Açık

HABERLERİ

  • Başkan Taşkın Fırat Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

    Başkan Taşkın Fırat Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, her hafta farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşma geleneğini bu cuma Fırat Mahallesi’nde sürdürdü. Toplantıya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er de katıldı. 
  • BELEDİYE BAŞKANI MİKAİL SÜLÜK, MALATYA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU 

    BELEDİYE BAŞKANI MİKAİL SÜLÜK, MALATYA’DA ZİYAR..

    Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Malatya’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Başkan Sülük, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı makamlarında ziyaret etti.
  • Aşağı Kanalboyu, Malatya’nın Yeni Ticaret Merkezi Olacak

    Aşağı Kanalboyu, Malatya’nın Yeni Ticaret Merkezi Ola..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Söğütlü Cami inşaatı nedeniyle Emekliler Parkı’ndan Aşağı Kanalboyu’na taşınan esnafları ziyaret ederek, bölgenin önümüzdeki bir buçuk yıl boyunca Malatya’nın en canlı ticaret merkezi olacağını vurguladı. 
  • Abdurrahman Uzun, Battalgazi’de Gençlerle Buluştu

    Abdurrahman Uzun, Battalgazi’de Gençlerle Buluştu

    Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği “Genç Fikirler, Büyük Adımlar” söyleşi programının konuğu Abdurrahman Uzun oldu. Programa, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve çok sayıda vatandaş katıldı.
  • Başkan Taşkın’dan 1. Sınıf Öğrencilerine Sürpriz Hediyeler

    Başkan Taşkın’dan 1. Sınıf Öğrencilerine Sürpriz Hedi..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ve İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, İnönü İlkokulu’nda 1. sınıfa başlayan öğrencileri ziyaret etti.
  • Battalgazi Belediyesi’nden Hidayet Mahallesi’ne Modern Dokunuş

    Battalgazi Belediyesi’nden Hidayet Mahallesi’ne Moder..

    Battalgazi Belediyesi, Hidayet Mahallesi Şehit Yüzbaşı Gökhan Ertan Çocuk Parkı’nda kapsamlı bir yenileme çalışması gerçekleştirdi. Çim alanları, kauçuk zeminler ve spor aletleri tamamen yenilenerek park, bölge halkının kullanımına sunuldu.
  • Başkan Taşkın’dan Yeni Adli Yıl Ziyaretleri

    Başkan Taşkın’dan Yeni Adli Yıl Ziyaretleri

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yeni Adli Yıl açılışı vesilesiyle Malatya Baro Başkanı Onur Demez ve Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete’yi ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN MİLLET BAHÇESİ ESNAFINA DESTEK 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN MİLLET BAHÇESİ ESNAF..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Kışla Caddesi’nden Millet Bahçesi’ne taşınan esnafları ziyaret ederek çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Taşkın, daha önce esnafa söz verdiği çevre düzenleme çalışmalarını başlatarak, kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. 
  • BAŞKAN TAŞKIN “BATTALGAZİMİZ’DE ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK ”

    BAŞKAN TAŞKIN “BATTALGAZİMİZ’DE ASFALTSIZ YOL K..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Battalgazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren asfalt plentini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Taşkın, plent personelleri bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
  • BAŞKAN TAŞKIN, GENÇLİK MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ 

    BAŞKAN TAŞKIN, GENÇLİK MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ 

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Hanımınçiftliği Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek burada eğitim gören gençlerle bir araya geldi. Kurslara verilen eğitimler hakkında bilgi alan Başkan Taşkın, gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.