25° Az bulutlu

HABERLERİ

  • BAŞKAN SÜLÜK’E VATANDAŞ’DAN YOĞUN İLGİ

    BAŞKAN SÜLÜK’E VATANDAŞ’DAN YOĞUN İLGİ

    Mart ayının sonunda yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Pütürge Belediye Başkanı Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük bir dizi ziyaret gerçekleştirerek Pütürge’li vatandaşla bir araya geldi. Belediye Başkanlığı süresince gerek çalışmaları gerekse hiç aksatmadığı ziyaretleriyle vatandaşı yalnız bırakmayan Başkan Sülük, gittiği her mahallede büyük ilgi gördü.
  • MİKAİL SÜLÜK’TEN DEV MİTİNG

    MİKAİL SÜLÜK’TEN DEV MİTİNG

    MİKAİL SÜLÜK’TEN DEV MİTİNG 31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, geçtiğimiz günlerde, Ak Parti Aday tanıtım toplantısında ismi açıklanan, Belediye Başkanlığı süresince, Pütürge için büyük projeler gerçekleştiren, mevcut Belediye Başkanı Mikail Sülük’e Pütürge Pazarcık mevkiinde, Pütürgeli Vatandaşlar tarafından yolları dolduran büyük bir katılım ile karşılama yapıldıktan sonra, Pütürge meydanında dev bir miting düzenlendi. […]
  • AK PARTİ’NİN PÜTÜRGE ADAYI MİKAİL SÜLÜK 

    AK PARTİ’NİN PÜTÜRGE ADAYI MİKAİL SÜLÜK 

    31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Uzun Süredir merakla açıklanması beklenen Ak Parti Malatya İlçe Adayları belli oldu. 31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimlerinde, Ak Parti’nin Pütürge Adayı, Belediye Başkanlığı döneminde, Pütürge İlçesi İçin önemli projeler hayata geçirerek, çok önemli  hizmeler getiren, mevcut Belediye Başkanı Mikail Sülük gösterildi. 
  • AK PARTİ MALATYA İLÇE ADAYLARI BELLİ OLDU 

    AK PARTİ MALATYA İLÇE ADAYLARI BELLİ OLDU 

    31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, bir türlü açıklanmayan ve her hafta Aday belirleme görüşmeleri defalarca ertelenen, Ak Parti İlçe Belediye Başkanı Adayları, Resmi açıklama yapılmasa da, basına sızdı.