22° Açık

PÜTÜRGE’YE YENİDEN REFAH VE BARIŞ GETİRECEĞİZ 

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel Seçimler yaklaşırken, Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan, Pütürge’de ikamet eden Aydın Öztürk, geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığı’na başvurusunu yaparak, Aday Adaylığını resmiyete geçirdi. 
Dünya - 19/10/2023 8:18 am A A

PÜTÜRGE’YE YENİDEN REFAH VE BARIŞ GETİRECEĞİZ 

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel Seçimler yaklaşırken, Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan, Pütürge’de ikamet eden Aydın Öztürk, geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığı’na başvurusunu yaparak, Aday Adaylığını resmiyete geçirdi.

31 Mart 2024’te gerçekleşecek olan Yerel seçimlerde, Yeniden Refah Partisi Pütürge İlçe Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıklayan, Pütürge İlçesi, Bakımlı Mahallesi’nde ikamet eden Aydın Öztürk, geçtiğimiz günlerde, Yeniden Refah Partisi Pütürge İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Karlıdağ ve İlçe teşkilatı ile birlikte, Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığına giderek, Aday Adayı başvurusunu yaptı. Başvuru sırasında, Yeniden Refah Partisi Pütürge İlçe teşkilatından kendisine eşlik eden kalabalık gözden kaçmadı.

Başvuru sonrası Aydın Öztürk, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman ile yaptığı röportaj’da “vatana millete ve Pütürge İlçemiz’e hayırlı olur inşallah, ben her zaman söylüyorum eğer hayırlıysa olsun, değilse nasip olmasın. Pütürge’ye YENİDEN REFAH VE BARIŞ getireceğiz inşallah. Son 8 yıldır Pütürge İlçesi’nde bir ayrışma, gruplaşma ve kutuplaşma olduğunu görüyoruz. Bir birine dargın ve bir birine ters düşen çok insan görmeye başladık. Artık insanlarımız bir birine selam vermemeye başladı. Pütürge Halk’ının arasında bir endişe, bir korku söz konusu. Eskiden birlik olan Pütürge halkı arasında, artık bu bizden, şu onlardan algısı yayılmaya başladı. Bunun en büyük sebebi, Particilik ve siyasi rantlar’dır. Halbuki parti isimleri sembolik’tir asıl olan birlik, beraberlik ve adaletli olmaktır. Ve yöneten’in de aynı birlik, beraberlik ve adaletli olmak düşüncesine sahip olması gerekiyor. İşte bizim en büyük projemiz bu olacaktır, yani birlik, beraberlik ve adaletli olmayı inşa etmektir en büyük projemiz. Allah’ın izniyle, barışı sağlayacağız, birlik olmayı başaracağız, kesinlikle bizimkiler ve onlarınkiler demeyeceğiz, hepimiz diyeceğiz ve tüm Pütürge olarak biz olacağız. Ve Allah nasip eder de Belediye Başkanı olursak, asla eski personel yeni personel diye ayırmadan, yada bizimkiler eskiler diye ayırmadan bir aile havasında çalışmalarımıza daha verimli hız kazandıracağız. Bizimkiler ve diğerleri diye ayrımcılık yapmak ve onları ezmeye çalışmak acizliktir. Bizim karakterimiz bu ayrımcılığa asla müsaade etmeyecektir. Tabiri caizse bu tarz davranışları şöyle bir örnek vererek anlatayım; biz zamanında ilk okula giderken, bazı adaletsiz Öğrenciler’i sınıf başkanı yaptıklarında ilk önce sevmediklerinin, gıcık kaptıklarının ismini tahtaya yazarlar’dı. Bu tarz çocuksu davranışlarımız asla olmayacaktır. Aynı şekilde, aynı tarafsızlığımız, Pütürge Halkı’na karşı da olacaktır. Benim Aydın Öztürk olarak en büyük emelim, kanaat önderleri ile bir cemaat oluşturup, dargın olan aileleri barıştırıp, Pütürge’deki tüm kan davaları ve dargınlıkları ortadan kaldırmaktır. En büyük projemiz bu olacaktır inşallah. Yine söylüyorum! Pütürge’ye YENİDEN REFAH VE BARIŞ getireceğiz” diye konuştu.

Dünya - 8:18 am A A
BENZER HABERLER