22° Açık

ŞÜPHELİ YARALANMA 

Dünya - 08/04/2023 1:25 pm A A

ŞÜPHELİ YARALANMA 

Pütürge Yazıca köylü, İstanbul’da ikamet eden 21 yaşındaki E.Y, ailesine ve sevenlerine yönelik, dijital platformlarda bir yazı paylaşarak evden çıktığı öğrenildi. Bu paylaşımı yaptığını ve evden çıktığını gören yakın bir arkadaşı’nın ailesine haber verdiği söylendi.E.Y’nin Yaralandığı, Samatya Hastanesi’ne kaldırıldığı ve yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

İstanbul’da Samatya Hastanesi’nde yoğun bakım altına alınan E.Y’nin Çeşitli yerlerinden yara aldığı tespit edildi. Fakat ailesi’nin açıklaması’na göre “bu bir intihardır” diye duyuruldu. Olay ile ilgili Emniyet ekipleri tarafından soruşturma başlatılırken, E.Y’nin Çeşitli yerlerinden yara alması ve yazmış olduğu yazının içeriği kafalarda şüphe uyandırdı.

Olaydan önce E.Y, dijital platformlarda’ki paylaşımında şunları yazdı; “HERKES HAKKINI HELAL ETSİN, BENİ SEVEN, KIRMAYAN. BEN HAK EDENE ETTİM. ÖLÜMÜNDEN SORUMLU KİŞİLER BELLİ! HAKKIMI ARAYIN, HAYATIMI MAHVETTİLER, GENÇLİĞİMİ BİTİRDİLER. BUNU GÖREN (yazıyı) KİM VARSA HAKKIMI ARASIN”

Tedavisi devam eden E.Y’nin yaralandığı olay ile ilgili Savcılık ve Emniyet tarafından, geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.

Dünya - 1:25 pm A A
BENZER HABERLER