25° Az bulutlu

UZMAN KADROYLA SINIRSIZ HİZMET 

Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman, Pütürge Haber Gazetesi Ziyaret Programları kapsamında Pütürge Devlet Hastanesi’ni Ziyaret ederek, Pütürge Devlet Hastanesi’nin üretici ve uzman kadrosuyla,  çalışmaları sonucu elde ettiği büyük başarıları hakkında, Hastane’nin Başhekim’i Serdar Gülpınar, İdari ve Mali İşler Müdürü Fatih Taştekin, Müdür Yardımcısı Mahmut Şencan ve Uzman Doktorları ile röportaj gerçekleştirdi.
Dünya - 06/11/2023 8:49 am A A

Pütürge Devlet Hastanesi İmkanların Üstünde Hizmet veriyor 

UZMAN KADROYLA SINIRSIZ HİZMET 

Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman, Pütürge Haber Gazetesi Ziyaret Programları kapsamında Pütürge Devlet Hastanesi’ni Ziyaret ederek, Pütürge Devlet Hastanesi’nin üretici ve uzman kadrosuyla,  çalışmaları sonucu elde ettiği büyük başarıları hakkında, Hastane’nin Başhekim’i Serdar Gülpınar, İdari ve Mali İşler Müdürü Fatih Taştekin, Müdür Yardımcısı Mahmut Şencan ve Uzman Doktorları ile röportaj gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında, Ajans’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman, Pütürge Devlet Hastanesi Başhekim’i Serdar Gülpınar, İdari ve Mali İşler Müdürü Fatih Taştekin, Müdür Yardımcısı Mahmut Şencan ile bir araya gelerek Hastane çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Sonrasında, neredeyse İl merkezlerinde Hizmet veren Hastaneler’in potansiyeli’nde hizmetler veren, Pütürge Devlet Hastanesi’nin koordineli ve Hizmet verirken çareler üreterek çalışan uzman kadrosu ile tek tek röportaj gerçekleştirildi.

Sohbet sırasında konuşan Pütürge Devlet Hastanesi Başhekim’i Serdar Gülpınar, “Hastanemiz’de hizmet verirken vatandaşlarımız’ın memnuniyetini güler yüzlü personelimiz ile birlikte önceliğimiz olarak görüyoruz ve bu çerçevede çalışıyoruz. Hastanemiz’de Acil Servisimiz 7/24 hizmet vermektedir. Evde Bakım Birimimiz bünyesinde, bir araç, bir uzman doktor ve bir hemşire kadrosuyla Evde Bakım hizmeti veriyoruz. Şuan yaşlı ve Hastane’ye gelemeyen yaklaşık 80 hasta vatandaşımız’a kendi evlerinde Hastane hizmeti vermekteyiz. Diyaliz Birimimiz de mevcuttur. Diyaliz hatalarımızı evlerinden alarak hastaneye getirip, tedavilerini gördükten sonra evlerine bırakıyoruz. Hastalarımıza her hafta üçer saat tedavi uyguluyoruz. Hastalar tedavi gördüğü sırada canları sıkılmasın diye her yatak başına birer televizyon koyduk, yemek ve diyer ihtiyaçlarını da gidererek memnuniyetlerini sağlamaya çalışıyoruz. Hastanemiz’de 8 pratisyen hekim dönüşümlü nöbet tutmaktadır. 12 Ebe ve 38 Hemşire ile hizmet vermekteyiz. Laboratuvar ve Röntgen birimi aktif durumda olup 7/24 hizmet vermeye devam ediyor. Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Aile Hekimliği, Diş Poliklinikleri ve Diyet Birimi ile her hastalık alanında hizmet vermekteyiz” diyerek Hastane çalışmalarını anlattı. Yine ziyaret sırasında konuşan Pütürge Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Fatih Taştekin, “Değerli Başhekimimiz’in de bahsettiği gibi bütün mevcut Birimlerimiz ile Hastane olarak üstün hizmetler vermekteyiz. Gerek temizlik, gerek güvenlik ve gerekse donanım konusunda, Başhekimimimz ve uzman kadromuz ile canla başla çalışarak en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Depremler geçirmiş ve kurum olarak bizimde etkilenmiş olmamıza rağmen hatalarımız’a ulaşmaya çalışıyoruz, eksiğimizi tamam etmeye ve en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Hastane İdari ve Mali İşler Müdürlüğü olarak, araç, ulaşım ve imkan sağlama konusunda tüm çalışmalarımızı yoğunlaştırarak eksiksiz bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Burada bizler bir ekip ruhuyla çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi. Ve yine Hastane çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Müdür Yardımcısı Mahmut Şencan, “Bende genelde Hastane Sağlık Bilimlerinin çalışmalarını kontrol ediyorum. Sağlık Bilimleri çalışmaları ile ilgili toplantı ve istişarelerde bulunuyoruz. İstişareler sonucunda bir hizmeti en iyi şekilde nasıl vermemiz gerekiyorsa çalışmalarımızı o yönde yoğunlaştırıyoruz. Hasta memnuniyetini artırmak için Müdürümüz ve Başhekimimiz’in bilgileri dahilinde hatalarımız’ın ihtiyaçlarını ve yine  çalışmalarını gerçekleştirirken personellerimiz’in ihtiyaçlarını giderme işlerini yürütüyoruz. Bizlerde, bir aksama olmadan en iyi şekilde hizmet verme konusunda çalışmalarımızı yürütmekteyiz” diyerek çalışmalarını anlattı.

Sonrasında Pütürge Devlet Hastanesi bünyesindeki Poliklinikler’i ziyaret eden, Ajans’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman, Uzman Doktorlar ile tanışarak çalışma alanlarında fotoğraflar çekti. Uzman Doktorlar, Kısaca kendilerini tanıtarak, kendileri hakkında bilgiler verdi.

ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI:

KORAY TAN

AİLE HEKİMLİĞİ UZMANI:

SİNEM BAYINDIR

İÇ HASTALIKLARI UZMANI:

SİMGE TÜZÜN ZEYBEY

BESLENME VE DİYET UZMANI:

DİYETİSYEN. SELİN DANACI

Dünya - 8:49 am A A
BENZER HABERLER