22° Açık

TEŞEKKÜRLER PÜTÜRGE

Genel - 27/10/2022 4:22 pm A A

22.10.202  Tarihinde, Pütürge Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu, çeşitli temaslarda bulunmak, yapımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılış törenine katılmak, STK temsilcileri ve iş adamları ile bir araya gelmek üzere Malatya’yı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılama konvoyu’naPütürgeliler büyük bir ilgi ve katılım sağladı. Onlarca araç ve yüzlerce katılımcı, Belediye Başkanı Mikail Sülük ile birlikte tören alanına akın etti

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün çağrısı ile İlçe’nin tüm mahalle muhtarları ve berarindeki vatandaş, büyük bir ilgi ile Pazarcık mahallesi mevkiinde toplanarak, araçları ile konvoy oluşturdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamak için bir araya gelen yüzlerce Pütürgeli vatandaş, Pütürge İnsanı’nın birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu, Belediye’sine ve Devleti’ne bağlı olduğunu, oluşan büyük kalabalık ile gösterdi.

Başkan Sülük, fotoğraflanan kalabalığın ve onlarca aracın katıldığı konvoy’un görüntülerini sosyal hesaplarında ve dijital platformda paylaşarak ” Allah’ına kurban Pütürge, Teşekkürler Pütürge “ demeçleri’ne yer verdi.

Genel - 4:22 pm A A
BENZER HABERLER