10° Az bulutlu

HABERLERİ

  • MAYALI EKŞİLİ EKMEK YARIŞMASI VE YÖRESEL ÜRÜNLER STANTLARI İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

    MAYALI EKŞİLİ EKMEK YARIŞMASI VE YÖRESEL ÜRÜNLER STAN..

    Yeşilyurt’un Yöresel Lezzetleri, 12 Ekim Cumartesi Günü Çilesiz Semt Pazarında Tanıtılacak Yeşilyurt mutfağının özel lezzetleri arasında yerini alıp, Yeşilyurt Belediyesinin girişimleri neticesinde Coğrafi İşaret Tescil Belgesine kavuşan mayalı ekşili ekmeğin tanıtımı yapmak amacıyla 12 Ekim Cumartesi günü Çilesiz Semt Pazarında düzenlenecek Ödüllü ‘Mayalı Ekşili Ekmek’ Yarışması ile doğal ürünlerin tanıtımının yapılacağı yöresel ürünler stantları için aylardır devam eden hazırlıklar tamamlandı. Başkan Geçit, festival tadında düzenleyecekleri etkinliklere tüm vatandaşları davet etti.
  • Başkan Geçit’in ‘Ücretsiz YKS ve LGS Kurs’ Vaadi Gerçeğe Dönüştü

    Başkan Geçit’in ‘Ücretsiz YKS ve LGS Kurs’ Vaadi Gerç..

    Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in seçim döneminde gençlere sözünü verdiği ‘Ücretsiz YKS ve LGS Kursları’, Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezinde başladı. Başkan Geçit, sınavlara hazırlıktan tercih süreçlerine kadar her aşamada öğrencilerin yanında yer aldıklarını söyledi.
  • BAŞKAN GEÇİT, KAYNARCA UZUNOK’TA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

    BAŞKAN GEÇİT, KAYNARCA UZUNOK’TA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

    Kaynarca Mahallesi Uzunok mevkisini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Kaynarca mahallemizin yaşam standartlarını yükselten yatırımlarımız devam ederken, Uzunok bölgesinde ikamet eden hemşehrilerimizin taleplerinin çözüme kavuşması içinde gereken ne varsa yerine getireceğiz. Kırsal bölgelerimizin refah seviyesini yükseltmek için 7/24 çalışıyoruz.” diye konuşu.
  • BAŞKAN GEÇİT, SULUKÖY MAHALLESİNDE Kİ YENİ YATIRIMLARI İNCELEDİ

    BAŞKAN GEÇİT, SULUKÖY MAHALLESİNDE Kİ YENİ YATIRIMLAR..

    Suluköy Mahallesini ziyaret ederek mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Kırsal yaşam alanlarımızın nitelikli ve güzel yaşam koşullarına sahip olması Yeşilyurt’umuzun her alanda kalkınması ve gelişmesi adına büyük önem taşıyor. İlçemizin temel sorunları çözülene kadar bize dinlenmek yoktur, vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.” diye konuştu.
  • “TURGUT ÖZAL KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUTLARIMIZI TESLİM ETMEYE BAŞLAYACAĞIZ”

    “TURGUT ÖZAL KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUTLARIMIZI TESLİM ETM..

    Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “ Turgut Özal Mahallemizde inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarımızın iki bloğunu bu ayın sonunda, diğer kalan iki bloğu da 2025 yılı Haziran Ayında hak sahiplerine teslim edeceğiz.” diye konuştu.
  • Yeşilyurt’ta Hizmet Seferberliği Devam Ediyor

    Yeşilyurt’ta Hizmet Seferberliği Devam Ediyor

    Yeşilyurt’un dört bir tarafında sıcak asfalt serimi, sathi kaplama, yol ve kaldırım yenileme ile temizlik çalışmaları aralıksız devam ederken, Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Yeşilyurt’umuzun gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesi için tüm gayretimizle çalışmaktayız. İlçemizi modern bir kent hüviyetine ulaştırmak için hizmet seferberliğimize aralıksız devam ediyoruz.” dedi.
  • BAŞKAN GEÇİT, GENÇLERİN ‘FUTBOL SAHASI’ TALEBİNİ YERİNE GETİRİYOR

    BAŞKAN GEÇİT, GENÇLERİN ‘FUTBOL SAHASI’ TALEBİNİ YERİ..

    Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Kadiruşağı Mahallesine yaptığı ziyarette kendisinden futbol sahası talebinde bulunan gençlerin isteğini yerine getiriyor. Başkan Geçit, “Kadiruşağı mahallemizde ki gençlerimizin istifadesine sunacağımız futbol sahamızın olduğu alanda çalışmalara başladık.” dedi.
  • Başkan Geçit, “Her Şey Daha Temiz Bir Yeşilyurt İçin”

    Başkan Geçit, “Her Şey Daha Temiz Bir Yeşilyurt İçin”

    Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, vatandaşların daha temiz bir Yeşilyurt’ta yaşaması adına gece gündüz sahada olan Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerini ziyaret etti. Başkan Geçit, temiz, düzenli ve güzel bir Yeşilyurt için 7/24 çalışan personellere çalışmalarında başarılar diledi.
  • Başkan Geçit, Kuran Kursu Öğrencilerine Sağlıklı Çevrenin Önemini Anlattı

    Başkan Geçit, Kuran Kursu Öğrencilerine Sağlıklı Çevr..

    Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından Tecde Reşadiye Camii’ndeki Kur’an Kursunda düzenlenen ‘Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Farkındalık Eğitim’ programına katıldı. Başkan Geçit, çevre bilincinin erken yaşlarda öğrenilmesi gereken en önemli davranışlardan bir tanesi olduğunu söyledi.
  • Başkan Geçit, “İkizce Mahallemizin Ulaşım Ağını Yeniliyoruz”

    Başkan Geçit, “İkizce Mahallemizin Ulaşım Ağını Yenil..

    İkizce Mahallesinde gerçekleşen sathi kaplama çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, TOKİ Konutlarıyla birlikte hızlı bir değişime uğrayacak olan İkizce Mahallesinin ulaşım ağını konforlu ve güvenli hale getirmek için belediye ekiplerini seferber ettiklerini söyledi.