23° Açık

ŞAMPİYON HADDİNİ BİLBAO SPOR

Pütürge Kaymakamlığı’nın düzenlem iş olduğu, Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Futbol Turnuvası’nın Final Maçları yaklaşık bir aylık bir yarıştan sonra bu hafta oynandı. Turnuvanın şampiyon’u HADDİNİ BİLBAO SPOR oldu. 
Dünya - 07/08/2023 1:06 pm A A

Pütürge Futbol Turnuvası Final Maçları 

ŞAMPİYON HADDİNİ BİLBAO SPOR

Pütürge Kaymakamlığı’nın düzenlem iş olduğu, Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Futbol Turnuvası’nın Final Maçları yaklaşık bir aylık bir yarıştan sonra bu hafta oynandı. Turnuvanın şampiyon’u HADDİNİ BİLBAO SPOR oldu.

Pütürge Kaymakamlığı’nın düzenlemiş olduğu, Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Futbol Turnuvası, 11 Temmuz Salı günü başlatılmıştı. Takımlar Lig Usulü, deplasmansız oynuyor. Her takım birbiriyle oynayarak galip gelen takımlar birbiriyle oynayacak, şeklinde ayarlanmıştı. Kıran kırana devam eden maçların şampiyon’u merakla bekleniyordu. Pütürge Halk’ının, yoğun bir katılım ile, maçı izlemek için bir araya gelerek büyük bir heyecanla stres arttığı gözlemlenen maçların, bu haftaki elemelerinden sonra galip gelen takımlar finale taşındı. Final’e kalan takımlar, 2 Ağustos Çarşamba günü kıran kırana yarıştı. Turnuvası’nın Şampiyonu, oynanan son maçlardan sonra HADDİNİ BİLBAO SPOR oldu.

Final maçları başlamadan önce, KAYMAKAMLIK ile BAKIMLI SPOR arasında centilmenlik maçı düzenlendi. Centilmenlik maçında, KAYMAKAMLIK, BAKIMLI SPOR’u 5 – 3 yenerek centilmenlik kupasını almaya hak kazandı. Final’e kalan takımlar büyük bir coşkuyla sahaya çıkarken kalabalık bir seyirci katılımı olduğu gözden kaçmadı. Öncesinde 3’üncü ve 4’üncü gelecek olan takımları belirlemek için EMNİYET SPOR ile EFSANE PÜTÜRGE SPOR arasında yapılan ve kıran kırana devam eden maçta, EMNİYET SPOR, EFSANE PÜTÜRGE SPOR’u 3 – 2 yendi. 3 puan daha alan EMNİYET SPOR 3’üncü gelen takım olurken, EFSANE PÜTÜRGE SPOR 4’üncü gelen takım oldu. , Final Maçı’na kalan, büyük bir hazırlık ve coşkuyla sahaya çıkan, DEĞİRMENCİOĞLU SPOR ile HADDİNİ BİLBAO SPOR maçında, her iki takım kıran kırana bir mücadele verirken, HADDİNİ BİLBAO SPOR DEĞİRMENCİOĞLU SPOR’u 4 – 1 yenerek şampiyon oldu. DEĞİRMENCİOĞLU SPOR ise Turnuvanın 2’ncisi oldu. HADDİNİ BİLBAO SPOR şampiyonluğu sahaya inen seyircisiyle birlikte kutladı.

Maçlardan sonra, Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi Müdürlüğü Tarafından düzenlenen programda, 1’inci gelerek şampiyon olan HADDİNİ BİLBAO SPOR’un kupası ve centilmenlik maçında kazanan takım olan KAYMAKAMLIK SPOR’un kupası ile madalyalarını, Pütürge Kaymakamı Özgü Özen verirken, 2’nci gelen takım DEĞİRMENCİOĞLU SPOR’un ise kupası ile madalyaları Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verildi. Turnuvanın 3’üncüsü olan EMNİYET SPOR’un ise Kupa ile madalyalarını Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi İlçe Müdürü Hikmet Bucak verdi.

Program sırasında Pütürge İlçe Kaymakamı Özgü Özen konuşma gerçekleştirirken, oynayan tüm takımları ve özellikle şampiyon olan takımı tebrik ederek Turnuva boyunca emeği geçen herkese teşekkür etti. Yine program sırasında konuşma gerçekleştiren Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi İlçe Müdürü Hikmet Bucak, Böyle bir organizasyon’da öncülük etiği ve destek verdiği için Pütürge Kaymakamı Özgü Özen’ne ve Turnuva boyunca emeği geçen herkese teşekkür ederek, tüm takımlar olmak üzere özellikle şampiyon olan takımı tebrik etti.

Dünya - 1:06 pm A A
BENZER HABERLER