23° Açık

HABERLERİ

  • BAŞKAN GÜDER VE BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANI ÖZDEMİR’DEN DEPREMZEDE ZİYARETİ 

    BAŞKAN GÜDER VE BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANI ÖZDEMİRR..

    Asrın felaketinin yıldönümünde, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz ve Gazeteci-Yazar Ekrem Kızıltaş, Bağcılar Konteyner Kent’te vatandaşlarla bir araya geldi. Konteyner kentte düzenlenen anma etkinliğinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için mevlit ve Miraç Kandili dolayısıyla Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından yemek ikramı yapıldı.
  • BATTALGAZİ’DE YOL ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM 

    BATTALGAZİ’DE YOL ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM 

    İlçede üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi, Elmasuyu Mahallesi’nde bozulan yollarda bakım, onarım ve yama çalışması gerçekleştirdi.
  • BAŞKAN GÜDER’DEN KUTANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET 

    BAŞKAN GÜDER’DEN KUTANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET 

    Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Kutanlılar Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Kutanlılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Mehmet Doğan, dernek üyeleri ve vatandaşlarla istişarelerde bulunan Başkan Güder’e AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci de eşlik etti.
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YOLLARDA ÖNLEM ALARAK KIŞA HAZIRLIK 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YOLLARDA ÖNLEM ALARA..

    Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çolakoğlu ve Çolaklı Mahalleleri’nde stabilize yol serim çalışması gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in ilçenin her köşesinde konforlu ve güvenli ulaşımın sağlanması ve vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla verdiği talimatlar kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam eden Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çolakoğlu ve Çolaklı Mahalleleri’nde stabilize yol serim çalışması gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin kış aylarında sıkıntı yaşamamaları için gerçekleştirilen çalışma kapsamında, Çolakoğlu Mahallesi’nde 6 kilometre, Çolaklı Mahallesi’nde ise 4 kilometrelik stabilize yol serimi yapıldı.
  • DERME DERESİ İLÇE’YE NEFES OLUYOR 

    DERME DERESİ İLÇE’YE NEFES OLUYOR 

    Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in en önemli projelerinden biri olan Derme Deresi Islahı ve Park Projesi’nde birinci etabın sonuna gelindi. Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Derme Deresi ilçeye ve çevresine nefes aldıracak.
  • BAŞKAN GÜDER GENÇLERİN HER ZAMAN YANINDA 

    BAŞKAN GÜDER GENÇLERİN HER ZAMAN YANINDA 

    Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilerle ‘Gençlerle Başbaşa’ projesi kapsamında eğitim seti desteğine devam ediyor. Başkan Güder, Atatürk Anadolu Kız Lisesi’nde düzenlenen programda öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilere eğitim setlerini verdi.
  • GÜDER KALICI KONUTLARA TAŞINAN EV SAHİPLERİNE MİSAFİR OLDU 

    GÜDER KALICI KONUTLARA TAŞINAN EV SAHİPLERİNE MİSAFİR..

    Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in girişimleri sonucunda Elazığ depreminin ardından riskli alan ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi’nde kentsel dönüşüm alanında inşa edilen ve tamamlanan 679 kalıcı konutun anahtar teslimleri sonrasında vatandaşlar yeni evlerine yerleşti. Yeni yuvalarına taşınan ev sahiplerinin ilk misafiri de Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder oldu. 
  • GÜDER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ 

    GÜDER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ 

    Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder belediye personelleriyle bir araya geldi. Personellerle istişare eden Başkan Güder, “Buradaki tüm arkadaşlarımız sayesinde Battalgazi büyüdü, sizin sayenizde daha da büyüyecek.” dedi.
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN İŞ YERİ VE ARSA SATIŞI 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN İŞ YERİ VE ARSA SATIŞI 

    Battalgazi Belediyesi tarafından Alacakapı Mahallesi’nde bulunan 23 adet iş yerinin ve Çolaklı Mahallesi’nde bulunan 1 parselin satışı yapılacak. Açık arttırma usulüyle ihale şeklinde yapılacak olan satışlara isteyen herkes katılabilecek.
  • ESKİMALATYA’DAKİ SAĞLIK MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

    ESKİMALATYA’DAKİ SAĞLIK MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR S..

    Eskimalatya’nın Sağlık Merkezi ihtiyacını gidermek için mülkiyeti Battalgazi Belediyesi’ne ait olan 5 dönümlük alan üzerinde geçtiğimiz Kasım ayında yapımına başlanılan 2.katlı Sağlık Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Eskimalatya’da bulunan mevcut Semt Polikliniğinin ihtiyaca cevap verememesi ve vatandaşların sağlık alanında kaliteli hizmet alabilmesi için harekete geçen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, meclis kararıyla Alacakapı Mahallesi […]