Açık

HABERLERİ

  • Başkan Taşkın: ‘’İnsanlık İsrail’in Katliamını Unutmayacak’’

    Başkan Taşkın: ‘’İnsanlık İsrail’in Katliamını Unutma..

    Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısı ikinci birleşimini Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda 2025 yılı bütçesi görüşülürken, Battalgazi Belediye Meclisi İsrail’in Gazze’de yaptığı saldırıları kınadı.
  • ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ STANDINA YOĞUN İLGİ

    ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİY..

    Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, İnönü Üniversitesi Kampüsü’nde Tanıtım ve Bilgilendirme Standı açtı.
  • AKÇADAĞ ÖREN’E 3 BİN 600 METRE ALTYAPI

    AKÇADAĞ ÖREN’E 3 BİN 600 METRE ALTYAPI

    Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akçadağ İlçesi Ören Mahallesi’ndeki deprem konutlarında içme suyu çalışmaları gerçekleştiriyor. Proje kapsamında 3.600 metre içme suyu hattı yapılması planlanan bölgede şu ana kadar 1.200 metrelik içme suyu hattı tamamlandı.
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖĞLEN PAYDOSUNDA NÖBETÇİ UYGULAMASI BAŞLATTI

    BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖĞLEN PAYDOSUNDA NÖBETÇİ UYGULA..

    Sosyal Belediyecilik konusunda insan odaklı projeleri bir bir hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Belediye hizmetlerinden kesintisiz istifade edebilmesi ve herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için öğlen paydosunda nöbetçi uygulamasını hayata geçirdi.
  • TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK VE EN NİTELİKLİ RADYO VE GRAMOFON MÜZESİ’NDE TARİHE YOLCULUK

    TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK VE EN NİTELİKLİ RADYO VE GRAMOFO..

    Teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde geçmişin hatıralarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla kurulan Malatya Büyükşehir Belediyesi Radyo ve Gramofon Müzesi, tarihî kültürel mirası koruma yolunda önemli bir rol oynuyor.
  • İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan Başkan Er’e Ziyaret

    İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan Başkan Er’e..

     Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, İtfaiye Teşkilatı’nın 310’uncu kuruluş yıldönümü ve İtfaiye Haftası nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i makamında ziyaret etti. Başkan Er ziyarette, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı’nın İtfaiye Haftası’nı kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.
  • NİKAH SARAYINDA SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLENDİ

    NİKAH SARAYINDA SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLENDİ

    Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen Sünnet Şöleni geniş katılımla gerçekleştirildi.
  • MOTAŞ NOTER HUZURUNDA ÇEKİLEN KURA İLE PERSONEL ALIMI YAPTI

    MOTAŞ NOTER HUZURUNDA ÇEKİLEN KURA İLE PERSONEL ALIMI..

    Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri  (MOTAŞ), Malatya İstihdam Merkezi aracılığıyla, istihdam sağlayacağı otobüs sürücüsü, trambüs sürücüsü, atölye ustası ve teknisyen alımlarını noter huzurunda çekilen kura ile belirledi.
  • “ARITMA TESİSİMİZ TAM KAPASİTE İLE ÇALIŞIYOR”

    “ARITMA TESİSİMİZ TAM KAPASİTE İLE ÇALIŞIYOR”

    Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinde inceleme gezisinde bulunarak, ilgililerden bilgiler aldı.
  • Malatya Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi.

    Malatya Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendir..

    Malatya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bünyesine kattığı 20 yeni otobüsü Malatyalıların hizmetine sundu. Yeni alınan otobüs tanıtım töreninde konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hemşehrilerimize vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirme azim ve gayretinde olduk” dedi.