22° Açık

TİNGADER “MTSO” ZİYARETİ 

Genel - 22/11/2022 5:30 pm A A
TİNGADER “MTSO” ZİYARETİ

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği TİNGADER yönetim kurulu üyeleri ve Pütürge Haber Ajansı İmtiyaz sahibi, TİNGADER Pütürge Temsilcisi, Abdulvahap Sekman Malatya Ticaret Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz Ekim Ayında yapılan seçimle birlikte Malatya Ticaret Odası başkanlığına seçilen Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği TİNGADER hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti.
Ziyaret sırasında TİNGADER Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazim Erayabakan, Sadıkoğlu’na yeni görev döneminde başarı dileklerini, “Malatya Ticaret ve sanayi odası başkanlığına yeniden seçilen Sadıkoğlu’na hayırlı olsun dileklerimizi sunarız, Malatya Organize Sanayi Bölgesine ve il genelinde gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarla üyelerin takdiri ve oylarıyla seçilen Sadıkoğlu ve yeni yönetimine bu anlamda başarılar diliyoruz.” diyerek dile getirdi.
TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ise; “Tek hedefimiz güzel ve gelişen bir Malatyadır, aynı kaygıları taşıyan herkes ile bundan sonra Malatyamız ve Sanayimiz için, elimizden geleni hep birlikte yapacağız. Basın ve Medya’nın çok zor işleri olduğunun farkındayız. Her zaman biz sizin destekçiniz olacağız. Siz de, yanlışlarımızı bize hatırlatarak, doğrularımızı ise öne çıkarırsanız, olması gerekeni yapmış olursunuz ki, biz buna seviniriz. Birlikteliğimiz daha uzun bir şekilde devam edecektir ben buna inanıyorum. Güzel dilekleriniz için sizlere ayrıca teşekkür ediyor, tekrar hoş geldiniz diyorum.”diyerek ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi.
Genel - 5:30 pm A A
BENZER HABERLER