22° Açık

PÜTÜRGE’NİN MİLLET BAHÇESİ

Genel - 27/10/2022 4:27 pm A A
Pütürge Belediyesi’nin devam eden projelerinden biri olan, Recep Tayyip Erdoğan Millet bahçesi projesi, Başkan Mikail Sülük’ün gözetimi ve koordinatörlüğünde, inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı..
Pütürge Belediye’si, Kafeterya, Restoran, Şelale, Oturma Alanları, Yeşil Donatılar, Meydan Çeşmesi, Yöresel ürün satış yeri ve Etkinlik Alanından oluşan Recep Tayyip Erdoğan Millet bahçesi projesi ile, Kafeterya ve Restoran bölümünü çalıştıran ve çalışanlarına istihdam sağlamayı,  Yöresel ürün satış yerinde ise, üreticilere satış alanı ve bu alanda kazanım sağlamayı hedefliyor. Ayrıca Pütürge halkına etkinlik ve dinlenme alanı olacak, çarşı merkezin görselliğini  değiştirecek olan bu proje ile, İlçe ekonomisi’ne katkı sağlanması bekleniyor.
Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, proje başladığı tarihten itibaren tüm projelerde olduğu gibi, Recep Tayyip Erdoğan Millet bahçesi inşaat çalışmalarını da sıklıkla denetleyip, zaman zaman çalışmalara dahil olarak,  projenin hayata geçirilmesine hız kazandırıyor.
Çalışmalarında sona yaklaşılan,
Recep Tayyip Erdoğan Millet bahçesi projesi’nin  yakın zamanda hayata geçirilmesi bekleniyor..
Genel - 4:27 pm A A
BENZER HABERLER