22° Açık

HABERLERİ

  • VALİ YAZICI’YA TEPEHAN İLE İLGİLİ ZİYARET 

    VALİ YAZICI’YA TEPEHAN İLE İLGİLİ ZİYARET 

    Depremlerden sonra Pütürge genelinde ve yoğunlukla Tepehan Bölgesi’nde ağır hasar verilen evlerin yıkımı ile ilgili vatandaşların Pütürge Haber Ajansı’na yazdıkları taleplerini iletmek için, Malatya Valisi Ersin Yazıcı’ya Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman ile Ajans’ın Pütürge FM Radyo programcısı ve Pütürge Haber Gazetesi Köşe Yazarı Canan Avşar tarafından Ziyaret gerçekleştirildi. 
  • “PÜTÜRGE MEDYASI’NIN ARTIK ŞUBELERİ VAR”

    “PÜTÜRGE MEDYASI’NIN ARTIK ŞUBELERİ VAR&#..

    Yaklaşık 3 yıl önce kurulan ve kısa sürede Şirketleşerek Pütürge adına Medya ve Basın faaliyetleriyle büyük işler başaran, Pütürge Haber Ajansı A.Ş’nin, muhabiri ve Pütürge Haber Gazetesi Köşe Yazarı, Canan Avşar tarafından, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman’a, Ajans olarak elde edilen başarılar ve yaklaşan Yerel Seçimler ile ilgili Röportaj gerçekleştirildi. 
  • ER-AY TEKSTİL FİRMASI VE İMTİYAZ SAHİBİ EYYÜP SULÜN’E ZİYARET 

    ER-AY TEKSTİL FİRMASI VE İMTİYAZ SAHİBİ EYYÜP SULÜN&#..

    Pütürge Haber Ajansı olarak Pütürge Gazetesi Ziyaret Programları kapsamında, Ajans’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman tarafından, Eyyüp Sülün ve Ziya Er ortaklığında’ki Er-Ay Tekstil Firması ve Firma ortağı Eyyüp Sülün’e ziyaret gerçekleştirildi. 
  • PÜTÜRGE İLÇE NOTERİ ABDULSELAM TAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

    PÜTÜRGE İLÇE NOTERİ ABDULSELAM TAN’A HAYIRLI OL..

    Pütürge Haber Ajansı olarak, Pütürge Haber Gazetesi Ziyaret Programları kapsamında, Ajans’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman tarafından Pütürge’ye yeni atanan Pütürge Noteri  Abdulselam Tan’a ziyaret gerçekleştirildi. 
  • TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI RAMAZAN ÖZCAN’A ZİYARET 

    TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI RAMAZAN ÖZCAN&..

    Pütürge Haber Ajansı olarak Pütürge Gazetesi Ziyaret Programları kapsamında, Ajans’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman tarafından, Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan’a ziyaret gerçekleştirildi 
  • YENİ YILIN,  BARIŞ VE REFAH İÇİNDE, SAĞLIKLI VE MUTLU GEÇMESİNİ DİLİYORUZ..

    YENİ YILIN,  BARIŞ VE REFAH İÇİNDE, SAĞLIKLI VE MUTLU..

    YENİ YILIN,  BARIŞ VE REFAH İÇİNDE, SAĞLIKLI VE MUTLU GEÇMESİNİ DİLİYORUZ.. Pütürge Haber Ajansı A.Ş İmtiyaz sahibi Abdulvahap Sekman yeni yıl mesajı yayınlayarak, yeni yılın ülkemize barış ve refah içinde, sağlıklı ve mutlu geçmesini diledi. Sekman mesajında şunlara yer verdi;   “Her yeni yıl’ın başlangıcı, umutların ve beklentilerin başlangıcıdır. Her yeni, eskinin dokümanı ile birlikte […]