22° Açık

HABERLERİ

  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN LOKOMOTİFİ MORMAŞ 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN LOKOMOTİFİ MORMAŞ 

    Battalgazi Belediyesi lokomotif şirketlerinden olan Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri Anonim Şirketi (MORMAŞ), 9 bin metrekare kapalı alanda faaliyetlerini sürdürüyor. Ev mobilyalarının yanı sıra bahçe mobilyaları alanında da başarısını kanıtlayan MORMAŞ, uygun fiyatlarıyla da takdir görüyor. 
  • BASIN İLAN KURUMU MÜDÜRÜ İBRAHİM YALINBAŞ BAŞKAN TAŞKIN’I ZİYARET ETTİ 

    BASIN İLAN KURUMU MÜDÜRÜ İBRAHİM YALINBAŞ BAŞKAN TAŞK..

    Malatya Basın İlan Kurumu Müdürü İbrahim Yalınbaş, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Malatya basını ve yerel medyanın durumu üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldı. 
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ 3 MAHALLEDE 30 KİLOMETRE ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ 3 MAHALLEDE 30 KİLOMETRE ASFALT..

    Battalgazi Belediyesi, Hasırcılar, Alacakapı ve Serintepe Mahallelerinde toplam 30 kilometrelik sathi asfalt serimi çalışması gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri uzun süredir toz toprak içinde kalan yollarının düzeltilmesi için belediyeye talepte bulunmuştu. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaptığı çalışmayla bu mahallelerde yol sorununu çözdü.
  • BATTALGAZİLİ’LER MİLLİ TAKIM’I DEV EKRANDA İZLEDİ 

    BATTALGAZİLİ’LER MİLLİ TAKIM’I DEV EKRAND..

    Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye Millî Futbol Takımı, büyük bir başarıya imza atarak ikinci turda Avusturya’yı 2-1 mağlup etti ve Çeyrek Finale yükseldi. Bu önemli maç yüzlerce taraftarın katılımıyla Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası önünde dev ekranda izlendi.
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN KPSS TEKRAR KAMPI 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN KPSS TEKRAR KAMPI 

    Battalgazi Belediyesi, Kamu Personeli Seçme sınavına hazırlanan adaylara destek olmak amacıyla 1-6 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz olarak tekrar kampı gerçekleştirecek.
  • KIRKGÖZ SAHİL PARK DÜĞÜN BAHÇESİ YAKINDA AÇILACAK 

    KIRKGÖZ SAHİL PARK DÜĞÜN BAHÇESİ YAKINDA AÇILACAK 

    Battalgazi Belediyesi tarafından evlenecek çiftler başta olmak üzere özel günler için eşsiz bir mekan hizmete sunulacak. Battalgazi Belediye Başkanı Av. Bayram Taşkın, Kırkgöz Sahil Park Düğün Bahçesi’ni kısa bir zamanda hizmete sunacaklarını belirtti.
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DENETİM 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DEN..

    Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ticaret İl Müdürlüğü ekipleriyle birlikte ilçede faaliyette bulunan zincir marketler, kafe, lokanta ve fırınlarda fiyat etiketi, reyon, yazarkasa-fiyat uyumu, fiyat listeleri ve hijyen denetimi gerçekleştirdi. Ekipler yönetmeliğe uymayan firmalara 38 adet cezai işlem uyguladı.
  • BAŞKAN TAŞKIN’DAN SOSYAL YAŞAM MERKEZİ’NDE İNCELEME 

    BAŞKAN TAŞKIN’DAN SOSYAL YAŞAM MERKEZİ’NDE İNCE..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Battalgazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN  TEKRAR KAMPINA YOĞUN İLGİ 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN  TEKRAR KAMPINA YOĞUN..

    Battalgazi Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik düzenlenen tekrar kampında ünlü Türkçe öğretmeni Aker Kartal adaylarla bir araya gelerek sınav stratejileri üzerine değerli bilgiler paylaştı. Yoğun ilginin olduğu tekrar kampı 24 Mayıs’a kadar devam edecek.
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ İMAR SÜREÇLERİNİ DİJİTAL ORTAMA AKTARDI 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ İMAR SÜREÇLERİNİ DİJİTAL ORTAMA..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın talimatları doğrultusunda Battalgazi Belediyesi, imar süreçlerini tasarruf tedbirleri kapsamında dijital ortama aktardı.