22° Açık

PÜTÜRGE’NİN ADAY ADAYLARI

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Pütürge Belediye Başkanı Aday Adayları, çalışmalarına hız vererek, ziyaret programları gerçekleştirirken, Partilerin Adayları ve bağımsız adayların kimler olacağı merak konusu oldu. 
Dünya - 23/10/2023 8:19 am A A

PÜTÜRGE’NİN ADAY ADAYLARI

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Pütürge Belediye Başkanı Aday Adayları, çalışmalarına hız vererek, ziyaret programları gerçekleştirirken, Partilerin Adayları ve bağımsız adayların kimler olacağı merak konusu oldu.

PEKİ ADAY ADAYLARI KİMLER, NELER YAPIYOR VE NE SÖYLÜYORLAR 

Gazetemiz’in bu sayısında, Pütürge’li vatandaşlar tarafından merak edilen

Aday Adaylarını ele alarak, kimler olduklarını, neler yaptıklarını ve neler söylediklerini Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanımız Abdulvahap Sekman’nın görüşme ve araştırmaları sonucunda okurlarımıza ulaştırmak istedik.

MİKAİL SÜLÜK

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Pütürge İlçesi’nin mevcut Belediye Başkanı olan Mikail Sülük 31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler için Ak Parti Pütürge Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıklayarak, sivil toplum kuruluşları, Dernekler ve Mahalle ziyaretlerine başlayarak yoğun bir çalışma içerisine girdi. “YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR” sloganıyla ziyaretler gerçekleştiren Mikail Sülük, ziyaretleri sırasında, gerçekleştirilen projeler ve yapılan işlerden dolayı, vatandaş tarafından övgü ve güzel tepkilerle karşılandığı gözden kaçmadı.

AYDIN ÖZTÜRK 

PÜTÜRGE’YE YENİDEN REFAH VE BARIŞ GETİRECEĞİZ 

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimlerde, Yeniden Refah Partisi’nden Pütürge İlçe Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıklayan, Pütürge’de ikamet eden ve daha önce Pütürge İlçesi İçin hem siyasi, hemde gayri siyasi hizmetler veren Aydın Öztürk, Yoğun bir çalışma içerisine girdi. “PÜTÜRGE’YE YENİDEN REFAH VE BARIŞ GETİRECEĞİZ” sloganıyla ziyaretler gerçekleştiren Öztürk, “Ayırmaya değil birleştirmeye, birlik olmaya geliyoruz, taraf tutmaya değil tüm Pütürge ile tek taraf olmaya geliyoruz, adaletle muamele eden bir yönetim olmaya geliyoruz ve Pütürge’yi hep beraber kalkındırmaya geliyoruz” dedi.

HASAN KARAKAŞ 

BİZİM SEVDAMIZ PÜTÜRGE

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimlerde Pütürge Belediye Başkanı, Ak Parti Aday Adayı olduğunu açıklayan, ‘’BİZİM SEVDAMIZ PÜTÜRGE’’ sıloganıyla çalışmalarına başlayan Hasan Karakaş, Pütürge Poskıran Mahalleli ve Mega 44 Pütürge Birlik Seyahat’in İmtiyaz sahibidir. Mega 44 Pütürge Birlik Seyahat Şirketi olarak taşımacılık sektöründe yıllarca Pütürge’ye hizmet veren ve Ak parti bünyesinde, çekirdekten yetişen, Genç Aday Adayı Hasan Karakaş, Gazetemiz’e verdiği demeçte, “Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak da hem Malatyamız’a ve hemde Pütürgemiz’e faydalı olmaya çalışıyoruz. 2000’li yıllardan beri Pütürgemiz’e hizmet veriyoruz. Şimdiye kadar Pütürge İlçesi İçin verdiğimiz hizmet, mücadele ile güveni ve Belediye Başkanı olursak yapabileceklerimiz’i göz önünde bulundurarak, Pütürge’li vatandaşlarımız’ın bizden yana olacak olan tercihlerini teveccühleri’ne bırakıyoruz.YILLARIN HİZMETİ VE GÜVENİ İLE PÜTÜRGE’YE YİNE HİZMET VERECEĞİZ ” dedi.

RAMAZAN PAŞAHAN 

ONLARCA KAMYON, 2 GREYDER, ONLARCA KEPÇE ALACAĞIM. MAKAM ARABASI KULLANMAYACAĞIM,

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimlerde Pütürge Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıklayan, Aslen Pütürge Poskıranlı olan, İstanbul’da ikamet eden, Ramazan Paşahan, hangi partiden Aday Adayı olduğunu tam ve net olarak aciklamazken, “Ak Parti’den söz aldım, Ak Parti’nin Pütürge Belediye Başkanı Adayı benim! Ben geldiğimde, Onlarca kamyon, 2 greyder, onlarca kepçe alacağım. Makam arabası kullanmayacağım, şoför kullanmayacağım” dediği Pütürge’li vatandaşlar tarafından konuşulduğu görüldü. Çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiği söylenen Aday Adayı Ramazan Paşahan’ın “Ak Parti beni Aday göstermezse, Bağımsız aday olacağım” dediği de yine gelen söylentiler arasında.

NUSRET ÖNCÜ 

YENİDEN PÜTÜRGE’NİN RUHUNU YAŞATMAK İÇİN 

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimlerde, öncesinde Bağımsız aday olduğunu açıklayan, aslen Pütürge Tepehan Uzuntaş’lı olan, İstanbul’da ikamet eden Nusret Öncü, daha sonra birden karar değiştirerek Yeniden Refah Partisi’ne geçiş yaptı. Yeniden Refah Partisi Pütürge İlçe Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu yeniden açıklayan Nusret Öncü, “Yeniden Pütürge’nin Ruhunu Yaşatmak İçin” sloganıyla çalışmalarına devam ediyor.

YALÇIN AKSU 

BİZ HER ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE HAREKET EDECEĞİZ 

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimlerde Pütürge Belediye Başkanı Yeniden Refah Partisi Aday Adaylığını açıklayan, Yalçın Aksu da yoğun bir çalışma içerisine girerek ziyaret programları gerçekleştirmeye devam ediyor. “Bizim kimseyle bir sorunumuz yok, biz her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz, makam arabası ve şoför kullanmayacağım, mütevazi bir tutumumuz olacak” dedi.

Dünya - 8:19 am A A
BENZER HABERLER