22° Açık

RAMAZAN PAŞAHAN, “HAZIRIZ KARARLIYIZ 

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Ak Parti Pütürge İlçe Başkanlığı’na başvurusunu yaparak Ak Parti Pütürge Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıklayan, Pütürgeli İş Adamı Ramazan Paşahan, Pütürge Haber Ajansı A.Ş, İstanbul Şube Başkanı Can Tan tarafından Ziyaret edilerek, Aday Adaylığı ve yaklaşan Yerel Seçimler ile ilgili kendisiyle Röportaj gerçekleştirildi. 
Dünya - 07/12/2023 11:30 am A A

RAMAZAN PAŞAHAN, “HAZIRIZ KARARLIYIZ 

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Ak Parti Pütürge İlçe Başkanlığı’na başvurusunu yaparak Ak Parti Pütürge Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıklayan, Pütürgeli İş Adamı Ramazan Paşahan, Pütürge Haber Ajansı A.Ş, İstanbul Şube Başkanı Can Tan tarafından Ziyaret edilerek, Aday Adaylığı ve yaklaşan Yerel Seçimler ile ilgili kendisiyle Röportaj gerçekleştirildi.

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimlerde Aday Adayı olduğunu açıklayan, Ömrünün neredeyse yarısını, 5 yıl Refah Partisi, 20 Yılı aşkın süreden beri ise Ak Parti bünyesinde siyasetle geçiren, Pütürge’li İş Adamı Ramazan Paşahan’a, Pütürge Haber Ajansı A.Ş İstanbul Şube Müdürü Can Tan tarafından gerçekleştirilen Röportaj sırasında, Öz Geçmişi, İş Hayatı, Sivil Toplum Kuruluşlarındaki çalışmaları, Siyasi Hayatı, Hedefleri ve planlanan Projeleri ile ilgili sorular yöneltildi.

RAMAZAN PAŞAHAN KİMDİR, NERELİDİR, KISACA ÖZ GEÇMİŞİNİZİ, İŞ VE SİYASİ HAYATINIZI ANLATIRMISINIZ?

Ramazan Paşahan, “1971 yılında Malatya’nın Pütürge ilçesinde dünyaya geldim. Evli ve 4 çocuk babasıyım. Yaşantımı iş ve siyaset dünyasına adadım. Bir girişimci olarak, ilk firmamız olan, Paşahan Tekstil’i kurarak iş hayatıma büyük başarılar elde ederek devam ettim. Firma sahibi olarak sektörde önemli bir konuma sahip oldum herzaman. İş hayatımdaki başarımı, sorumluluk alabilme, zaman yönetimi, bilgiyi etkili kullanabilme ve detaylara önem verme yeteneklerim ile elde ettim. Sıkı çalışma ve azimle firmamızın kısa sürede büyümesi ve büyük başarılara imza atmasını sağladık. Siyasi hayatımda da oldukça aktif bir rol oynarken, 5 sene Refah Partisinde hizmet ettikten sonra, 20 yıldır da AK Parti’ye hizmet etmeye devam etmekteyim. Hızlı  ve etkili kararlar alabilme yeteneğimiz ile her daim ön planda olduk Allah’aşükür. Sivil toplum kuruluşlarına ilgim ve katılımım her zaman yoğun oldu. Sivil Toplum Kuruluşlarında hep aktif oldum. 22 yıl boyunca Poskıran Derneği’nde başkan ve başkan yardımcısı olarak görev yaptım. Ayrıca MASTÖB’de başkan vekili olarak hizmet vermekteyim. Ve aynı zamanda MAKOM ile Pütürge Dernekler Federasyonu’nda da başkan vekili olarak görevime devam etmekteyim. Bu görevler çerçevesinde,  topluma olan sorumluluğumu yerine getirirken, takım çalışmasına uyum sağlayabilme ve organize çalışabilme konularına önem verdim. Disiplinli ve bilinçli çalışma insanı başarıya götürür. Hiç bir zaman Disiplinli ve bilinçli çalışmayı ihmal etmedim. Bu çerçevede yaşamımın büyük bir bölümünü, iş, siyaset ve toplum hizmetine ayırdım. Siyasi vizyonumuz, mevcut yeteneklerimiz ve topluma olan bağlılığımız ile önümüzdeki yerel seçimlerde Ak Parti’yi Pütürge’de daha ileriye taşıyacak yeni hedefler ortaya koymaktır. Bu hedefler doğrultusunda, toplumsal projeler geliştirerek ve yerel halkın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaparak seçmenin güvenini daha ileri seviyelere taşımayı amaçlıyoruz” diyerek öz geçmişi, İş Hayatı ve Siyasi Hayatını anlattı.

RAMAZAN PAŞAHAN OLARAK,  PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUNUZ TAKTİRDE, VIZYON VE HEDEFLERİNİZ NELERDİR?

Ramazan Paşahan, “toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ederek yerel düzeyde önemli değişim ve dönüşümleri gerçekleştirmeyi hedeflemekteyiz. Yerel seçimlerde, üstümüze düşen sorumlukları yerine getirmek amacıyla, alt yapıdan eğitime, sağlıktan kültürel faaliyetlere kadar birçok alanda iyileştirmeler yapmayı amaçlamaktayız. Şeffaf, hesap verebilir ve halkın ihtiyaçlarına duyarlı bir yönetim anlayışını benimseyerek, şehri modern, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir yer haline getirmeyi vizyon edindik. Bu hedef doğrultusunda, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetim birimleri ve halkla işbirliği içinde olmayı, kapsayıcı ve etkili çözümler üreterek herkesin katılımını sağlamayı planlamaktayız. Liderlik yeteneklerimizi ve topluma olan bağlılığımızı kullanarak, yaşadığımız şehri daha iyi bir geleceğe taşımayı hedeflemekteyiz. Pütürge İlçemizin sorunlarını ve eksiklerini, yerinde tespit ederek olanak ve proje üretmek, çözüm bulmak önceliğimiz olacaktır. Pütürge ve Pütürgeli Vatandaşlarımız bizimle hizmet, birlik, beraberlik ve huzur bulacaktır. Her zaman çözüm üreten bir Belediyecilik anlayışımız olacaktır. Her zaman Halkımız, tüm Kurumlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve Derneklerimiz ile koordineli ve istişare halinde hareket ederek çalışmalarımızı başarı ile sonuçlandırma’yı planlıyoruz. Her şey Pütürge için, her şey Pütürgeliler için diyoruz. Pütürge için hazırız, kararlıyız diyoruz” diyerek vizyon ve hedeflerini dile getirdi.

Dünya - 11:30 am A A
BENZER HABERLER