18° Parçalı az bulutlu

HABERLERİ

  • (MADEF)’TEN PÜTÜRGE BELEDİYESİ’NE ZİYARET 

    (MADEF)’TEN PÜTÜRGE BELEDİYESİ’NE ZİYARET 

    Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Genel Başkanı Yılmaz Durmuş ve  Yönetim Kurulu Üyeleri Pütürge Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mikail Sülük ile bir araya geldi. Başkan Sülük, konuklarına belediye binasını gezdirerek çeşitli konularda istişarelerde bulundu. 
  • PÜTÜRGE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA DENETİM 

    PÜTÜRGE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA DENETİM 

    Ticaret Bakanlığına bağlı ekipler, Pütürge Merkezindeki esnafa yönelik geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen Denetim çalışmasına, Tarım Müdürlüğü ve Pütürge Belediyesi’ne ait zabıta ekipleri de katıldı. 
  • BAŞKAN SÜLÜK ELİNDE KÜREKLE YANGINA MÜDAHALE ETTİ 

    BAŞKAN SÜLÜK ELİNDE KÜREKLE YANGINA MÜDAHALE ETTİ 

    Pütürge Gundeğer-Yediyol mevkiinde, arazide çıkan ve kısa sürede ormanlık alana sıçrayan yangın’a, Başkan Mikail Sülük ve Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas’ın, bizzat başlarında bulunduğu Pütürge Belediye’si bünyesindeki ekipler ile Kolluk kuvvetleri, hızlı bir şekilde bölgeye giderek, yangın söndürme işlemine müdahale etti.
  • PÜTÜRGE BELEDİYESİ’NDE DEPREM SONRASI ÇALIŞMALARLA İLGİLİ  İSTİŞARE TOPLANTISI 

    PÜTÜRGE BELEDİYESİ’NDE DEPREM SONRASI ÇALIŞMALA..

    Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas ve Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün önderliğinde, Pütürge Belediyesi Konferans Salonu’nda 6 Şubat depreminin ardından yapılan çalışmalar ile gelecekte atılacak adımları ele alan kapsamlı bir konferans düzenlendi. Konferansa, Mahalle muhtarları ve çeşitli yetkililer katıldı. 
  • BAŞKAN MİKAİL SÜLÜK, İL KOORDİNASYON TOPLANTISI’NA KATILDI 

    BAŞKAN MİKAİL SÜLÜK, İL KOORDİNASYON TOPLANTISI’..

    Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. Toplantıya, belediye başkanları ve çeşitli önemli isimlerin yanı sıra, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük de katılım sağladı. 
  • BAŞKAN SÜLÜK’TEN MALATYA VALİSİ SEDDAR YAVUZ’A  ZİYARET 

    BAŞKAN SÜLÜK’TEN MALATYA VALİSİ SEDDAR YAVUZ..

    Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ve Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Malatya’da göreve yeni başlayan, Malatya Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.
  • PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANI DERECE ALAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ 

    PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANI DERECE ALAN ÖĞRENCİLERLE BİR..

    Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ve Pütürge İlçe Kaymakamı Tunahan Nas, Pütürge İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kuran-ı Kerim ve Ezan okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi. Yarışmanın ardından başarılı öğrencilere destek olmak ve teşvik edici sözler söylemek amacıyla düzenlenen ziyaret, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleştirildi.
  • BAŞKAN SÜLÜK GENİŞ KATILIMLI İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI 

    BAŞKAN SÜLÜK GENİŞ KATILIMLI İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRM..

    Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük , Malatya AK Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen geniş katılımlı istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Başkan Mikail Sülük Parti yöneticileri ve teşkilat üyeleri ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Şükrü Erdinç, MKYK Üyesi Burhan Çakır, Malatya AK Parti İl Koordinatörü Selim Gültekin, Bingöl AK Parti İl Koordinatörü Mücahit Altınok, Malatya AK Parti İl Başkanı Namık Gören, milletvekilleri ve belediye başkanları katıldı.
  • PÜTÜRGE MERKEZ BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR 

    PÜTÜRGE MERKEZ BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR 

    Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün Başkanlığı dönemlerinden beri hızla gelişen Pütürge’nin merkez sınırları, Taşbaşı bölgesinin üst taraflarında yapılan 208 Konut, 105 Ahırlı Köy Evi, Hatip, Ağalar Köylü Mahallelerinde ki Kentsel Dönüşüm ile genişlerken, şimdide Yazıbağ mevkiinde, 514 konut, 4 ticarethane, 1 cami’nin yapımı ile İlçe Merkezi’nin sınırları dahada genişliyor. 
  • BAŞKAN SÜLÜK’ÜN ANKARA’DA ENERJİ VE SAĞLIK ALANINDAKİ ÖNEMLİ ZİYARETLERİ 

    BAŞKAN SÜLÜK’ÜN ANKARA’DA ENERJİ VE SAĞLI..

    Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık’a ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında Başkan Sülük’e, Milletvekilleri İhsan Koca ve Bülent Tüfenkci ile AK Parti Pütürge İlçe Başkanı Bülent Karayılan eşlik etti.