15° Parçalı az bulutlu

HABERLERİ

  • Battalgazi Belediyesi’nden Hidayet Mahallesi’ne Modern Dokunuş

    Battalgazi Belediyesi’nden Hidayet Mahallesi’ne Moder..

    Battalgazi Belediyesi, Hidayet Mahallesi Şehit Yüzbaşı Gökhan Ertan Çocuk Parkı’nda kapsamlı bir yenileme çalışması gerçekleştirdi. Çim alanları, kauçuk zeminler ve spor aletleri tamamen yenilenerek park, bölge halkının kullanımına sunuldu.
  • Başkan Taşkın’dan Yeni Adli Yıl Ziyaretleri

    Başkan Taşkın’dan Yeni Adli Yıl Ziyaretleri

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yeni Adli Yıl açılışı vesilesiyle Malatya Baro Başkanı Onur Demez ve Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete’yi ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN MİLLET BAHÇESİ ESNAFINA DESTEK 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN MİLLET BAHÇESİ ESNAF..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Kışla Caddesi’nden Millet Bahçesi’ne taşınan esnafları ziyaret ederek çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Taşkın, daha önce esnafa söz verdiği çevre düzenleme çalışmalarını başlatarak, kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. 
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

    BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER CUMHURBAŞKANI İLE..

    Geçtiğimiz günlerde çeşitli temaslar gerçekleştirmek amacıyla Ankara’da ziyaretlerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Malatya’nın son durumu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kapsamlı istişarelerde bulunan Başkan Sami Er, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en kısa zamanda Malatya’yı ziyarete geleceğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya’ya ve Malatyalılara bir kez daha desteğini yineleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Malatyalılar adına teşekkür etti.
  • BATTALGAZİ’DE PARKLAR YENİLENDİ 

    BATTALGAZİ’DE PARKLAR YENİLENDİ 

    Battalgazi Belediyesi, Paşaköşkü ve Ataköy mahallelerindeki üç parkta kapsamlı revizyon ve yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın çocuk oyun alanlarındaki sorunların giderilmesi talimatıyla başlatılan bu çalışmalar, mahalle sakinlerinden büyük memnuniyet topladı.
  • AYKOME ÜST KURUL TOPLANTISI YAPILDI

    AYKOME ÜST KURUL TOPLANTISI YAPILDI

    Malatya Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Üst Kurul Toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda; Malatya’nın altyapı sorunları ile 2024 yılı yatırım programları görüşüldü.
  • BATTALGAZİ BORAN MAHALLESİ’NDEKİ ULAŞIM PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ 

    BATTALGAZİ BORAN MAHALLESİ’NDEKİ ULAŞIM PROBLEMİ ÇÖZÜ..

    Battalgazi Belediyesi Fen İşleri ekipleri asfalt serim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Boran Mahallesi’nde bölge sakinlerinin ulaşım konforunu artırmak ve altyapıyı güçlendirmek amacıyla yürütülen çalışmalar, mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.
  • BASIN İLAN KURUMU MÜDÜRÜ İBRAHİM YALINBAŞ BAŞKAN TAŞKIN’I ZİYARET ETTİ 

    BASIN İLAN KURUMU MÜDÜRÜ İBRAHİM YALINBAŞ BAŞKAN TAŞK..

    Malatya Basın İlan Kurumu Müdürü İbrahim Yalınbaş, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Malatya basını ve yerel medyanın durumu üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldı. 
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ İŞ YERİ SATIŞI YAPACAK 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ İŞ YERİ SATIŞI YAPACAK 

    Battalgazi Belediyesi yapımını tamamladığı Eskimalatya meydanda bulunan adına kayıtlı, 30 adet iş yerini Açık Teklif Usulüne göre ihale ile satışa çıkarıyor.
  • BAŞKAN TAŞKIN’DAN, ALİŞAR MAHALLESİ’NE ZİYARET 

    BAŞKAN TAŞKIN’DAN, ALİŞAR MAHALLESİ’NE Zİ..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Alişar Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek mahallenin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla istişarelerde bulundu.