25° Az bulutlu

HABERLERİ

  • Başkan Geçit, Kuran Kursu Öğrencilerine Sağlıklı Çevrenin Önemini Anlattı

    Başkan Geçit, Kuran Kursu Öğrencilerine Sağlıklı Çevr..

    Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından Tecde Reşadiye Camii’ndeki Kur’an Kursunda düzenlenen ‘Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Farkındalık Eğitim’ programına katıldı. Başkan Geçit, çevre bilincinin erken yaşlarda öğrenilmesi gereken en önemli davranışlardan bir tanesi olduğunu söyledi.
  • Başkan Geçit, “İkizce Mahallemizin Ulaşım Ağını Yeniliyoruz”

    Başkan Geçit, “İkizce Mahallemizin Ulaşım Ağını Yenil..

    İkizce Mahallesinde gerçekleşen sathi kaplama çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, TOKİ Konutlarıyla birlikte hızlı bir değişime uğrayacak olan İkizce Mahallesinin ulaşım ağını konforlu ve güvenli hale getirmek için belediye ekiplerini seferber ettiklerini söyledi.
  • BAŞKAN GEÇİT, KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUTLARINI İNCELEDİ

    BAŞKAN GEÇİT, KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUTLARINI İNCELEDİ

    Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ‘Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında yapılan konutlardan kaba inşaatı tamamlanan iki bloğu Eylül Ayı içerisinde hak sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını söyledi.
  • YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDE ÇİFTÇİLERE BÜYÜK DESTEK!

    YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDE ÇİFTÇİLERE BÜYÜK..

    “40 Ton Arpayı Depremzede Çiftçilerimize Ücretsiz Dağıtacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ile Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak, Cumhuriyet Örnekköy’de faaliyetlerine devam eden Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Üretim ve AR-GE sahasında gerçekleştirilen arpa hasadı etkinliğine katıldı. Başkan Geçit, hasadı yapılan 40 ton arpayı depremzede çiftçilere ücretsiz dağıtacaklarını söyledi.
  • Başkan Geçit, “Konak Duzdaşı’ya Güvenilir ve Sağlam Konutlar İnşa Edilecek”

    Başkan Geçit, “Konak Duzdaşı’ya Güvenilir ve Sağlam K..

    Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Konak mahallesi Duzdaşı bölgesindeki rezerv alana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılacak deprem konutlarının projesinin tamamlandığını, ihale sürecinin ise devam ettiğini söyledi.
  • Başkan Geçit; “Bayramlar, Hoşgörü ve Sevgi Bağlarının Güçlendiği Özel Zamanlardır”

    Başkan Geçit; “Bayramlar, Hoşgörü ve Sevgi Bağlarının..

    Göreve geldiği günden beri 7’den 70’e tüm vatandaşlarla arasındaki iletişimi güçlü tutarak, gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Şehir Mezarlığında kıldığı bayram namazı sonrasında vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramın ilk günü çeşitli ziyaretlerde bulunan Başkan Geçit, “Bayramlar, hoşgörü ve sevgi bağlarının daha da güçlendiği özel zamanlardır.” diye konuştu.
  • Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri, Bayram Öncesinde Denetimleri Artırdı

    Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri, Bayram Öncesinde Denet..

    Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü ile Tarımsal Hizmetler Müdürleri Ekipleri, Kurban Bayramı öncesi ilçede bulunan lokanta, tatlıcı, şekerci, kasap, pastane ve marketleri denetleyerek, genel temizlik ve fiyat listelerini kontrol etti.
  • Başkan Geçit, “Yeşilyurt’un Tarihi Tescilli Yapılarını Yeniden Ayağa Kaldıracağız”

    Başkan Geçit, “Yeşilyurt’un Tarihi Tescilli Yapıların..

    Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in daveti üzerine Malatya’ya gelen ODTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman Şahin Güçhan ile alanında uzman isimlerden oluşan yerli ve yabancı bir heyet, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen büyük depremlerde hasar gören Yeşilyurt Lezzet Caddesi’ndeki Tarihi Konaklar ile Gündüzbey’de ki kültürel eserleri incelediler.
  • BAŞKAN GEÇİT ‘BAŞKANIM YANIMDA’ PROJESİYLE KAYNARCA MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

    BAŞKAN GEÇİT ‘BAŞKANIM YANIMDA’ PROJESİYLE KAYNARCA M..

    ‘Başkanım Yanımda’ Projesi kapsamında Kaynarca Mahallesinde düzenlenen istişare toplantısında mahalle sakinleriyle bir araya gelip, talepleri yerinde dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, Yeşilyurt’un 81 mahallesinin gelişmişlik seviyesini aynı düzeye çekip, tüm vatandaşların yaşam kalitesini artıracaklarını söyledi.
  • BAŞKAN GEÇİT ‘MALATYA SANAYİ SİTESİ’ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

    BAŞKAN GEÇİT ‘MALATYA SANAYİ SİTESİ’ İSTİŞARE TOPLANT..

    ‘Malatya Sanayi Sitesi’ İstişare Toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “Esnaflarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak, yaşadıkları mağduriyetlere kalıcı çözümler getirmek temel görevlerimiz arasındadır. Ahilik kültürünü özümsemiş esnaflarımızın, deprem zamanında gösterdiği büyük fedakârlık, takdire şayandır.” diye konuştu.