25° Az bulutlu

PÜTÜRGE’NİN MEDYA KURUMU PEŞ PEŞE ZİYARETÇİ AĞIRLIYOR 

Üç yıl önce Pütürge FM Radyo’su olarak kurulan, sonrasında Pütürge Haber Ajansı A.Ş olarak şirketleşen ve halen bünyesinde Pütürge Haber Ajansı, Pütürge FM Radyo’su, Pütürge Haber Gazetesi olmak üzere Medya’da 3 farklı hizmet veren, Pütürge’nin Medya kurumu, büyük bir ilgiyle, depremden dolayı taşındığı Pütürge Merkedeki yeni yerinde ziyaret ediliyor. Şu sıralar Pütürge Haber Ajansı, Kurum Amirleri, Vatandaşlar ve öğrenciler olmak üzere peş peşe ziyaretçi ağırlıyor. 
Dünya - 07/06/2023 4:00 pm A A

PÜTÜRGE’NİN MEDYA KURUMU PEŞ PEŞE ZİYARETÇİ AĞIRLIYOR 

Üç yıl önce Pütürge FM Radyo’su olarak kurulan, sonrasında Pütürge Haber Ajansı A.Ş olarak şirketleşen ve halen bünyesinde Pütürge Haber Ajansı, Pütürge FM Radyo’su, Pütürge Haber Gazetesi olmak üzere Medya’da 3 farklı hizmet veren, Pütürge’nin Medya kurumu, büyük bir ilgiyle, depremden dolayı taşındığı Pütürge Merkedeki yeni yerinde ziyaret ediliyor. Şu sıralar Pütürge Haber Ajansı, Kurum Amirleri, Vatandaşlar ve öğrenciler olmak üzere peş peşe ziyaretçi ağırlıyor.

Üç yıl önce Malatya Merkez’de Kurulan Pütürge İlçesi’ne ait tek Medya ve Basın kuruluşu olan Pütürge Haber Ajansı A.Ş, bünyesinde 3 farklı koldan Medya ve Basın faaliyetine devam ederken, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli Depremlerden sonra hizmet binalarının ağır hasar atmasıyla, Pütürge İlçe Kaymakamı Özgü Özen’in talimatıyla, Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi Müdürü Hikmet Bucak’ın yer tesis etmesi sonucunda geçici olarak,  Pütürge Merkez’e, Gençlik ve Spor Merkezi Müdürlüğü binasına taşınmıştı. Pütürge Merkez’e taşınan Pütürge Haber Ajansı, Pütürge Haber Gazetesi ve Pütürge FM Radyosu Pütürge’liler tarafından büyük ilgi gördü. Ziyaretçi akınına uğrayan Pütürge Haber Ajansı A.Ş, her gün Ziyaretçi ağırlıyor. Pütürge Haber Ajansı ve Radyosu, Pütürge İlçe Kaymakam’ı Özgü Özen, Pütürge Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Aslan, Eski Dönem Belediye Başkan Yardımcısı Sefer Beyhan, Maski Tepehan Bölge Sorumlsu Rıfat İlkhan başta olmak üzere,  Öğrenciler ve yoğun bir şekilde vatandaşlar tarafından yeni yerinde ziyaret edildi.

Geçtiğimiz günlerde, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Kurumuna ziyaret gerçekleştiren Pütürge İlçe Kaymakam’ı Özgü Özen, Kurumun Yönetim Kurulu Başkanı ve İmtiyaz sahibi Abdulvahap Sekman ile Hasbihal ederken, İlçeye ait tek Medya ve Basın kuruluşu ile ilgili durum değerlendirmesi yaptı. Ziyareti sırasında Özen, gerçekleşen depremlerden dolayı mağduriyet yaşayan Sekman’a ve tüm kurum çalışanları’na geçmiş olsun dileklerini iletirken, gelecekteki süreçte başarılarının devamını diledi. Kurum Yönetim Kurulu Başkanı ve İmtiyaz sahibi Sekman, yer tesis ettikleri ve Pütürge İlçesi’ne ait olan Medya ve Basın kuruluşu’na yardımcı oldukları için Kaymakam Özgü Özen’e teşekkür etti.

Yine aynı şekilde Pütürge Haber Ajansı A.Ş Kurumuna ziyaret gerçekleştiren Pütürge Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Aslan, Kurumun Yönetim Kurulu Başkanı ve İmtiyaz sahibi Abdulvahap Sekman ile bir araya gelerek hasbihal etti. Ziyareti sırasında Medya’yı ve önemini dile getiren Aslan,  “Medya ve Basın, toplumun toplumlara ve mercilere yansımasıdır, toplumun sesidir, gözü ve kulağıdır. İlçemiz’in Medya ve Basını’nın olmaması büyük bir eksiklikti, siz bu eksiği tamam ettiniz. Sizlere ve kurumunuz’a bu anlamda şahsım adına teşekkür ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Daha sonra Pütürge Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Aslan, Pütürge Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Sekman ile durum değerlendirmesi yaptı. Pütürge Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Sekman, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Geçtiğimiz günlerde aynı şekilde, Eski Dönem Belediye Başkan Yardımcısı ve Çaygören Ferikan Mahallesi ileri gelenlerinden olan Sefer Beyhan ile Maski Tepehan Bölge Sorumlsu ve Arguça Mahallesi ileri gelenlerinden olan Rıfat İlkhan, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Kurumu’na ziyaret gerçekleştirerek, Kurumun Yönetim Kurulu Başkanı ve İmtiyaz sahibi Abdulvahap Sekman ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında Başkan Abdulvahap Sekman ile hasbihal eden Sefer Beyhan ve Rıfat İlkhan, Pütürge İlçesi İçin çok önemli ve büyük işler yaptıklarını, İlçe’nin eksik olanı Medyası’nı tamamladıkları’nı, bundan duydukları memnuniyetlerini ve her daim Pütürge Medyası’nın yanında olduklarını dile getirerek teşekkürlerini ilettiler. Pütürge Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Sekman,  kendilerini ve kurumlarını ziyaret ettikleri için teşekkürlerini iletti.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli Depremlerden sonra, Pütürge Merkez’e taşınan Pütürge Haber Ajansı A.Ş için daha önce kendi kurum binasında yer tesis eden, Gençlik ve Spor adına büyük ve önemli çalışmalar’a imza atan, Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi Müdürü Hikmet Bucak, Pütürge Merkez’e taşındığından beri, sık sık ziyaret ettiği Pütürge Haber Ajansı ve Radyosu’na bir kez daha ziyaret gerçekleştirdi. Ziyareti sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Sekman ile hasbihal eden Bucak, yapılan hizmetler ile ilgili durum değerlendirmesi yaptı. Pütürge Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Sekman ve çalışanlara hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti ve  Başarılarının devamını diledi. Pütürge Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Sekman, kendilerini ve kurumlarını ziyaret ettikleri için teşekkürlerini iletti.

Son günlerde yoğun bir şekilde ziyaretçi ağırlayan, Pütürge Haber Ajansı’na bu kez Öğrenciler ziyaret gerçekleştirdi. Radyo ve Sosyal hesaplarından Pütürge FMin takipçisi olan onlarca Öğrencilerden bazıları, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Kurumuna gelerek, Kurumun Yönetim Kurulu Başkanı Sekman’ı ziyaret etti. Ziyaretler’i sırasında çok memnun kaldıklarını söyleyen Öğrenciler, Radyo’nun Mikrofonu başında ve kulaklık takılı olarak fotoğraf çekindi. Pütürge Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Sekman, kendilerini ve kurumlarını ziyaret ettikleri için teşekkürlerini iletti.

Dünya - 4:00 pm A A
BENZER HABERLER