10° Az bulutlu

HABERLERİ

  • BAŞKAN SÜLÜK  BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISINA KATILDI 

    BAŞKAN SÜLÜK  BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS ..

    Malatya’da, Eylül ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nın ilk oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ve diğer meclis üyeleri katıldı. Başkan Er’in yönettiği ilk oturumda, çeşitli projeler ve bütçe düzenlemeleri gibi önemli konular ele alındı.
  • (MADEF)’TEN PÜTÜRGE BELEDİYESİ’NE ZİYARET 

    (MADEF)’TEN PÜTÜRGE BELEDİYESİ’NE ZİYARET 

    Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Genel Başkanı Yılmaz Durmuş ve  Yönetim Kurulu Üyeleri Pütürge Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mikail Sülük ile bir araya geldi. Başkan Sülük, konuklarına belediye binasını gezdirerek çeşitli konularda istişarelerde bulundu. 
  • EYLÜL AYI AK PARTİ GRUP MECLİS TOPLANTISI VE PÜTÜRGE BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI 

    EYLÜL AYI AK PARTİ GRUP MECLİS TOPLANTISI VE PÜTÜRGE ..

    AK Parti Grup Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, bu önemli toplantıya katılarak, AK Parti Pütürge İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Bülent Karayılan ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda, Pütürge ilçesi için gerçekleştirilebilecek projeler detaylı bir şekilde değerlendirildi. Başkan Sülük, ilçe için yapılan projelerin önemine dikkat çekti ve teşkilat üyeleriyle birlikte stratejik planlamalar yaptı.
  • BAŞKAN SÜLÜK VE BERABERİNDEKİ HEYET’TEN EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ’NE ZİYARET 

    BAŞKAN SÜLÜK VE BERABERİNDEKİ HEYET’TEN EMNİYET..

    Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nedim Çeker ve Pütürge AK Parti İlçe Başkanı Bülent Karayılan, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. 
  • PÜTÜRGE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA DENETİM 

    PÜTÜRGE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA DENETİM 

    Ticaret Bakanlığına bağlı ekipler, Pütürge Merkezindeki esnafa yönelik geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen Denetim çalışmasına, Tarım Müdürlüğü ve Pütürge Belediyesi’ne ait zabıta ekipleri de katıldı. 
  • PÜTÜRGE BELEDİYESİ’NDE DEPREM SONRASI ÇALIŞMALARLA İLGİLİ  İSTİŞARE TOPLANTISI 

    PÜTÜRGE BELEDİYESİ’NDE DEPREM SONRASI ÇALIŞMALA..

    Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas ve Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün önderliğinde, Pütürge Belediyesi Konferans Salonu’nda 6 Şubat depreminin ardından yapılan çalışmalar ile gelecekte atılacak adımları ele alan kapsamlı bir konferans düzenlendi. Konferansa, Mahalle muhtarları ve çeşitli yetkililer katıldı. 
  • BAŞKAN SÜLÜK’TEN MALATYA VALİSİ SEDDAR YAVUZ’A  ZİYARET 

    BAŞKAN SÜLÜK’TEN MALATYA VALİSİ SEDDAR YAVUZ..

    Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ve Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Malatya’da göreve yeni başlayan, Malatya Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.
  • PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANI DERECE ALAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ 

    PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANI DERECE ALAN ÖĞRENCİLERLE BİR..

    Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ve Pütürge İlçe Kaymakamı Tunahan Nas, Pütürge İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kuran-ı Kerim ve Ezan okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi. Yarışmanın ardından başarılı öğrencilere destek olmak ve teşvik edici sözler söylemek amacıyla düzenlenen ziyaret, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleştirildi.
  • PÜTÜRGE’DE GIDA KONTROL VE HİJYEN DENETİMLERİ YAPILDI 

    PÜTÜRGE’DE GIDA KONTROL VE HİJYEN DENETİMLERİ Y..

    Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün talimatları doğrultusunda, Pütürge Belediyesi Zabıta ekipleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri, ilçedeki esnafları ziyaret ederek kapsamlı gıda kontrolü ve hijyen denetimleri gerçekleştirdi.
  • PÜTÜRGE’NİN 6 MAHALLESİ’NDE EŞ ZAMANLI YANGIN 

    PÜTÜRGE’NİN 6 MAHALLESİ’NDE EŞ ZAMANLI YA..

    Malatya, Pütürge İlçesi’nde, şiddetli rüzgarın etkisiyle üst üste binen ana hat elektrik telleri, Pazarcık ile Körme Mahalleleri arasında bulunan Trafo’nun patlaması sonucu, diğer 5 farklı mahalle’nin de elektrik panoları’nın alev almasıyla, toplamda eş zamanlı 6 mahallede yangın çıkmasına neden oldu.