22° Açık

TEKSTİLKENT YER KİRALAMA BAŞVURULARI BAŞLADI!!

Ekonomi - 19/11/2022 6:16 pm A A

TEKSTİLKENT YER KİRALAMA BAŞVURULARI BAŞLADI!!

BAVURULARINIZI www.puturge.bel.tr
RESMİ İNTERNET SİTESİ’NDEN YAPABİLİRSİNİZ!!
Pütürge İlçesi’ne bağlı, Pazarcık mevkiinde, yapılan 500 kişiyi istihdam edecek olan, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün üstün çaba ve gayretleriyle gerçekleştirilen TEKSTİLKENT SANAYİ SİTESİ için (Başvurular Başladı!) (Başvuru formunu) Pütürge Belediyesi’nin ( www.puturge.bel.tr )resmi sitesinde bulabilir ve başvurabilirsiniz.

KİRALANAN 2 BÖLÜMÜN DIŞINDAKİ KALAN BÖLÜMLER İÇİN PÜTÜRGE’Lİ FİRMALARIMIZ’IN BAŞVURULARINI BEKLİYORUZ!!

500 kişilik kapasitesi olan TEKSTİLKENT SANAYİ SİTESİ’nde Pütürge’li İş Adamı İlhan Hasar, SCORE BOARD firması bünyesinde Çalıştırmak üzere, her bir bölüm’ü 125 kişilik olan, toplamda 250 kişilik 2 bölümünü kiraladı. Geriye kalan bölümler için yer kiralamak isteyen firmalar, Pütürge Belediyesi’nin Resmi İnternet sitesinden Başvurabilir veya iletişim bilgilerinden ulaşabilirler.
TEKSTİLKENT SANAYİ SİTESİ ile “Pütürge’de doğan Pütürge’de doyacak” diyen Başkan Sülük, “KİRALANAN 2 BÖLÜMÜN DIŞINDAKİ KALAN BÖLÜMLER İÇİN PÜTÜRGE’Lİ FİRMALARIMIZ’IN BAŞVURULARINI BEKLİYORUZ!!” diyerek Pütürge’li İş Adamlarına çağrıda bulundu.
Sülük, “göçü engellemek ve istihdam olmak için il dışına çıkmak zorunda kalan ve oralarda ekonomik sıkıntılar çeken vatandaşın, kendi ilçelerine geri dönmeyi ve burada istihdam etmeyi planlıyoruz” dedi.
Pütürge İlçesi, Pazarcık mevkiinde yapılan TEKSTİLKENT SANAYİ SİTESİ ile Pütürge İlçesi için en önemli projelerden biri daha gerçekleştirilmiş oldu.

Ekonomi - 6:16 pm A A
BENZER HABERLER