18° Parçalı az bulutlu

HABERLERİ

  • Başkan Taşkın: “Taştepe’yi Sabır ve Gayretle Yeniden İnşa Edeceğiz”

    Başkan Taşkın: “Taştepe’yi Sabır ve Gayre..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Taştepe Mahallesi’nde kentsel dönüşüm sürecinin hızlandırılacağını belirterek, deprem sonrası zarar gören mahallelerin devlet desteğiyle yeniden inşa edileceğini müjdeledi.
  • BAŞKAN TAŞKIN “BATTALGAZİMİZ’DE ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK ”

    BAŞKAN TAŞKIN “BATTALGAZİMİZ’DE ASFALTSIZ YOL K..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Battalgazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren asfalt plentini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Taşkın, plent personelleri bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
  • “ESKİ MALATYA’YI BATTALGAZİ’NİN CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ”

    “ESKİ MALATYA’YI BATTALGAZİ’NİN CAZİBE ME..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Eski Malatya esnafıyla bir araya gelerek bölgenin gelişimine yönelik projeleri değerlendirdi. Yapımı geçen yıl Battalgazi Belediyesi tarafından tamamlanan meydan çarşısı esnafını ziyaret eden Başkan Taşkın, Eski Malatya’nın Battalgazi’nin cazibe merkezi olacağını vurguladı.
  • BAŞKAN TAŞKIN ZABITA İLE BİRLİKTE MARKETLERDE DENETİM YAPTI 

    BAŞKAN TAŞKIN ZABITA İLE BİRLİKTE MARKETLERDE DENETİM..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Zabıta ekipleriyle marketlerde denetime çıktı. Ürünleri tek tek kontrol eden Başkan Taşkın, “Vatandaşımızın güvenli alışveriş yapabilmesi için denetimlerimizi sürdüreceğiz” dedi. 
  • BAŞKAN TAŞKIN’DAN KUYUMCULAR ÇARŞISI ESNAFIN’A ZİYARET

    BAŞKAN TAŞKIN’DAN KUYUMCULAR ÇARŞISI ESNAFIN..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, deprem sonrasında yeni yerine taşınan Kuyumcular Çarşısı’nı ziyaret ederek esnafın taleplerini dinledi ve çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerinin mesajını verdi.
  • BAŞKAN BAYRAM TAŞKIN, “SÖZ MİLLETTE”

    BAŞKAN BAYRAM TAŞKIN, “SÖZ MİLLETTE”

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Paşaköşkü Mahallesi ve Ataköy Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiler. Gerçekleştirilen bu ziyaret kapsamında, mahalle sakinlerinin sorunları ve talepleri dinlendi.
  • TANDOĞAN KONTEYNER ÇARŞI ESNAFI SIKINTI YAŞIYOR

    TANDOĞAN KONTEYNER ÇARŞI ESNAFI SIKINTI YAŞIYOR

    6 Şubat Kahramanmaraş merkezli Depremlerden sonra, Tandoğan Mahallesi,  Buhara Caddesi’nde kurulan Geçici İşyerlerindeki, Tandoğan Çarşı Esnafı, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman’nın, kendileriyle yapmış olduğu röportaj’da sıkıntılarını dile getirdi. 
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN LOKOMOTİFİ MORMAŞ 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN LOKOMOTİFİ MORMAŞ 

    Battalgazi Belediyesi lokomotif şirketlerinden olan Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri Anonim Şirketi (MORMAŞ), 9 bin metrekare kapalı alanda faaliyetlerini sürdürüyor. Ev mobilyalarının yanı sıra bahçe mobilyaları alanında da başarısını kanıtlayan MORMAŞ, uygun fiyatlarıyla da takdir görüyor. 
  • BASIN İLAN KURUMU MÜDÜRÜ İBRAHİM YALINBAŞ BAŞKAN TAŞKIN’I ZİYARET ETTİ 

    BASIN İLAN KURUMU MÜDÜRÜ İBRAHİM YALINBAŞ BAŞKAN TAŞK..

    Malatya Basın İlan Kurumu Müdürü İbrahim Yalınbaş, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Malatya basını ve yerel medyanın durumu üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldı. 
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ 3 MAHALLEDE 30 KİLOMETRE ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ 3 MAHALLEDE 30 KİLOMETRE ASFALT..

    Battalgazi Belediyesi, Hasırcılar, Alacakapı ve Serintepe Mahallelerinde toplam 30 kilometrelik sathi asfalt serimi çalışması gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri uzun süredir toz toprak içinde kalan yollarının düzeltilmesi için belediyeye talepte bulunmuştu. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaptığı çalışmayla bu mahallelerde yol sorununu çözdü.