Açık

HABERLERİ

  • Başkan Taşkın: “Battalgazi, İki Yılda Yeniden Ayağa Kalkacak”

    Başkan Taşkın: “Battalgazi, İki Yılda Yeniden A..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, belediyenin beş aylık çalışmalarını ve yeni projelerini anlattı. Deprem sonrası toparlanma sürecinde iki yıl sabır isteyen Taşkın, mahallelerde yürütülecek yıkım ve inşaat çalışmalarıyla birlikte sosyal hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.
  • Battalgazi Belediyesi’nden Okullarda Bahçe Temizliği

    Battalgazi Belediyesi’nden Okullarda Bahçe Temizliği

    Battalgazi Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde ilçe genelindeki okulların bahçelerinde kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
  • Başkan Taşkın: “Taştepe’yi Sabır ve Gayretle Yeniden İnşa Edeceğiz”

    Başkan Taşkın: “Taştepe’yi Sabır ve Gayre..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Taştepe Mahallesi’nde kentsel dönüşüm sürecinin hızlandırılacağını belirterek, deprem sonrası zarar gören mahallelerin devlet desteğiyle yeniden inşa edileceğini müjdeledi.
  • BATTALGAZİ’DE GÜNEŞ ENERJİSİYLE %80 ELEKTRİK TASARRUFU 

    BATTALGAZİ’DE GÜNEŞ ENERJİSİYLE %80 ELEKTRİK TASARRUFU 

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçedeki enerji projeleri kapsamında Bulgurlu Mahallesi’nde faaliyet gösteren 890 KW gücündeki Güneş Enerjisi Santrali (GES) işletmesini ve Hacıhaliloğluçiftliği Mahallesi’nde 970 KW gücünde kurulması planlanan GES alanını ziyaret etti. Yapılan incelemelerde mevcut GES işletmesinin durumu ve yeni proje hakkında detaylı bilgi alındı.
  • BAŞKAN TAŞKIN, GENÇLİK MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ 

    BAŞKAN TAŞKIN, GENÇLİK MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ 

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Hanımınçiftliği Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek burada eğitim gören gençlerle bir araya geldi. Kurslara verilen eğitimler hakkında bilgi alan Başkan Taşkın, gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
  • “ESKİ MALATYA’YI BATTALGAZİ’NİN CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ”

    “ESKİ MALATYA’YI BATTALGAZİ’NİN CAZİBE ME..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Eski Malatya esnafıyla bir araya gelerek bölgenin gelişimine yönelik projeleri değerlendirdi. Yapımı geçen yıl Battalgazi Belediyesi tarafından tamamlanan meydan çarşısı esnafını ziyaret eden Başkan Taşkın, Eski Malatya’nın Battalgazi’nin cazibe merkezi olacağını vurguladı.
  • BAŞKAN BAYRAM TAŞKIN, “SÖZ MİLLETTE”

    BAŞKAN BAYRAM TAŞKIN, “SÖZ MİLLETTE”

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Paşaköşkü Mahallesi ve Ataköy Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiler. Gerçekleştirilen bu ziyaret kapsamında, mahalle sakinlerinin sorunları ve talepleri dinlendi.
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN LOKOMOTİFİ MORMAŞ 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN LOKOMOTİFİ MORMAŞ 

    Battalgazi Belediyesi lokomotif şirketlerinden olan Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri Anonim Şirketi (MORMAŞ), 9 bin metrekare kapalı alanda faaliyetlerini sürdürüyor. Ev mobilyalarının yanı sıra bahçe mobilyaları alanında da başarısını kanıtlayan MORMAŞ, uygun fiyatlarıyla da takdir görüyor. 
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ İŞ YERİ SATIŞI YAPACAK 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ İŞ YERİ SATIŞI YAPACAK 

    Battalgazi Belediyesi yapımını tamamladığı Eskimalatya meydanda bulunan adına kayıtlı, 30 adet iş yerini Açık Teklif Usulüne göre ihale ile satışa çıkarıyor.
  • BATTALGAZİLİ’LER MİLLİ TAKIM’I DEV EKRANDA İZLEDİ 

    BATTALGAZİLİ’LER MİLLİ TAKIM’I DEV EKRAND..

    Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye Millî Futbol Takımı, büyük bir başarıya imza atarak ikinci turda Avusturya’yı 2-1 mağlup etti ve Çeyrek Finale yükseldi. Bu önemli maç yüzlerce taraftarın katılımıyla Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası önünde dev ekranda izlendi.