22° Açık

HABERLERİ

  • BASIN İLAN KURUMU MÜDÜRÜ İBRAHİM YALINBAŞ BAŞKAN TAŞKIN’I ZİYARET ETTİ 

    BASIN İLAN KURUMU MÜDÜRÜ İBRAHİM YALINBAŞ BAŞKAN TAŞK..

    Malatya Basın İlan Kurumu Müdürü İbrahim Yalınbaş, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Malatya basını ve yerel medyanın durumu üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldı. 
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ 3 MAHALLEDE 30 KİLOMETRE ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ 3 MAHALLEDE 30 KİLOMETRE ASFALT..

    Battalgazi Belediyesi, Hasırcılar, Alacakapı ve Serintepe Mahallelerinde toplam 30 kilometrelik sathi asfalt serimi çalışması gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri uzun süredir toz toprak içinde kalan yollarının düzeltilmesi için belediyeye talepte bulunmuştu. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaptığı çalışmayla bu mahallelerde yol sorununu çözdü.
  • BAŞKAN TAŞKIN: “YILDIZTEPE’Yİ VATANDAŞLARIMIZA AÇACAĞIZ ”

    BAŞKAN TAŞKIN: “YILDIZTEPE’Yİ VATANDAŞLARIMIZA AÇACAĞ..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yıldıztepe’de radyo ve karasal yayın verici istasyonlarının olduğu alanda incelemelerde bulundu. Yıldıztepe’nin büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen Başkan Taşkın, “Bu güzelliklerin hemşehrilerimize sunulması için çalışacağız” dedi.
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ 

    Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Karayolu Trafik Haftası kapsamında Battalgazi Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda öğrencilere yönelik bilgilendirici etkinlikler düzenlendi.
  • BATTALGAZİ, YENİ İMAR YOLUYLA DEĞER KAZANIYOR 

    BATTALGAZİ, YENİ İMAR YOLUYLA DEĞER KAZANIYOR 

    Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Orduzu Mahallesi Pınarbaşı bölgesinde 5 bin metrelik yeni imar yolunu açmasının ardından çalışmaların sonuna geldi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın çalışmaları yerinde inceledi.
  • BAŞKAN TAŞKIN, TOKİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ 

    BAŞKAN TAŞKIN, TOKİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ 

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Orduzu Gelinciktepe’de deprem konutları inşaat alanında devam edilen çalışmaları ve konutları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Kısa sürede yapılan çalışmaların mutluluk verici olduğunu dile getiren Başkan Taşkın, “Belediye olarak vatandaşlarımızın bir an önce konutlarına geçmesi için tüm gayreti göstereceğiz“ dedi.