22° Açık

HABERLERİ

  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN LOKOMOTİFİ MORMAŞ 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN LOKOMOTİFİ MORMAŞ 

    Battalgazi Belediyesi lokomotif şirketlerinden olan Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri Anonim Şirketi (MORMAŞ), 9 bin metrekare kapalı alanda faaliyetlerini sürdürüyor. Ev mobilyalarının yanı sıra bahçe mobilyaları alanında da başarısını kanıtlayan MORMAŞ, uygun fiyatlarıyla da takdir görüyor. 
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ İŞ YERİ SATIŞI YAPACAK 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ İŞ YERİ SATIŞI YAPACAK 

    Battalgazi Belediyesi yapımını tamamladığı Eskimalatya meydanda bulunan adına kayıtlı, 30 adet iş yerini Açık Teklif Usulüne göre ihale ile satışa çıkarıyor.
  • BATTALGAZİLİ’LER MİLLİ TAKIM’I DEV EKRANDA İZLEDİ 

    BATTALGAZİLİ’LER MİLLİ TAKIM’I DEV EKRAND..

    Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye Millî Futbol Takımı, büyük bir başarıya imza atarak ikinci turda Avusturya’yı 2-1 mağlup etti ve Çeyrek Finale yükseldi. Bu önemli maç yüzlerce taraftarın katılımıyla Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası önünde dev ekranda izlendi.
  • BAŞKAN TAŞKIN’DAN, BAYRAM NAMAZI SONRASI BAYRAMLAŞMA

    BAŞKAN TAŞKIN’DAN, BAYRAM NAMAZI SONRASI BAYRAM..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Kurban Bayramı namazını Eskimalatya Namazgah’ta kılarak, namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM..

    Battalgazi Belediyesi, ilçenin birçok noktasında yol yapım çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yol yapım faaliyetlerinde sathi asfalt kaplama, sıcak asfalt serimi ve stabilize serimi çalışmaları gerçekleştiriliyor.
  • BAŞKAN TAŞKIN, ESKİMALATYA’DA ESNAFLA BULUŞTU 

    BAŞKAN TAŞKIN, ESKİMALATYA’DA ESNAFLA BULUŞTU 

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Eskimalatya Meydanı çevresinde bulunan esnaflarla bir araya gelerek öneri ve talepleri dinledi.
  • BAŞKAN TAŞKIN, ÇÖŞNÜK MAHALLESİ SAKİNLERİNİ DİNLEDİ 

    BAŞKAN TAŞKIN, ÇÖŞNÜK MAHALLESİ SAKİNLERİNİ DİNLEDİ 

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile birlikte Çöşnük Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
  • BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ’NE ÖZEL ETKİNLİK 

    BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜR..

    Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Dünya Çevre Günü ve Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla açık alan resim şenliği düzenlendi. Çocukların çevreyle ilgili sorumluluk almasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen etkinlikte minik öğrencilerin çevre bilinci konusunda hazırladığı resim ve gösteriler büyük beğeni kazandı.
  • BAŞKAN TAŞKIN, BATTALGAZİ’NİN TARİHİ YAPILARINI İNCELEDİ 

    BAŞKAN TAŞKIN, BATTALGAZİ’NİN TARİHİ YAPILARINI İNCEL..

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ile birlikte Eskimalatya’da Ulu Cami, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı ve Arslantepe Höyüğü’nde incelemelerde bulundu.
  • BAŞKAN TAŞKIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 

    BAŞKAN TAŞKIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 

    31 Mart Yerel Seçimleri’nde Yüzde 55.87 oy oranıyla Battalgazi Belediye Başkanı seçilen Bayram Taşkın’a, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.