça Köyü, 1984 doğumlu olan, 1996 yılında daha 12 yaşında bir çocukken Tekstil sektöründe çırak olarak iş hayatına atılan ve ERİS GİYİM’İN İmtiyaz sahibi olan Şaban ERASLAN,  Pütürge Haber Ajansı olarak “Sekmanla İş Dünyası” Programı kapsamında gerçekleştirilen röportaj sırasında, “SİZCE BAŞARININ SIRRI NEDİR” sorusuna,  ” Yaptığınız iş’i severek yaparsanız, samimi ve dürüstlük çerçevesinde çalışırsanız, kaliteli ürün üretmek için gayret sarfedip planlı ve teknik çalışırsanız, aldatıcı değil kalıcı işler yaparak, piyasaya güven verirseniz,
O işte mutlaka başarılı olursunuz. Bizler ERİS GİYİM olarak sormuş olduğunuz başarılara, bu çalışma şeklini ve meziyetleri firmamıza karakter edindirerek ulaştık. Bir insanın karakteri nasıl olmalı ve önemliyse, bir firmanın yada iş yerinin de kendine has bir karakteri olmalı. Ve bu karakteri de samimiyeti, dürüstlüğü, disiplini ve kaliteli çalışması ile donatmalıdır, piyasaya da bu karakter ile çıkmalıdır”  diye cevap vererek kendisine göre başarının sırrını anlatmıştı.
Yine aynı program sırasında, “ERİS GİYİM OLARAK HEDEFLERİNİZ VARMIDIR VARSA NELERDİR?” sorusuna cevap verirken İş Adamı Şaban Eraslan, “hedefimiz, kendi memleketimizde, kendi entegre Fabrikamız’ı kurmak,yine kendi etiketimiz ile dünya açılmak ve Dünya pazarında yer almaktır. Sadece ülkemizde kurumsal firmalara ürün dikip, arap ülkelerine toptan satış yapmanın yanı sıra, dünya piyasasın’da da yer almaktır şuan ki öncelikli hedefimiz. Şuan Doğu Anadolu Bölgesi’nde belirlemiş olduğumuz yerimize, entegre Fabrikamız’ı kurma çalışmalarımız ile hedefimizin ilk adımlarını atmış bulunmaktayız” demişti.
Ekonomi - 9:24 pm A A
BENZER HABERLER