22° Açık

HABERLERİ

  • “MUHARREM AYI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR AYDIR”

    “MUHARREM AYI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR AYDIR”

    Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er,   Esenlik şirketimiz tarafından her yıl geleneksel olarak Muharrem ayında gerçekleştirilen ‘Geleneksel Muharrem Ayı Aşure Dağıtım Programı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. 
  • 26’INCI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ VE KAYISI FESTİVALİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

    26’INCI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ VE KAYISI FESTİVALİ..

    Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 26’ıncısı kutlanan Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında kortej yürüyüşü vatandaşların da katılımıyla coşkuyla yapıldı.
  • DAĞ BİSİKLETİ YARIŞMASI YAPILDI

    DAĞ BİSİKLETİ YARIŞMASI YAPILDI

    Bu yıl 26’ıncısı yapılacak olan Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında Dağ Bisikleti Yarış programı gerçekleştirildi. Yarışma Orduzu (Pınarbaşı) Turgut Özal Tabiat Parkı mevkiinde yapıldı.
  • TATLI BİR YARIŞMA İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

    TATLI BİR YARIŞMA İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

    Malatya Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği işbirliğinde “Kayısı Tatlıları Yarışması” düzenlenecek.
  • “MUHTARLARIMIZ KÖYLERİNDE, MAHALLELERİNDE BİZİM TEMSİLCİLERİMİZDİR, VATANDAŞIMIZIN TUTAN ELİ GÖREN GÖZÜDÜR”

    “MUHTARLARIMIZ KÖYLERİNDE, MAHALLELERİNDE BİZİM TEMSİ..

    Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er,  ‘Muhtarlarımızla Yeni Yüzyıla Adım Adım Projesi’ kapsamında Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayı’nda düzenlenen çalıştayda muhtarlarla bir araya geldi.
  • TEK ADIMDA ÇÖZÜM MERKEZİ TANITIM PROGRAMI YAPILDI TAÇ PROJESİ İLE VATANDAŞLARIMIZIN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRACAĞIZ

    TEK ADIMDA ÇÖZÜM MERKEZİ TANITIM PROGRAMI YAPILDI TAÇ..

    Tek Adımda Çözüm Merkezi (TAÇ) ile yeni nesil belediyecilik anlayışını hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi,  TAÇ’ın Lansmanını 10 Temmuz 2024 Çarşamba Günü Saat 16.30’da Malatya Park AVM önünde TAÇ irtibat noktasında gerçekleştirdi.
  • ÇEVREYOLU’NDA SÖZLER TUTULDU: ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

    ÇEVREYOLU’NDA SÖZLER TUTULDU: ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

    Depremden dolayı hasar alan mevcut çevreyolunun iyileştirilmesi, vatandaşlar için yeniden güvenli ve konforlu bir hale gelmesi için çalışmalar ilgili yetkili ve kurumların iş birliği ve koordinesi ile 7 Temmuz Pazar günü başlıyor.
  • BAKAN KURUM İLK ZİYARETİNİ MALATYA’YA GERÇEKLEŞTİRDİ

    BAKAN KURUM İLK ZİYARETİNİ MALATYA’YA GERÇEKLEŞTİRDİ

    Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum görevi devralmasının ardından ilk ziyaretini Malatya’ya gerçekleştirdi.
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN YANGINLARA KARŞI UYARI

    BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN YANGINLARA KARŞI UYARI

    Malatya Büyükşehir Belediyesi,  yaz sıcaklarının artması ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı vatandaşlara bazı uyarılarda bulundu.
  • KAYISI FESTİVALİ 19-21 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK

    KAYISI FESTİVALİ 19-21 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA YAPI..

    Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Kayısı hasadımızı Kayısı Festivali ile taçlandırmak istiyoruz. Kültür ve Turizm Bakanımız ile yapmış olduğumuz görüşme neticesinde Kayısı Festivalini 19-21 Temmuz tarihleri arasında yaparken 12 Temmuz tarihinde de Kayısı Yarışmasını yapacağız” dedi.