23° Açık

HABERLERİ

  • BAŞKAN SÜLÜK, “BAKANIMIZ’IN ZİYARETİ ŞEHRİN GELECEK VIZYONUNU ŞEKİLLENDİRİYOR 

    BAŞKAN SÜLÜK, “BAKANIMIZ’IN ZİYARETİ ŞEHR..

    Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün, AK Parti İl Başkanı, Malatya Milletvekilleri ve diğer ilçe belediye başkanlarıyla birlikte, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a, gerçekleştirdiği ziyarette çeşitli konular ele alındı. Toplantıda özellikle deprem sonrası yapılan konutlar, rezerv alanları, şehrin genel imar ve planlama çalışmaları üzerine detaylı değerlendirmelerde bulunuldu.
  • BAŞKAN SÜLÜK TEPEHAN KARADERE BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU 

    BAŞKAN SÜLÜK TEPEHAN KARADERE BÖLGESİNDE İNCELEMELERD..

    Pütürge belediye başkanı Mikail Sülük, beraberinde MASKİ (Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi) Daire Başkanı Hasan Çağar ve ekibiyle birlikte, Tepehan Kayadere bölgesinde içme suyu sorununu çözmek amacıyla, önemli bir adım attı. Bölgede yaşanan su sorunu’nu yerinde incelemek üzere harekete geçen ekip, vatandaşların talepleri ve sorunlarını doğrudan dinleyerek çözüm yolları ile ilgili istişarelerde bulundu.
  • PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANI MİKAİL SÜLÜK İL KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI 

    PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANI MİKAİL SÜLÜK İL KOORDİNASYON..

    Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un başkanlığında düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısı’na katılan Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, ilçenin acil ihtiyaçlarını ve gelecek planlarını dile getirdi.
  • BAŞKAN SÜLÜK, AK PARTİ’NİN YEREL YÖNETİMLER KAMPINA KATILDI 

    BAŞKAN SÜLÜK, AK PARTİ’NİN YEREL YÖNETİMLER KAM..

    Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Ak Parti’nin düzenlediği “Tevazu, Samimiyet ve Gayret” temalı Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Kampı’na katılarak, AK Parti’nin öne çıkardığı “tevazu, samimiyet ve gayret” ilkeleri çerçevesinde düzenlediği önemli toplantılar’a katılım sağladı 
  • BAŞKAN SÜLÜK ALTYAPI VE YOL SORUNLARINI ÇÖZMEYE DEVAM EDİYOR

    BAŞKAN SÜLÜK ALTYAPI VE YOL SORUNLARINI ÇÖZMEYE DEVAM..

    Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Ahmet Suat Soylu ve beraberindeki ekiple bir araya gelerek ilçenin altyapı ve yol sorunlarına çözüm bulmak üzere önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, ilçenin mevcut altyapı ve yol durumu ele alınarak iyileştirme adımları üzerinde duruldu.
  • PÜTÜRGE BELEDİYESİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

    PÜTÜRGE BELEDİYESİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

    Pütürge Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programı, Kurban Bayramı’nın 2. günü Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün katılımıyla gerçekleştirildi. 
  • PÜTÜRGE BELEDİYESİ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

    PÜTÜRGE BELEDİYESİ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

    Pütürge Belediyesi, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük Başkanlığı’nda, ilçenin gelişimi ve ihtiyaçlarının karşılanması’nı amaçlayan çalışmaların ele alındığı, Haziran ayı olağan meclis toplantısını başarıyla gerçekleştirdi. 
  • YARALI DAĞ KEÇİSİ’Nİ BELEDİYE ÇALIŞANI KURTARDI 

    YARALI DAĞ KEÇİSİ’Nİ BELEDİYE ÇALIŞANI KURTARDI 

    Pütürge İlçesi, Ömerli Mahallesi’nde, Pütürge Belediye’si TYP çalışanı olan Cengiz Memiş tarafından ağır yaralı bir Dağ Keçisi bulundu.
  • BAŞKAN SÜLÜK’TEN ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARET

    BAŞKAN SÜLÜK’TEN ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARET

    Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Ankara’da, Bakanlar ve Milletvekilleri’ni ziyaret ederek, İstişare ve değerlendirmelerde toplantıları gerçekleştirdi.
  • PÜTÜRGE’DE HİZMET ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR 

    PÜTÜRGE’DE HİZMET ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR 

    Pütürge Belediye’si Mikail Sülük Başkanlığı’nda hizmet etmeye aralıksız devam ediyor. Önceki Belediye Başkanlığı döneminde, onlarca Proje ve Pütürge İlçesi’ni adeta baştan aşağı değiştiren önemli nice çalışmalarıyla, “Çalışan Başkan” ismiyle anılan, Başkan Sülük ve Belediye ekibi yeni dönemde de çalışmalarına aynı hızla devam ediyor.