23° Parçalı bulutlu

YENİ KAYMAKAM TUNAHAN NAS GÖREVE ZİYARETLERLE BAŞLADI 

01.07.2024 tarih ve 2024/87 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Pütürge Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Tunahan Nas, 02.08.2024 tarihinde ilçedeki görevine başladıktan hemen sonra, ilk işi Şehit Ailesi, Kıbrıs Gazisi ve Pütürge İlçe Merkezi’nde faaliyet gösteren Esnafları ziyaret etmek oldu.
Dünya - 08/08/2024 3:41 pm A A

YENİ KAYMAKAM TUNAHAN NAS GÖREVE ZİYARETLERLE BAŞLADI 

01.07.2024 tarih ve 2024/87 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Pütürge Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Tunahan Nas, 02.08.2024 tarihinde ilçedeki görevine başladıktan hemen sonra, ilk işi Şehit Ailesi, Kıbrıs Gazisi ve Pütürge İlçe Merkezi’nde faaliyet gösteren Esnafları ziyaret etmek oldu.
PEKİ PÜTÜRGE KAYMAKAMI TUNAHAN NAS KİMDİR? 
KISACA ÖZ GEÇMİŞİ;
1995 yılında Bolu’da doğan ve Tekirdağ’ın Malkara ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Tunahan NAS, ilköğretimi Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde, liseyi Tekirdağ Fen Lisesi’nde tamamladıktan sonra 2019 yılında tam burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden onur derecesi ile mezun olmuştur.
      2019 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine Edirne Kaymakam Adayı olarak intisap etmiştir. İl Merkez Stajını tamamlamasının ardından sırasıyla Tekirdağ ve Bolu illerinde Mülkiye Müfettişi Refakatinde Teftiş Stajını, Afyonkarahisar/Emirdağ ve Antalya/Kemer ilçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını tamamlamıştır.
Afyonkarahisar/Hocalar ve Aksaray/Gülağaç ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptıktan sonra yurt dışı stajı için İngiltere’ye giden Tunahan NAS yaklaşık 7 ay boyunca City University of London’da yabancı dil eğitimi almıştır. Yurda dönüşünün ardından 3 ay süreyle Erzurum/Tekman Kaymakam Vekili olarak görev yapan Kaymakam Nas, sonrasında Ankara’da düzenlenen 108.Dönem Kaymakamlık Kursu’nu üstün başarıyla tamamlayarak 18.09.2023 tarihli İçişleri Bakanlığı oluru ile Sultandağı Kaymakamı olarak atanmıştır. Son olarak da, 01.07.2024 tarih ve 2024/87 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Pütürge Kaymakamı olarak atanan Tunahan Nas, 02.08.2024 tarihinde Pütürge İlçesi’nde göreve başlamıştır.
ŞEHİT MEHMET TAŞTEKİN’İN AİLESİNE  ZİYARET 
Göreve yeni başlayan Kaymakam Tunahan Nas, ilk ziyaretini, Pütürge Yazıca Mahallesi’nde ikamet eden, Şehit MEHMET TAŞTEKİN’ in Ailesi’ne gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında, şehidimiz’in Babası, Haşim Taştekin, Kardeşi Fatih Taştekin, Amcası Ramazan Taştekin ve Kuzeni Servet Taştekin ile bir araya gelen Kaymakam Tunahan Nas, Kabir ziyareti’nin ardından, aileye başsağlığı dileyerek, “Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz ” şekilde duada bulundu.
KIBRIS GAZİSİ NECATİ PİŞKEN’E ZİYARET 
Daha sonra, Pütürge İlçe Kaymakamı Tunahan Nas, Pütürge Merkez’de ikamet eden, Kıbrıs Gazisi Mehmet Pişken’e evinde ziyaret gerçekleştirerek, Kıbrıs Gazimizle sohbet etti. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında, Kıbrıs Gazisi Mehmet Pişken’e bir sıkıntısının ve sağlıken bir şikayeti’nin olup olmadığını soran Kaymakam Tunahan Nas, sohbet sırasında ” Tüm Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum ” dedi.
PÜTÜRGE MERKEZ ESNAFI’NA ZİYARET 
Göreve ziyaretlerl’e başlayan Pütürge İlçesi’nin yeni Kaymakamı Tunahan Nas, Pütürge Merkez’de faaliyet gösteren tüm esnafı tek tek ziyaret ederek hasbihal etti. Yapılan ziyaretlerle Pütürge Merkez Esnafı’nın sıkıntılarını da dinleyen Kaymakam Tunahan Nas’a, gerçekleştirilen ziyaretler sırasında, Pütürge’li vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi gözden kaçmadı.
Dünya - 3:41 pm A A
BENZER HABERLER