23° Açık

VATANDAŞIN HER SORUNU İLE İLGİLENMELİYİZ

Dünya - 12/01/2023 8:50 am A A
VATANDAŞIN HER SORUNU İLE İLGİLENMELİYİZ
Pütürge İlçe Kaymakamlığı’nda
Sakkuşağı ve Dere Köyleri Muhtarları ile 1.Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi.
İlçe Kaymakam’ı Özgü ÖZEN’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Erdemler, Uzunkoru, Örencik, Teluşağı, Deredüzü, Bölünmez, Köklükaya, Yamaç, Aslankent, Meşedibi, Esencik, Arınlı, Çukuroymağı ve Esenlik Mahalle Muhtarları ile İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Müftüsü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, SYDV Müdürü, Tarım ve Orman Müdürü ile Yazı İşleri Müdürü katıldı.
Toplantı sırasında konuşma gerçekleştiren Kaymakam Özen, “her vatandaşımız bizler için çok kıymetlidir, vatandaşın her sorunu ile ilgilenmeli ve sorunlarına çözüm bulmaya çalışmalıyız. mahalle muhtarlarımız devletimizin mahallelerdeki gözü, kulağı ve sesidir” diyerek, Mahallelerin mevcut durumları hakkında muhtarlardan bilgi aldı.
Mahallelerde yer alan okulların, Camilerin, ve lojmanlarının  durumları, mahallelerde tarım ve hayvancılık noktasında gerekli olan hususlar ile maddi durumu yetersiz vatandaş için yapılması gereken tüm ayrıntılar, mahalle muhtarları ile istişare edildi.
Kaymakam Özen, muhtarlara, mahallelerde zor durumda olan vatandaşları ivedilikle Kaymakamlığa bildirmelerini, coğrafi açıdan zorlu bir coğrafyada yer alan mahalleler için çetin kış şartları karşısında gerekli tedbirlerin alınacağını, kapalı okulların değerlendirileceğini, camilerin eksiklerinin en kısa zamanda tamamlanacağını ifade ederek, katılımları için muhtarlara teşekkür etti.
Dünya - 8:50 am A A
BENZER HABERLER